首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It turned out to be in vain. B、It was held back by his mother. C、He earned a lot of money through it. D、It helped the family t
A、It turned out to be in vain. B、It was held back by his mother. C、He earned a lot of money through it. D、It helped the family t
admin
2013-10-30
83
问题
When I was 11, I loved rock ’n’ roll, and more than anything else. I wanted a record player for Christmas. Dad’s army salary went only so far, so he took a $l-an-hour job in the Post Exchange, swallowing his pride and working to buy me that record player. A couple of months later, my father needed to have a heart surgery. Tragically, the doctor made a mistake and gave him the blood of wrong type, and Dad’s organs broke down, one by one, For five days he knew he was dying.
On his last day he wrote me a letter. Mom handed me this letter only after I was honored along with other kids at a seventh- and eighth-grade awards dinner. When my dad died in my mother’s arms, the last thing he said to her was, "Make sure Jimmy gets to _that dinner and don’t tell him about this until it’s over."
Mom and Dad had only one serious argument. He wanted mortgage insurance on our home. He said, "It’s the only investment we have, and if anything happens to me, you and the kids will have the house." "We can’t afford it," Mom said.
Six months after this argument, Dad died, and Mom thought we’d lose the house. But three weeks later the insurance company sent an employee with a check for the entire mortgage. My father had somehow scraped the money together. He was the most remarkable man I have ever known, and he cared for his family above all.
16. How did the speaker’s father manage to buy him the record player?
17. Why did the father’s heart surgery fail?
18. What do we learn about the father’s investment?
选项
A、It turned out to be in vain.
B、It was held back by his mother.
C、He earned a lot of money through it.
D、It helped the family to keep the house.
答案
D
解析
问题中的father’s investment指短文中提到的mortgage insurance(住房按揭保险),短文提到“父亲去世后有保险公司的人上门检查”及“父亲还是想办法把钱凑够了”,由此推断.父亲已成功购买保险,让他们能继续拥有该房子,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UBS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Fromafriend.B、Onthetelevision.C、Inthelocalnewspaper.D、Ontheradio.CHowdidthewomanknowtheadvertisement?
What’sthefurthestyouhaveevercycled?Perhapsyoucycletoschoolortowork,ormaybeatmostashortcyclingtripwithfri
Itishardtogetanyagreementontheaccuratemeaningoftheterm"socialclass".Ineverydaylife,peopletendtohaveadiff
Carbonmonoxidepoisoningcausesdeathandinjuriesthroughouttheworld.Thepoisongashasbeenaproblemsincehumansfirstb
A、Shebuiltamodelaweekago.B、Shecompletedhermodelquickly.C、ShehelpedhimonThursday.D、Shethoughtshecouldreduce
A、Becauseofthebeautifulgardeninfrontofit.B、Becauseofitsoldstyleofarchitecture.C、Becauseitwastheonlymodernb
Moreandmoreforeignstudentsexperiencetheirindependentlifeinthequesttogainawesterneducation.Theyaresurroundedb
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betweenyoungpeopleandtheirelders.Parentscomplaine
A、BillBrownwasbadlyhurtinthatautoaccident.B、ThedoctorisworriedaboutBillBrown’sdaughter.C、BillBrown’scolleague
A、InJuneorJuly.B、InJuly.C、InMayorJune.D、InMay.C短文开头说:“5、6月是大多数美国大学举行毕业典礼的月份”。故答案为C。细节题,问月份。短文开头处的信息。听到什么选什么。
随机试题
对于认知风格属于场独立型的学生,下列方法适合场独立型学生的有()
在Word2010中,若需插入目录,应选择【】
Therewasalittleboyvisitinghisgrandparentsontheirfarm.Hewasgivenaslingshot(弹弓)toplaywith,outinthewoods.He【C
凝胶过滤法主要用于蛋白和核酸分离,又称为分子筛层析法,其常用介质是
蛙式打夯机作业时,电缆线不得张拉过紧,应保证有()m的余量,递线人应按夯实路线随时调整。
有助于改善商业银行声誉风险管理的操作实践有()。
目前,在我国义务教育和基础教育是同一个概念。
弗拉门戈舞是歌、舞和吉他音乐三位一体的艺术。一般认为它是从北印度岀发的吉卜赛人,几经跋涉来到西班牙南部,带来的一种融合印度、阿拉伯、犹太、拜占庭及西班牙南部元素的乐舞。因是被居住在西班牙安达鲁西亚的吉卜赛人创立传承,所以被称为弗拉门戈舞。_________
请从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
Thestudyoftherulesgoverningthewayswordsarecombinedtoformsentencesis______.
最新回复
(
0
)