首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dear Client, Office Angers Agency is advising businesses to plan as far ahead as possible to ensure guaranteed staff cover du
Dear Client, Office Angers Agency is advising businesses to plan as far ahead as possible to ensure guaranteed staff cover du
admin
2009-06-28
47
问题
Dear Client,
Office Angers Agency is advising businesses to plan as far ahead as possible to ensure guaranteed staff cover during holiday periods. There is now a serious shortage of skilled secretarial and administrative staff and this is expected to get worse over the next twelve months.
Businesses which require staff with experience of specialist computer applications are the most at risk. You are advised to contact our agency well before the staffs are actually needed to be certain of filling gaps with adequately trained personnel. If you don’t, it’s almost certain that you will be left without the skills needed to keep your office running smoothly.
The reason for the shortage of secretarial staff appears to be a combination of two factors. There has been an increase in the demand for secretarial services over the last few years, and at the same time there has been a lack of students deciding to choose secretarial studies.
Office Angels Agency would like to emphasize that businesses should not underestimate the difficulty of getting experienced temporary staff. It is also necessary to make the point that businesses should be prepared for the fact that they may have to pay more for this kind of service in the future.
选项
答案
administrative staff
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UnqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Notes:participant参加者register登记、注册Thepurposeofthetrainingcourseisto_____.
Asurewaytogrowyourbusinessistogetpeopleexcitedaboutyourproductsorservices.Postcards,posters(海报),andbrochure
IfachildsayshedreamsofwinningaNobelPrize,youshouldencouragehiminsteadoflaughingathim.
GroundsMaintenanceWorkersWhatGroundsMaintenance(维护)WorkersDoGroundsmaintenanceworkersensurethatthegro
Thelibrarianwantsallthebooks(borrow)______tobereturnedbeforetheendofthismonth.
Intheolddays,lifewasdifficult.Enemiescould【B1】______youandkillorrobyou,andyouhadlittle【B2】______againstthem.P
A、Itwaswonderful.B、Itwasdisappointing.C、Itwasboring.D、Itwasunusual.A本题问的是“男士对晚会的评价”,对话中提到Wehadawonderfultime(我们
A、Personnelmanager.B、Engineer.C、Secretary.D、Salesman.C问题问的是艾米的第一份工作是什么。根据女士所说Iworkedfirstasasecretary可知,这位女士的第一份工作是当秘书
Inanoffice该题为简答填空题。根据"Atfirst,heworkedinanoffice,butsoonhefoundthatitwasboring".可知此处应填inanoffice。
Whetheryou’relookingforaquietplaceoraholidaytrip,Florida’snaturalbeautyandvarioustouristactivitiesletyoumake
随机试题
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
资产评估中,某项资产的最大最优用途是指()。
近年来.我国在国际事务中发挥着越来越重要的作用。多边外交力度明显加大。我国对外交往的根本准则是()。
对精神病人应当采取约束。()
孔子特别强调做事情的分寸,“过”和“不及”都是要尽力避免的。孔子提倡仁爱,但他并不认为应当以丧失原则的仁爱之心宽宥所有人的过失。有人问他:“以德报怨,何如?”孔子的回答是:“以直报怨,以德报德。”与这段文字文意不相符的是()。
下列属于互动式的支架的是()。
[*]
以下说法中正确的是( )。
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.
Theageofrequiringretirementincompaniesshouldberaised,andso【M1】______shouldtheagetobeginSocialSecurity.First
最新回复
(
0
)