首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The United States is a democracy, which means that the citizens run the government. Since we can’ t all make the rules, we elect
The United States is a democracy, which means that the citizens run the government. Since we can’ t all make the rules, we elect
admin
2016-06-10
59
问题
The United States is a democracy, which means that the citizens run the government. Since we can’ t all make the rules, we elect representatives—our president, vice-president, senators, congressmen, governors, and others who make the laws and govern our country based on the beliefs of the people. These elected officials help pass laws that reflect the interests of their constituents, the people who live within the areas they represent.
Since the right to choose these representatives is in the hands of the people, it is very important that everyone in a community go to the polls to cast their ballots (投票). If only a few people vote, then the elected representatives may not truly represent the interests of the full community.
Some day you may disagree with a decision made by your governor, state and federal(联邦的) representatives , or the president. The best way to make your opinion known is to go to the polls and elect new officials whom you believe will better represent you in the future. By not voting, you are in effect giving up your right to help make changes in our country.
During a presidential election, when millions of people exercise the right to vote, you might think that your single vote won’t make a difference. Remember, every vote counts. Even if the candidates you support aren’ t elected, you’ ve still had a hand in shaping the country’ s future.
The word "constituents" in the first paragraph probably refers to______.
选项
A、democracy
B、the citizens in a certain region
C、the candidates within some areas
D、representatives
答案
B
解析
题干意为“第一段中的单词‘constituents’很可能指的是…”。根据第一段最后一句话可知,the people who live…是对constituents的解释,所以constituents指的是“代表们所代表地区的人民”,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UciK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
TheCambridgeUniversityistheplace______.OntheOpenDayyoucangettheinformationon______.
Whatisthemostimportantthingtolookforinahome?__________________________.Whenyouwanttosellthehouse,what
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.Wheneveryoulook,it’speople,people,people.The
Microcomputersarealsoknownas______.Accordingtothepassage,manypeoplecanuse______atthesametime.
A、ContinuetoreaB、B)C、C)D、D)答案虚拟语气题。男士回答道“IwouldifIweren’tsofarbehindinthisreadingI’mdoing.”这是一个典型的虚拟语气的句子,意思是“
Quiteanumberofcorporationshaveexperiencedmanyunexpectedtroublesconcerningcompanyorproductnames.Moreover,evenatt
HardlyhadIgothome______thetelephonerang.
Normally,atthebeginningoftheschoolyear,theStudentServicesofuniversitiesandcollegespublishlistsofroomsandapar
Insomnia(失眠)istheinabilitytosleepcalmlyandrelaxedly.Itisaproblemtonearlyeveryoneatsometime.Apersonmaybea
A—WhiteDewB—theBeginningofSummerC—Frost’sDescentD—GrainRainE—PureBright
随机试题
资产评估管理机构对资产评估报告的运用主要表现在【】
A.乳腺小叶增生,纤维组织增生,导管、腺泡囊肿形成B.癌细胞在导管内生长,基底膜完整C.癌细胞在小叶腺泡和腺管内生长,基底膜完整D.癌细胞分泌大量黏液乳腺小叶原位癌
卵巢黏液性囊腺瘤来源于卵巢表面的生发上皮,以下哪项正确
房地产经纪信息的网络化管理可以通过(),突破房地产交易时间和空间的局限,可以将房地产经纪机构服务的触角扩展到计算机网络可以到达的所有角落,这也是房地产经纪机构信息管理的必然趋势。
注重建筑节能,主要通过改善建筑围护结构的保温性和()来实现的。
2015年年初,某饭店对员工进行了消防安全方面的培训。宾馆、饭店及其内设部门消防安全职责及消防培训内容不包括()
请根据以上资料,填制进口报关单以下栏目:“备案号”栏应填:“经营单位”栏应填:
资料一:甲公司为一个大型国有企业,主营业务为原油贸易,公司资金雄厚,在银行的信用等级较高,银行给该公司提供的贷款额度较多;甲公司拥有一流的营销和管理团队:甲公司拥有国内最强的石油仓储能力;甲公司缺乏石油开采和炼化方面的技术专家;原油贸易环节的利润
从重从快的法律依据是()。
网络如图所示。链路旁边注明的数字代表链路的长度(假想单位)。试利用Dijkstra算法求出从结点A到所有其他结点的最短路由。
最新回复
(
0
)