首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There’ re currently 21.5 million students in America, and many will be funding their college on borrowed money. Given that there
There’ re currently 21.5 million students in America, and many will be funding their college on borrowed money. Given that there
admin
2021-01-08
49
问题
There’ re currently 21.5 million students in America, and many will be funding their college on borrowed money. Given that there’ s now over $1.3 trillion in student loans on the books, it’ s pretty clear that many students are far from sensible. The average student’ s debt upon graduation now approaches $40,000, and as college becomes ever more expensive, calls to make it " free" are multiplying. Even Hillary Clinton says that when it comes to college, " Costs won’ t be a barrier. "
But the only way college could be free is if the faculty and staff donated their time, the buildings required no maintenance, and campuses required no utilities. As long as it’ s impossible to produce something from nothing, costs are absolutely a barrier.
The actual question we debate is who should pay for people to go to college. If taxpayers are to bear the cost of forgiving student loans, shouldn’ t they have a say in how their money is used?
At least taxpayers should be able to decide what students will study on the public dime. If we’ re going to force taxpayers to foot the bill for college degrees, students should only study those subjects that’ re of greatest benefit to taxpayers. After all, students making their own choices in this respect is what caused the problem in the first place. We simply don’ t need more poetry, gender studies, or sociology majors. How do we know which subjects benefit society? Easy.
Average starting salaries give a clear indication of what type of training society needs its new workers to have. Certainly, there’ re benefits to a college major beyond the job a student can perform. But if we’ re talking about the benefits to society, the only thing that matters is what the major enables the student to produce for society. And the value of what the student can produce is reflected in the wage employers are willing to pay the student to produce it.
A low wage for elementary school teachers, however, doesn’ t mean elementary education isn’ t important. It simply means there’ re too many elementary school teachers already.
Meanwhile, there’ re few who’ re willing and able to perform jobs requiring a petroleum engineering major, so the value of one more of those people is very high.
So we can have taxpayers pick up students’ tuition in exchange for dictating what those students will study. Or we can allow students both to choose their majors and pay for their education themselves. But in the end, one of two things is true:
Either a college major is worth its cost or it isn’ t. If yes, taxpayer financing isn’ t needed. If not, taxpayer financing isn’ t desirable. Either way, taxpayers have no business paying for students’ college education.
What should students do if taxpayers are to bear their college costs?
选项
A、Work even harder to repay society.
B、Choose their subjects more carefully.
C、Choose majors that will serve society’s practical needs.
D、Allow taxpayers to participate in college administration.
答案
C
解析
推理题。原文第四段第二句话和第四句话指出,如果我们想要强迫纳税人为大学学位买单,学生应该只学习那些对纳税人最有利的学科。我们不需要诗歌、性别研究或者是社会学专业。由此可推出,纳税人不需要诗歌、性别研究等不太实用的专业,学生需要为了纳税人学习那些最实用的专业,故答案为C。A、B、D三项原文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VSP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、The"localfood"movement.B、Thehardworkofthechefs.C、Therestrictiononseeds’export.D、Successongeneticmodification
A、Hidethebearintheirhouses.B、Setupreservationzoneforthebear.C、Avoidspeakingofseeingthebear.D、Preventstranger
A、Avisittoaprison.B、Theinfluenceofhisfather.C、Atalkwithsomemiserableslaves.D、HisexperienceinthewarbetweenF
A、Amancarefulwithmoney.B、Abook-lover.C、Anoisyreader.D、Atrouble-maker.A选项描述的是男士的特点,从他两次提及pay,可见花钱很谨慎,故A正确。B、D从原文内容无法推
A、Suethegovernment.B、Suetheindividual.C、Closedownthecompany.D、Sentencetheindividualtodeath.B短文谈到,任何人不付钱就使用某种专利,该专
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaytoexpressyourviewsonthephenomenonofkeepingpetsindorm
A、Itcanhelpjobseekerstomakemorenewfriends.B、Itcanhelpjobseekerstoreceivemorejob-relatedemails.C、Itcanhelp
A、Motherisimportantforchildrenaswellasteachers.B、Stayingwithmotherisbetterthanattendingadaycarecenter.C、Ther
A、Thereisagreatdifferencebetweenreadingandlistening.B、Thereareeffectivewaystopracticetheproofreadingskill.C、Hi
A、Itcanhelpjobseekerstomakemorenewfriends.B、Itcanhelpjobseekerstoreceivemorejob-relatedemails.C、Itcanhelp
随机试题
(2007年4月)在我国企业生产的产品中,外购的材料、零部件等所占的比例较大,机械产品一般占______。
计算机网络系统由资源子网和()子网组成。
以会聚学说和易化学说解释牵涉痛的主要依据是
功能祛风散寒止痛,善治颠顶头痛的药物是
毛果芸香碱对眼睛的作用为
表示钢材抗拉性能的指标有()。
评估目的应当说明委托将要从事的经济行为的( )。
文纳特卡制是比道尔顿教学法更为激进的一种个别教学法,由美国教育实验家______创造。
In1896aGeorgiacouplesuingfordamagesintheaccidentaldeathoftheirtwoyearoldwastoldthatsincethechildhadmade
"IbelieveIcanbuildahumanliver,"proclaimsanexhaustedDr.JosephVacanti,collapsingintohisofficechairatChildren’
最新回复
(
0
)