首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、During their employment. B、When they have found a job. C、During their childhood. D、When they are in college. C短文提到,很多人认为他们的职业计
A、During their employment. B、When they have found a job. C、During their childhood. D、When they are in college. C短文提到,很多人认为他们的职业计
admin
2013-06-02
54
问题
Many of the employees think their career path and plans begins during their employment or when they have already secured a job. (26) But basically, if we look at what becomes of a person, you can root it from the upbringing of the person, to be more specific, from childhood.
As parents, we usually groom our children’s future according to what we are or what we wanted to be. We buy them toys and educational materials according to what we dream our children would become someday.
In career pathing, the parents’ role plays a major part for the individual’s success in identifying their chosen career. (27) The best approach is to support the child’s interest and not forcing them to take courses that the parents wanted for themselves. Support can be provided by helping them read materials on their field of interest, (28) exposing them to the career and providing information as to the advantages and sacrifices that one may take to accomplish their chosen field. This is not difficult nowadays. The internet and the publications are now very affordable and even the media provides the information for the different careers that our children may take. There are shows and programs that can provide a picture of the different fields. (29) But before you go to your television and change the channel of what your children is watching, check first if the program is fit for their age and maturity.
选项
A、During their employment.
B、When they have found a job.
C、During their childhood.
D、When they are in college.
答案
C
解析
短文提到,很多人认为他们的职业计划开始于工作期间或是当他们已经找到工作之时。但如果我们看看一个人的成长历程,就会认为它开始于童年时期,故选C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/TX67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
______(他很后悔把这次差错归咎到他的秘书头上),becauselaterhefounditwashisownfault.
Alltrulygreatthoughtsareconceivedwhilewalking,observedNietzsche,thoughI’vealwaysbeenabitsuspiciousoftheeagern
A、DivorceRate.B、FathersIncorporated.C、Single-parentfamilies.D、Children’scareinsingle-parentfamilies.D选项均为概括性很强的名词词组表明
MasstransportationrevisedthesocialandeconomicfabricoftheAmericancityinthreefundamentalways.Itspeededupphysica
Chinahasoutlinedanewapproachtoforeigninvestment,withplannerssayingtheywillnowfocuslessonattractinglargeamoun
Theauthor’sprimarypurposeinwritingthispassageisto______.Whichofthefollowingstatementswouldtheauthorbelikely
A、Aneffectivetooltohelpformwomen’sfriendship.B、Awaytounderstandfriends.C、Anaccessthatawomancanexpresshertro
A、AskJoantorecommendagoodrestaurant.B、HavedinneratJoan’shouse.C、IntroducethemselvestoJoan’sfriends.D、Trythedi
ProfessorBhattandRobMeakinhavedevelopedamethodto______.HowdoesProfessorBhattfeelaboutmanyleadersincompanie
A、Shewasveryworried.B、Shewasconfident.C、Shefeltverynervous.D、Shefeltcalm.C录音中提到由于从未做过演讲,Tia一想起演讲就觉得不安。故答案为C)。getb
随机试题
Windows的“任务栏”中的“开始”菜单可用_____键激活。
食管癌患者发生吻合口瘘的原因包括()。
湿热壅滞,腹痛拒按,治宜
惊悸怔忡属饮邪上犯者,其最佳治疗方剂是
随着经济的发展,()已成为我国财产保险业务中最大的险种
目前,我国证券投资基金的会计核算应分别独立进行()。
AfewdaysagoIaskedmysons’govemess(女家庭教师)Juliatocomeintomystudy.“Beseated,Julia,”Isaid,“Lettlssettleouraccounts.I
试论物权法的基本原则。
据说在英国人那里也出现了英语【a】的问题,或者说,英语圈内也发生了非规范化向规范化的冲击。真是“吾道不孤”——人们多以为现代汉语非规范化现象太使人生气,原来“天下乌鸦一般黑”,这【b】的恶魔到处在横行霸道。这是英国伦敦一个被称为“保守的思想库”—
关于TCP和UDP端口,下列说法正确的是()。
最新回复
(
0
)