首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Most airlines allow passengers to book an airline flight online. Travel sites such as Yahoo and Google, all offer search engines
Most airlines allow passengers to book an airline flight online. Travel sites such as Yahoo and Google, all offer search engines
admin
2019-06-28
43
问题
Most airlines allow passengers to book an airline flight online. Travel sites such as Yahoo and Google, all offer search engines and online booking for an airline flight. The first thing a traveler should do when booking online is to shop around. There are numerous web sites offering this service, and some may have cheaper fares than others.
A traveler also needs to check fares for the desired flight times. Fares can change, depending on when the airline flight departs, how many stops are involved, and at what airport. The traveler needs to make sure he is comparing fares so as to get the best deal.
When booking online, the traveler also needs to check the travel site’ s policies and fees. Most travel sites charge a small booking fee and have other restrictions about canceling flights, and other types of refunds. Many travelers think about looking on a travel search engine first for the best airline flight fares. However, the individual airline web site may offer the best deal, since they often have "Internet only" deals booked through their own sites.
A traveler should always have a credit card available when he or she purchases the ticket, and should make the reservation in the name appearing on the card. The traveler will then be issued an e-ticket for the airline flight, rather than the traditional paper ticket. When he receives flight confirmation, usually through e-mail, he should print out the reservation e-mail and save it with his travel documents.
Why should a traveler shop around before booking online?
选项
A、Because the fares and services may vary accordingly.
B、Because different travelers may tend to prefer different websites.
C、Because some websites have easier access than others.
D、Because some websites offer better services than others.
答案
A
解析
根据文章第一段最后一句“There are numerous web sites offering this service,and some may have cheaper fares than others.”可推知,不同网站的服务与票价也不同。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/U3DC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Thescientistswantedtokeeppeople______aboutthebreakthroughintheirexperiment.
Wewantthecommitteeto______thedetailsoftheplan.
Whenshouldachildstartlearningtoreadandwrite?ThisisoneofthequestionsIammostfrequentlyasked.Thereisnohard
TheyrequestedthatthebooksIborrowedlastmonthshouldbereturnedtothelibrarybynextFriday.
Formanypeople,havingyourownbusinesssoundslikeaperfectjob.Youcandoworkthatyoulove.Youcansetyourownbusines
Mostpeoplearoundtheworldareright-handed.Thisalsoseemstobetrueinhistory.In1799,scientistsstudiedworksofartm
Thepeoplewhoaretobehappyfixtheirattentionontheconvenienceofthings,thepleasantpartsofconversation,thewell-pr
A、Robertwasaloneandlonely.B、ThewomanwenttothehospitalwithRobert.C、Thewomandrovetothehospital.D、Robertforgot
随机试题
企业生命周期理论将企业的发展分为哪几个阶段?
WWW是一个基于超文本的信息检索服务工具,超链接是其最重要的技术。
建设项目投入生产或者使用之前,其大气污染防治设施必须经过()验收。
对投资者来说,债券赎回条款的不利体现在()。
平衡时人类生理心理的习惯,包括( )等。
义和团运动的性质是农民反封建运动。()
督察警察,是对公安机关的人民警察是否完成上级公安机关下达的任务进行监督的人民警察。()
比较以及的大小关系.
在窗体上画一个组合框,一个命令按钮和一个文本框,其名称分别为Combo1,Command1和Text1,然后编写如下事件过程:PrivateSubForm_Load() Combo1.AddItem"AAAAA" Combo1.AddI
Apersonalizedbloodtestthatcanidentifytumor(肿瘤)DNAcouldbethefirststeptowardsalong-promisedrevolutioninthewayc
最新回复
(
0
)