首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the coming era of budget cuts to education, distance learning could become the norm. The temptation for those in charge o
In the coming era of budget cuts to education, distance learning could become the norm. The temptation for those in charge o
admin
2022-09-06
27
问题
In the coming era of budget cuts to education, distance learning could become the norm.
The temptation for those in charge of education budgets to trade teachers for technology could be so strong that they ignore the disadvantages of distance learning. School facilities are expensive to build and maintain, and teachers are expensive to employ. Online classes do not require buildings and each class can host hundreds of people simultaneously, resulting in greater savings, thus increasing the temptation of distance education for those concerned more about budgets than learning. But moving away from a traditional classroom in which a living, breathing human being teaches and interacts with students daily would be a disaster. Physically attending school has hidden benefits: getting up every morning, interacting with peers, and building relationships with teachers are essential skills to cultivate in young people. Moreover, schools should be more than simple institutions of traditional learning. They are now places that provide meals. They are places where students receive counseling and other support.
Those policy-makers are often fascinated by the latest technology in education and its potential to "transform" education overnight. But online education does not allow a teacher to keep a struggling student after class and offer help. Educational videos may deliver academic content, but they are unable to make eye contact or assess a student’s level of engagement. Distance education will never match the personal teaching in a traditional classroom. In their first 18 years of life, American children spend only 9% of their time in school. Yet teachers are expected to prepare them to be responsible citizens, cultivate their social skills, encourage successful time management, and enhance their capacity to flourish in an increasingly harsh labor market. Given these expectations, schools should not become permanently "remote".
The power of the classroom is rooted in the humanity of the people gathered in the same place, at the same time. Personal teaching is about teachers showing students a higher path, and about young people going through the process together. Technology, no matter how advanced, should simply be a tool of a good teacher.
What does the author say teachers are expected to do?
选项
A、Enhance students’ leadership capacity.
B、Elevate students to managerial positions.
C、Enable students to adapt to the changes in life.
D、Prepare students to be competitive in the future.
答案
D
解析
推理判断题。定位句提到,教师被期望将学生培养成负责任的公民,培养他们的社交技能,鼓励他们成功地管理时间,并增强他们在日益严峻的劳动力市场中蓬勃发展的能力。由此可见,教师应当培养学生在未来的竞争力,故答案为D)。由定位句可知,教师被期望将学生培养成负责任的公民,培养他们的社交技能,鼓励他们成功地管理时间,并未提到教师应该提高学生的领导能力,也未提及教师要将学生提升到管理职位,A)和B)是对定位句意思的曲解,均可排除。C)是根据定位句中的increasingly harsh设置的干扰项,干扰性较强,考生容易误选,但要记住阅读理解是根据原文内容的合理推断,文章并未提及让学生适应生活的变化的问题,只是说学生需要为日益严峻的竞争力市场做好准备,故排除C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UOnD777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
WhichTWOthingsdoesDaisyagreetodiscusswithhertutor?AThebestwaystocollaboratewithotherstudents.BWhoto
PASSAGETWO(1)Vibrationsinthegroundareapoorlyunderstoodbutprobablywidespreadmeansofcommunicationbetweenanim
PASSAGETWO(1)Vibrationsinthegroundareapoorlyunderstoodbutprobablywidespreadmeansofcommunicationbetweenanim
(1)We’reswimmingindata,andwecan’thelpbutuseit.LikesonFacebookmeasureoursocialstanding,financialindicatorssl
A、Puttinghisideasacrosstoothers.B、Solvingthornyproblems.C、Explainingsolutionstoothers.D、Planningaheadofcolleague
A、Havingfunaroundacampfireinopenair.B、Helpingfreshmenadapttocollegelife.C、Welcomingnewcomersattheschoolgate.
Thesystemofflexibleworkingtimeisdesignedforthoseemployeeswhosejobsdonotrequirethemtoanswerphonesortobeava
随机试题
根据散热原理,如何给高热病人降低体温?
14个月男孩发热,腹泻、呕吐3天入院,精神萎靡,呼吸45次/分。略促及深长、中度失水征,腹软气胀,余无异常。血钠127mmol/L,血钾4mmol/L,氯100mmol/L,Co2CPl5mmol/L,第一天补液应是
Wouldyoube______kindastostepthisway,please?
检查皮肤弹性的正常部位是()
下列关于药物粉碎目的的叙述,哪些是正确的
关于推土机作业方法的说法,正确的是()。
“应付职工薪酬”账户如果期末有借方余额,则表示多付的工资。()
从业人员践行职业道德规范——“节约”的基本要求是()。
“节约”的特征包括()。
Themedicalbenefitsofx-raysfar______theriskofhavingthem.
最新回复
(
0
)