首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The popular college rankings focus primarily on prestige as measured by the SAT scores of incoming students and how many applica
The popular college rankings focus primarily on prestige as measured by the SAT scores of incoming students and how many applica
admin
2013-04-08
52
问题
The popular college rankings focus primarily on prestige as measured by the SAT scores of incoming students and how many applicants are turned away. An initiative started last fall by the Obama administration could help families go beyond these limited indexes to learn quickly and easily how a college stacks up against its competitors nationally on important metrics like graduation rates, what a degree actually costs and how much debt a student can expect to incur (招致) by graduation day.
Critics may cast this initiative as government overreach. But given that the federal government spends nearly $ 190 billion a year on higher education aid to students, it has a lawful interest in making sure that the money flows to the schools that best meet their responsibilities to families and students.
Congress has taken some steps to demand greater transparency from colleges. The 1990 Student Right to Know Act, for example, required colleges and universities that receive federal aid to disclose graduation rates. And the 2008 Higher Education Opportunity Act required schools to offer a way for consumers to determine actual costs after student aid is taken into account.
But many colleges have done a poor job of complying with federal disclosure rules, and much of the available information is not in one place. The administration’s new efforts would enforce reporting requirements and provide some new tools.
The new federal Consumer Financial Protection Bureau has developed a preliminary version of a one-page " shopping sheet" with data from the colleges that will allow students to learn how much they will need to pay, what they will owe, how the school ranks nationally in net cost, and whether students who have graduated are earning enough money to repay their loans.
The Department of Education has also created a preliminary version of a "college scorecard" with data to help students compare colleges on affordability and value. A scorecard for all colleges should be available later this year. By federal regulation, for-profit schools are already required to report similar information, including student earnings and debt, to the government.
The transparency initiatives should be embraced by both parties in Congress. If students and families, facing higher tuition and rising debt, are to make sound choices, they need more and better information.
What may be the opinion of critics about the initiative started last fall by the Obama administration?
选项
A、It is an abuse of government power.
B、It may disturb the college teaching.
C、It is an administrative punishment.
D、It may generate more pressure to colleges.
答案
A
解析
事实细节题。本题考查评论家对于奥巴马政府实行的法案的态度。题干中的opinion和原文中的cast as意思相近,都表示观点、态度。由此可推断as后面的内容即为答案。根据原文可知,评论家认为这一法案是政府越权。因此,A)“这是政府对权力的滥用”正确。B)“这可能扰乱大学的教学”、C)“这是一种行政处罚”和D)“这可能会对大学产生更大的压力”都与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Tjr7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ifyouwanttostayyoung,sitdownandhaveagoodthink.ThisistheresearchfindingofateamofJapanesedoctors,whosayt
A、Enforcinglawscontrollingnavigation,shipping,immigrationandfishing.B、Enforcinglawsaffectingtheprivately-ownedboats
ToSaveTrees,FightingOneAlienInsectwithOthersRustyRheasighswistfullyashetalksaboutthebeautyandpeaceofst
A、PeoplewouldthinkthatAsianstudentsrelyontheirparents.B、Theyareafraidthattheywouldagainbeisolatedsocially.C、
"Nomanisanisland,"wrotethepoetJohnDonneseveralcenturiesago.Hewas【C1】______oneofourmostdistinctive【C2】______:t
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
A、Sheagreeswiththeman.B、Sheenjoysreadingthebook.C、Shehasneverheardofthebook.D、Shedoeslikethebook.A男士说“我不太喜
Accordingtotheauthor,thegreatestmistakeofourforefatherswasthat______.Theauthor’sattitudetowardsthecurrentsit
Whenyourfamilywantstobuyorreplaceacar,atelevision,orawashingmachine,youfindthemoneyeitherfromsavingsorby
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasurprising【1】:Kidsshouldn’teatatMcDonald’smoret
随机试题
负荷大、相对运动速度高的摩擦面常采用压力润滑。()
真理和谬误在一定条件下可以相互转化,这是()
患者女性,48岁。胃窦部溃疡13年,近年来出现持续性呕吐,呕吐物为宿食,明显消瘦。最有效的治疗措施是
在健康教育模式中,用以解释信念如何影响健康行为改变的最常见的模式是
刘先生,55岁,患2型糖尿病多年,体态肥胖,“三多一少”症不明显,血糖偏高。饮食控制、口服降糖药效果均不理想。刘先生向你咨询,宜建议他
关于喇叭形态的特征,下列说法不正确的是( )。
光驱的倍数越大()。
1960年,中共中央开始纠正大跃进和人民公社化运动中出现的一些错误。这主要是因为()。
根据以下资料,回答下列问题。2012年我国夏粮生产获得了较好收成。全国夏粮总产量达到12995万吨,比2011年增加356万吨,增长2.8%,超过1997年12768万吨的历史最高水平,比10年前增长31.6%。2012年,河北、山西、江苏、安徽
【F1】Breathingparticulate-laden(akasmoggy)airmaybehardeningyourarteriesfasterthannormal,accordingtoresearchpublishe
最新回复
(
0
)