首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When a search engine guesses what you want before you finish typing it, or helpfully ignores your bad spelling, that is the resu
When a search engine guesses what you want before you finish typing it, or helpfully ignores your bad spelling, that is the resu
admin
2018-03-01
49
问题
When a search engine guesses what you want before you finish typing it, or helpfully ignores your bad spelling, that is the result of machine learning, a branch of artificial intelligence. Although AI has been through cycles of
hype
and disappointment before, big technology companies have recently been scrambling to hire experts in the field, in the hope of building machines that can learn even more sophisticated tasks.
IBM said this month it would invest $1 billion in a new division to develop uses for Watson, its computer that understands human language. But this week Google enhanced its lead in this field by paying around $660m for DeepMind Technologies, a startup in London that has yet to announce a product. The boss of DeepMind, Demis Hassabis, previously created video games such as "Evil Genius" and "Theme Park".
DeepMind’s 75 geniuses will join the world’s leading group of machine-learning experts, which Google has been assembling in the past few years. Google’s main source of income, its search engine and the accompanying ad-placement system, is driven by machine learning. The firm’s self-driving cars rely on it, as do the intelligent thermostats made by Nest, a firm it has just taken over, and the robots made by Boston Dynamics and other robotics outfits it has been buying.
The technology is already the backbone of many other internet firms. It is why Facebook and Linkedln have that slightly creepy ability to find people you know, and why Amazon and Netflix are good at suggesting books and films you might like. It also helps intelligence agencies to identify terrorist networks.
As machine learning leaves the lab and goes into practice, it will threaten white-collar, knowledge-worker jobs just as machines, automation and assembly lines destroyed factory jobs in the 19th and 20th centuries. For example, the technique has been applied by researchers at Stanford University to tell whether a biopsy of breast cells is highly cancerous, something that until now has required a human expert to assess.
Another of DeepMind’s founders, Shane Legg, has predicted that artificial intelligence running wildly will be the biggest existential risk to humans in this century. Its founders have asked Google to set up an "ethics board" to consider the appropriate use of machine learning in its products. The creator of "Evil Genius" is ensuring that his new overlord sticks to its motto, "Don’t be evil".
Google has done the following EXCEPT ______.
选项
A、gathering talents on machine-learning
B、earning money from its search engine
C、purchasing a large number of automatic devices
D、taking over firms like Nest and Boston Dynamics
答案
D
解析
根据题干中的“Google”和选项D中的“Nest and Boston Dynamics”这些大写词共同定位到第三段。选项A对应该段首句:DeepMind’s 75 geniuses will join the world’s leading group of machine-learning experts, which Google has been assembling in the past few years. 由此可见选项A表述正确,其中“gathering”对应“assembling”;“talents on machine-learning”对应“machine-learning experts”。即该项不是该题的答案。选项B对应第二句:Google’s main source of income, its search engine and the accompanying ad-placement system… 其中该项的“earning money from”对应原文中的“source of income”。故该项表述正确,非答案。选项C中的“purchasing”让我们定位到最后一句的“buying”,该句的“other robotics outfits it has been buying(它一直以来购进的其他自动化装备)”对应选项C,purchasing a large number of automatic devices,其中“buying”对应“purchasing”;“has been buying(一直购买)”对应“purchasing a large number of(大量购买)”;“robotics outfits(机器人设备,自动化设备)”对应“automatic devices(自动化设备)”,故该项表述也正确,非答案。选项D对应最后一句:...made by Nest,a firm it has just taken over,and the robots made by Boston Dynamics…该句指出,Nest被Google接管,但是Boston Dynamics则没有提到,故该项taking over firms like Nest and Boston Dynamics是错误的,故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VABZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatiscreatingdistinctiveconsumerandculturalpatterns
IsGooglecreatingthenextgenerationofofficeblowhards?AcleverpsychologicalstudybyYaleUniversityresearchers【B1】_____
"Ofthepeople,bythepeople,andforthepeople."That’showAbrahamLincolndescribedtheAmericangovernmentinhisGettysbu
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.Scrapsofinformationhave【B1】______todowith
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.Scrapsofinformationhave【B1】______todowith
ThestaggeringvarietyoffreestuffavailableontheInternetsometimesseemstohaverepealedthefirstlawofeconomics:Ther
ThestaggeringvarietyoffreestuffavailableontheInternetsometimesseemstohaverepealedthefirstlawofeconomics:Ther
Suicide,proclaimedAlbertCamus,aFrenchAlgerianauthor,philosopher,andjournalist,in"TheMythofSisyphus",istheonly
【F1】Proponentsofdifferentjazzstyleshavealwaysarguedthattheirpredecessor’smusicalstyledidnotincludeessentialchar
Clenchingyourfistcouldbeenoughtohelpyougetagriponyourmemory.【F1】Researchsuggeststhatballinguptherighthanda
随机试题
埃里克森的心理社会发展理论指出,5岁左右的学生开始学习知识并发展为人处世的能力,若发展不顺利,则会产生自卑感和失败感。()
男性,15岁,右膝上持续肿痛一个月,夜间疼痛明显,无明显全身发热。既往无肺结核病史。查体:右膝上局部皮肤温度增高,静脉怒张。无明显触痛。摄片见股骨下端有边界不清的骨质破坏区,骨膜增生及放射状阴影,两端可见Codman三角
全冠试戴时检查邻面接触是否紧密的方法是
某慢性肾小球肾炎病人,肉眼可见血尿,血压26.2/14kPa(195/105mmHg)。哪项处理对该病人不适用()。
以下各选项中,属于积极财政政策的有()。
支付企业职工的工资均属于现金流量表中“经营活动产生的现金流量”。()
线性空间R3中,已知向量=(1,2,1),=(2,1,4),=(0,-3,2),记V1={λ|λ,μ∈R},V2={k|k∈R},令V3={t1η1+t2η2|t1,t2∈R,η1∈V1,η2∈V2}.求子空间V3的维数;
NNW
A.ImportanceofstayingintellectuallyactiveB.Effectsofagingonaperson’srecallabilityC.Short-termmemoryversuslong-te
Toachorusofangryshoutsandinsults,a【C1】______(wealth)Chicagocouplehavebeenchargedwithchildcrueltyafterleaving
最新回复
(
0
)