首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the texts from a magazine article in which five people talked about their first-time cruises. For questions 61 to 65, match
Read the texts from a magazine article in which five people talked about their first-time cruises. For questions 61 to 65, match
admin
2011-02-28
88
问题
Read the texts from a magazine article in which five people talked about their first-time cruises. For questions 61 to 65, match the name of each person (61 to 65) to one of the statements ( A to G) given below. Mark your answers on ANSWER SHEET 1.
Paula
"I had been on a cruise before I got married and I loved it," Paula S. of Branklyn, N. Y , says, "I wanted to go again because I knew how exciting it can be, but I could not convince my husband. He thought he would be bored. Imagine! Finally, he agreed when I put together a group of friends to go with us. He had the time of his life and was planning another cruise before we got home. If you are hesitant about taking a cruise, I say, do it. I guarantee you will love it. When you take your first cruise, and the many journeys aboard ship in the years to come, you will have wonderful memories of your own."
Mrs. Johnson
Two well travelled couples from different parts of the country, who were friends from school days, decided to celebrate their 50th birthday by taking a cruise together. "We had heard so much from our friends about the service on a cruise ship, it seemed like the right atmosphere for a special occasion like ours," Mrs. Johnson, one of them explained, "It was wonderful, but what we had not anticipated was how pleasant the experience would be."
Mary
Mary D. and her husband Nell of Santa Monica, Calif., recently took Mary’s mother on her first cruise. "I don’t know who was more thrilled. My mother is not easy to please, but she loved every minute of it. It was a joy for me to share the cruise with my husband and children and see my mother enjoying herself so much."
Carrie
Carrie J. from Dallas, Texas, took her first cruise with her elder sister last summer and says she knew it would be fun. "But it was much better than we ever dreamed. We never had a worry the whole week. Everybody was really friendly and made sure we had a good time. Dinner was a blast with our waiter always doing magic tricks and making us laugh with his jokes. What I liked best was having so many people of my age round. My sister, who’s going to be 19 this year, had a good time, too. She met a guy who is now her boyfriend."
Bobble
Bobble C. and his cousin Peter from Detroit, Mich. , recently took their first cruise and are "still floating." Bobble says, "After the singles’ party on the first night, I thought, man, this is for me. We really had a ball. I don’t think we ever slept except on deck chairs. We didn’t want to miss anything. It’s so easy to meet people and enjoy oneself."
Now match each of the interviewees (61 to 65) to their appropriate opinions about cruising.
Note: there are two extra statements.
Statements
[A] Being married I love cruise travel very much.
[B] We enjoyed our dinner immensely on the cruise.
[C] I’m sure reluctant cruisers will like cruise travel if they take it.
[D] Cruise offers chances of agreeable social interaction for bachelors.
[E] I enjoy the experience of floating on the sea.
[F] I was happy to share the trip with my family.
[G] Our journey turned out to be a pleasant surprise.
Bobble
选项
答案
D
解析
本题考查寻找细节。线索位于第五段的最后一句话:It’s so easy to meet people and enjoy oneself。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TQtd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
surroundedbypeople.
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【B1】______peoplegetolder
Sincethedawnofhumaningenuity,peoplehavedevisedevermorecunningtoolstocopewithworkthatisdangerous,boring,burd
随机试题
测绘中,配合精度高的零件尽量()。
在缺陷责任期内由于承包人原因造成缺陷,按照《建设工程质量保证金管理暂行办法》规定,下列有关其责任和费用承担的说法中,错误的是()。
施工中出现爆炸事故,是由于()作用的结果。
个人/家庭风险管理分为风险控制和风险融资两类。风险控制是指针对可能诱发风险事故的各种风险因素,采取相应措施,在损前减少风险发生概率的预防措施和损后改变风险状况的减损措施,其核心是将消除和减少风险的成本分摊在一段时期内,以减少巨大损失的冲击,稳定财务支出和生
在银行借款的税务管理中,以不同还本付息方式下的应纳所得税总额为主要选择标准,同时将现金流出的时间作为辅助判断标准。()
甲公司欲投资购买A、B、C三只股票构成投资组合,这三只股票目前的市价分别为8元/股、10元/股和12元/股,β系数分别为1.2、1.9和2,在组合中所占的投资比例分别为20%、45%和35%,目前的股利分别为0.4元/股、0.6元/股和0.7元/股,A股
简述唐律的特点和历史地位。
小红和小明今年3岁了,小红最喜欢小熊毛绒玩具,小明最喜欢皮球,小红最有可能认为小明喜欢
下列信度的误差来源不唯一的是()。
Oneofthebasiccharacteristicsofcapitalismistheprivateownershipofthemajormeansofproduction—capital.Theownershi
最新回复
(
0
)