首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Internet entrepreneur Carl Churchill describes himself as "a normal 19-year-old" , except that his Internet technology company i
Internet entrepreneur Carl Churchill describes himself as "a normal 19-year-old" , except that his Internet technology company i
admin
2019-04-07
49
问题
Internet entrepreneur Carl Churchill describes himself as "a normal 19-year-old" , except that his Internet technology company is currently making £1 million a year. What’s more, his name is on The Rich List 2020.
The Rich List 2020 is a list of twenty young people who are expected to make a lot of money by 2020. Other names include famous actors and football stars. But at the very top of the list is Carl Churchill. He is expected to make an amazing £100 million by 2020.
Churchill is 19, but he is not famous or particularly "cool". He runs an IT empire. The main thing it does is to help big businesses connect to the Internet, check emails for viruses and block spam, all at very high speeds.
But success does not come easily. It involves long working days, doing business from 9 a. m. to 7 p. m. , and sometimes making difficult decisions. He then spends two or three hours at night dealing with his programmers. And, finally, a few hours’ sleep at the house he owns in Milton Keynes. He says, "On one occasion I worked three days without stopping—no sleep. " He smiles at the memory.
Is he happy with the progress the company has made? "We’ve made some mistakes but it’s all going pretty well now. I hope the business will be able to grow steadily over the next few years. "
How does he feel about all the money he’s making? "Well, I don’t go out a lot like some of my friends, but it does mean I can do things that I couldn’t do a few years ago. I’ve just bought a new car but that’s about it really. I think it’s important to save for the future. You never know what will happen. "
Questions 56—60
Decide the following statements are true(T)or false(F)according to the passage.
Carl Churchill doesn’t have as much social life as his friends.
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
A
解析
文章最后一段第二句提到“Well,I don’t go out a lot like some of my friends”,由此可知,他的社交生活并没有他朋友的多,因此本题表述正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VDjK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】______________afirst,middleandlastnamewhentheya
SummerSchoolandOnlineClassesIntheUnitedStates,【T1】__________________forhighschoolstudents【T2】________________
SummerSchoolandOnlineClassesIntheUnitedStates,【T1】__________________forhighschoolstudents【T2】________________
VariationsinBritishAccents Language【T1】___________________aspeopletrytoexpressthemselvesindifferentwaystodifferen
VariationsinBritishAccents Language【T1】___________________aspeopletrytoexpressthemselvesindifferentwaystodifferen
(1)Scienceiscommittedtotheuniversal.Asignofthisisthatthemoresuccessfulasciencebecomes,thebroadertheagreemen
(1)Noteveryself-drivingcarcompanyisahi-techunicorneagertodisruptthestatusquo.Thelatestfirmtoinvitejournalis
(1)ThegovernmentandMicrosoftplantosellaroundtheworldBritain’snewsystemforonlinetransactionsbetweencitizensand
FireswerecommoninLondoninthe17thcentury.Mostbuildingsweremadefromwood【M1】_______andwereveryclosetogether,so
随机试题
生活饮用水水池的设置,下列哪项是错误的?[2006年第52题]
驾驶车辆向右变更车道时,应提前开启右转向灯,注意观察,在确保安全的情况下,驶入要变更的车道。
按照马斯洛的“人的基本需要层次论”,生理需要满足后,则应满足( )。【历年考试真题】
通过对建设项目的设施、装置等实际运行状况及管理状况进行分析,查找建设项目存在的危险、有害因素的种类和危害程度,提出合理可行的安全对策措施及建议的安全评价是()。
适用于各级公路的基层与底基层,但其中的二灰土不应用作高级沥青路面及高速公路和一级公路上水泥混凝土路面的基层的路面基层类型为()。
某企业向银行借款200万元,借款期6年,借款的利率为8%,半年复利一次,第6年末一次归还额的计息公式为()。
(2009年考试真题)企业取得与资产相关的政府补助,应当确认为递延收益,并在该项资产使用寿命内分期计入当期损益。()
设随机变量x的分布函数为F(x),则下列函数中可作为某随机变量的分布函数的是().
窗体上有一个名称为Command1的命令按钮,有程序如下:OptionBase1PrivateSubCommand1_Click()Dima(10)AsInteger第1个ForFori=lTo10
Electricityplaysanessentialpartinourlife.Noonecandenythatelectriclightisnecessaryforpeople’slife.However,ca
最新回复
(
0
)