首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
There are people who are especially attracted to the notion of "climbing the ladder" so as to increase their status, financial p
There are people who are especially attracted to the notion of "climbing the ladder" so as to increase their status, financial p
admin
2017-03-25
80
问题
There are people who are especially attracted to the notion of "climbing the ladder" so as to increase their status, financial position, and sense of self-worth. In part, as a result of the work ethic, these people are internally "driven" to work. Not infrequently, foreign visitors have observed that Americans spend an inordinate(过度的)amount of time working and, as a consequence, Americans have little time for leisure or personal relationships. In American English a new word "workaholic" has been created to describe an individual who is as addicted to work as an alcoholic is to liquor.
There are conflicting points of view about workaholics. Those concerned with problems of mental stress believe workaholics abuse themselves physically and mentally. Others hold that workaholics are valuable members of society because they are extremely productive. The Americans culture values achievement, efficiency, and production—a workaholic supports these values.
Despite the presence of workaholics, there is a growing realization in the United States that excessive work demands can be physically and mentally harmful. Many people have been rebelling against the work ethic, claiming that when a job is so important, personal relationships suffer and relaxation becomes secondary. Consequently there has been a shift in values, with more emphasis being given to personal relationships and non-work activities.
Increased leisure time in the United States has not changed the idea that work and play are distinct activities. "There is a belief that it is desirable" to work hard and play hard, and undesirable to combine the two. In many offices, stores and factories socializing among employees is discouraged. An employee under pressure at work often cannot afford to respond to social calls and visits. However, the amount of personal contact on the job depends on the nature of the work.
People are ambivalent toward work; it is, at the same time, glorified and belittled. In the words of former President Richard Nixon: "The ’work ethic’ holds that labor is good in itself; that a man or woman becomes a better person by virtue of the act of working. America’ s competitive spirit, the ’work ethic’ of this people, is alive and well..." Another viewpoint is expressed in an Anacin commercial: "I like my job and am good at it, but it sure grinds me down(折磨)sometimes, and the last thing I need to take home is a headache."
The reason why some people don’t socialize with their co-workers on the job is that .
选项
A、they consider work and play separate activities
B、they have nothing in common with their fellow workers
C、they feel that socializing with them well create problems at home
D、they feel that socializing with them may result in emotional problems
答案
A
解析
细节题。短文第四段开头指出“the idea that work and play are distinct activities.”,意为人们认为工作和娱乐是两个分开独立的活动。故选项A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/V93v777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
简述隋朝统一的原因和意义。
材料:某教师在“抗日战争”的教学中,引用了一段日军第59师团第54旅团第110大队伍岛健司的口述材料:“我想起了1943年在渤海湾的沿海地带生活的事情。我们如果见了男人的话,就抓过打,残酷地加以杀害。但是见了女人,就要羞辱她。如果她们哀
Whenastudenthasmadeasentence"IborrowedapaperfromMissLi",theteachers;"Doyoumeanapieceofpaper?"Herethet
Ifateachergetsanincorrectanswerfromstudents,it’smostappropriateforhimorhertosay"______"inordertoencourage
AskingstudentstoexplainnewwordsinatextwithknownwordsisNOTanactof______.
Whichofthefollowingdoesateacherwanthis/herstudentstodevelopifhe/sheguidesthemtotakenoteskeywords,abbrev
Itookmyticket,andmarchedproudlyuptheplatform,withmycheeses,thepeople______respectfullyoneitherside.
40yearsagotheideaofdisabledpeopledoingsportwasneverheardof.Butwhentheannualgamesforthedisabledwerestarted
40yearsagotheideaofdisabledpeopledoingsportwasneverheardof.Butwhentheannualgamesforthedisabledwerestarted
Asimilarwrongideaisthatfishandicecreamwhen______atthesametimeformapoisonouscombination.
随机试题
分别求出满足下述条件的常数a与b:
免职程序。
具有抗心律失常作用,作用于钾离子通道的药物是
腻而污浊者称之为腻而湿润滑利者称之为
患者,女,26岁。妊娠2个月,疲乏倦怠,嗜睡懒言,四肢乏力,胎动不安。首选
如下图所示的并联管道1、2,两管的直径相同,沿程阻力系数相同,长度ι2=3ι1,通过的流量为()。
承包人要求更改发包人提供的工程设备交货地点,应事先报请()批准。
投诉人()以上,以同一事由投诉同一被投诉人的,为共同投诉。
Testshaveprovedthatcaffeineaffectsthebodybyincreasingtheheartrateandrhythm,which______affectsthecirculatorys
Thepurposeoflifelongemploymentisto______.Attitudestowardslifelongemploymentarechangingbecause______.
最新回复
(
0
)