首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、1/5 of adults smoke in the UK. B、2/3 of smokers get breathing diseases. C、10 million of them are reluctant to quit smoking. D、
A、1/5 of adults smoke in the UK. B、2/3 of smokers get breathing diseases. C、10 million of them are reluctant to quit smoking. D、
admin
2016-08-25
51
问题
The UK medicines regulator has approved a brand of e-cigarette to be marketed as an aid to help people stop smoking. The decision means e-Voke, produced by British American Tobacco, could be prescribed on the National Health Service, or NHS.
Public Health England says e-cigarettes are far less harmful than tobacco and help smokers quit. But some experts, including the British Medical Association, say the benefits and harms are not yet known since e-cigarettes are still relatively new. The Royal College of GPs said doctors would be reluctant to hand them out to patients without clear values.
Around 10 million adults—one in five—in the UK smoke cigarettes. Many of these would like to or are actively trying to kick the habit and an increasing number are turning to e-cigarettes, the NHS says.
Up to this April, two out of three people who used e-cigarettes in combination with the NHS stop smoking service managed to successfully quit. Prof Kevin Fenton, National Director of Health and Wellbeing, Public Health England, says e-cigarettes have become the most popular quitting aid in England. And he thinks more people should benefit.
5 What is the purpose of approving of e-cigarette?
6 Why don’t some doctors hand e-cigarette to their patients?
7 What can we learn about smokers in the UK?
选项
A、1/5 of adults smoke in the UK.
B、2/3 of smokers get breathing diseases.
C、10 million of them are reluctant to quit smoking.
D、15 million of them have tried e-cigarette.
答案
A
解析
本题询问英国吸烟者的相关信息。新闻中提到,有1/5的英国成年人吸烟,因此答案选A项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UTY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
College-boundAmericanhighschoolstudentsusuallyhavesomecombinationofparents,teachers,guidancecounselors,orpeersto
Solongasteachersfailtodistinguishbetweenteachingandlearning,theywillcontinuetoundertaketodoforchildrenthatw
StudentexpeditionsdoagreatdealofgoodworkontheArcticislandsbutfromtimetotimecausetroubleinthehuts,probably
Inmanycountries,authorityisseldomquestioned,eitherbecauseitishighlyrespected,orbecauseitis【B1】_______.Sometimes
A、NotgiveanysuggestionstoJack.B、NotseeJackanymore.C、NotlistentoJack’swords.D、NotsavehiswordsonJack.A男士说:我告
A、Taketheteno’clockbus.B、Comebackinfiveminutes.C、GotoNewYorkanotherday.D、Calltheairport.A
TheQinghai-TibetRailwaywascompletedandbeganoperatingonJuly1,2006.Itsconstructionisanepoch-makingeventinthegl
A、Tofindoutwhathisinterestis.B、Toencouragehimtotryoutforacollegenewsletter.C、Tohelphimchooseanout-of-class
A、Enjoyfamilyhappiness.B、Switchtoanotherfield.C、Starthisownbusiness.D、Buildahouseofhisown.A细节题。短文开头提到,thecarpe
随机试题
Lily:Hi,Jim!Howwasyourparty?Jim:It’swonderful!【D8】________Lily:I’msorry.Ihadplannedto,butIhadahighfeverth
我哭小弟,哭他在剧痛中还拿着那本航空资料“想再看看”,哭他的“胃下垂”、“肾游走”;我也哭蒋筑英抱病奔波,客殇成都;我也哭罗健夫不肯一个人坐一辆汽车!我还要哭那些没有见诸报章的过早离去的我的同辈人。他们几经雪欺霜冻,好不容易奋斗着张开几片花瓣,尚未盛开
超文本是指()
下述何种病的肺功能主要表现为限制性通气功能障碍
2020年7月北京某公司(为一般纳税人)在深圳转让某县城的一处房产,2016年2月购进价52万元,转让价65万元,该公司销售不动产选择按简易计税方法计税,以上价格均为不含税价,下列说法正确的有()。
如图所示,AD是∠FAB的角平分线,延长AF与⊙O的切线CD交于C,AB是⊙O的直径.若DE⊥AB,证明:AE.BE=AC.CF.
设幂级数的收敛半径分别为存在,则幂级数的收敛半径为().
下列关于列表框和组合框的叙述中,正确的是
Talkingaboutyourcompany谈论公司
Morethan50yearsago,thepsychologistCarlRogerssuggestedthatsimplylovingourchildrenwasn’tenough.Wehavetoloveth
最新回复
(
0
)