首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is important when...? Clearing up a misunderstanding - Analysing the reasons - Finding the solutions - -
What is important when...? Clearing up a misunderstanding - Analysing the reasons - Finding the solutions - -
admin
2016-09-23
40
问题
What is important when...?
Clearing up a misunderstanding
- Analysing the reasons
- Finding the solutions
-
-
选项
答案
When it comes to clear up a misunderstanding, the following factors should be taken into consideration. The very first step we should take is to analyse the reasons. Only when we find the reasons can we put forward good suggestions and solutions. What’s more, we should try the utmost to find the solutions. There are several ways to realise the goal, such as communicating with other colleagues, asking for help from the managers and so on. Last but not least, we should try to communicate in a proper way. A face-to-face conversation may be the most desirable way, but if we can’t manage that, an e-mail clearly explaining the whole thing could be an alternative.
解析
本题要求发言的主题是“消除误会”。根据已有的要点1“Analysing the reasons分析缘由”可知,这样做的目的自然是为了排除误会了。根据已有的要点2“Finding the solutions寻找解决办法”,可知,只有积极采取行动,才能改善关系(improve relations)。另外我们还可以补充一些回答的要点。例如:Being polite,礼貌待人很重要,也是获得理解的需要;或是Communicating properly,恰当地进行沟通可以使得补救措施更有效。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UzzO777K
本试题收录于:
BEC中级口语题库BEC商务英语分类
0
BEC中级口语
BEC商务英语
相关试题推荐
TASKONE--THEJOBBEINGAPPLIEDFOR•Forquestions13-17,matchtheextractswiththetypesofjob,listedA-H.•Foreachextrac
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages,listedA—H.•Foreachextract,choosetheadvan
•Youwillhearfivedifferentbusinesspeopletalkingaboutbusinesssecretsrelatedtogoodcustomerservice.•Foreachext
•YouwillheartheGeneralManagerofArtisLtdgivingherstaffinstructionsaboutthearrangementsforavisittothecompany
•YouwillhearthechairpersonoftheTechnologicalSocietymakinganannouncementattheendofameeting.•Asyoulisten,fill
•YouwillhearabusinesspresentationaboutHigh-ImpactViralMarketingStrategies.•Asyoulisten,forquestions1—12,complet
TaskOne--Methodofadvertising•Forquestions13-17,matchtheextractswiththemethodsofadvertising,listedA-H,•Foreac
•Youwillheararecruitingmanagertellinghowtofindjobsontheweb.•Asyoulisten,forquestions1-12,completethenotes
WhatnewdevelopmenthastakenplaceatBellAir?
•Youwillhearadiscussionbetweentwomanagers,JaneandOliver,aboutrecentchangeswithinthecompanywheretheywork.•F
随机试题
慢性唇炎的发病原因主要是()
尤其善治下半身风湿痹痛的药物是
取得()才能开始进行账务处理。
公司获得的商业信用、融资租赁是公司的一种投资回报,属于()
下列关于集团法人客户信用风险特征的说法,错误的是()。
早在春秋战国时期,就有许多教育心理学的观点,“知之者不如好之者,好之者不如乐知者”是关于________的论述。
Thecommonstudentgroupingsareasfollowsexcept________.
某选区在县人大代表选举中,应选代表2人,根据《选举法》的规定,该选区正式候选人的人数可以为()。
授業の後で、近くの公園で運動した。
Ifwewaituntilthelandlord______torepairtheroofwe’llalldieofexposure.
最新回复
(
0
)