首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Botany is a very ancient learning. B、People in the Stone Age knew a lot about plants. C、People in the Stone Age knew little ab
A、Botany is a very ancient learning. B、People in the Stone Age knew a lot about plants. C、People in the Stone Age knew little ab
admin
2013-03-09
55
问题
Botany, the study of plants, occupies a peculiar position in the history of human knowledge. For many thousands of years it was the one field of awareness about which humans had anything more than the vaguest of insights. It is impossible to know today just what our Stone Age ancestors knew about plants, but from what we can observe of pm-industrial societies that still exist, a detailed learning of plants and their properties must be extremely ancient. This is logic al.
Plants are the basis of the food pyramid for all living things, even for other plants. They have always been enormously important to the welfare of people, not only for food, but also for clothing, weapons, tools, dyes, medicines, shelter, and a great many other purposes. Tribes living today in the jungles of the Amazon recognize literally hundreds of plants and know many properties of each. To them, botany, as such, has no name and is probably ’ not even recognized as a special branch of "knowledge" at all.
Unfortunately, the more industrialized we become, the farther away we move from direct contact with plants, and the less distinct our knowledge of botany grows. Yet everyone unconsciously has an amazing amount of botanical knowledge, and few people will fail to recognize a rose, an apple, or an orchid. Our Neolithic ancestors, living in the Middle East about 10,000 years ago, discovered that certain grasses could be harvested and their seeds planted for richer yields the next season. That was the first great step in a new association between plants and animals. Grains were discovered and from them flowed the marvel of agriculture: cultivated crops.
选项
A、Botany is a very ancient learning.
B、People in the Stone Age knew a lot about plants.
C、People in the Stone Age knew little about plants.
D、Pre-industrial societies have little insights about plants.
答案
A
解析
信息明示题。第一段第三句说到从观察仍然存在的前工业社会可以推断,植物学有很悠久的历史。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VcI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Advertisementsappeareverywhereinmodernsociety.Therearemanywaystoadvertiseandadscomeindifferentforms.Newspapers
Americaisacountrythatnowsitsatopthecherishedmyththatworkprovidesrewards,thatworkingpeoplecansupporttheirfam
A、Tohelpherhusbandtowintheelection.B、Toencouragehealthyeating.C、Tocallonpeopletobevegetarian.D、Totelltheki
NetworkedAutomobileI’mdrivingthrougheasternFrance,theblip-blipofthelanemarkersrunningbackwardthroughmyperip
Alleffortsto______himwithhiselderbrotherprovedinvain;theydidn’ttalktoeachotherasbefore.
A、Achangeinthenatureofreading.B、Anincreaseinthenumberofbooks.C、Achangeinthestatusofeducatedpeople.D、Aninc
RecentlytheGallupOrganizationreleaseditsfindingsaboutpublicopiniononglobalwarming.It’snotgoodnewsforactivists,
A、Theweather.B、Thecultures.C、Thecustoms.D、Thefamilymember.D事实细节题。短文提到亚洲东部一些国家的人碰到陌生人时会以提问对方一些私人问题开始他们的谈话,如家庭、家或工作。这些问题被
A、Sheshouldcleanupherself.B、Sheforgottobringherbathingsuit.C、Shemightbealreadyswimming.D、Sheislikelytobene
随机试题
()有“火车拉来的城市”之称。
慢性肺源性心脏病患者的主要死亡原因是
从水溶液中萃取皂苷常选用的溶剂是
对于大型复杂工程项目,施工标段划分较多时,对建设单位的影响是()。
(2016年)2004年,春城白药开始尝试进军日化行业。而此时日化行业的竞争已经异常激烈。B公司、L公司、D公司、H公司等国际巨头们凭借其规模经济、品牌、技术、渠道和服务等优势,基本上占领了C国日化行业的高端市场,占据了C国牙膏市场60%以上的份额;清雅公
根据合伙企业法律制度的规定,下列各项中,可以导致合伙企业解散的情形有()。
我国少数民族中穿“朱巴”,披“察尔瓦”,服饰讲究银饰,过“开斋节”的民族分别是()。
某单位2019年初招聘了8名研发人员,他们都非常优秀。其中,小李、小孔和小陈3人研发小组表现尤其突出。该团队氛围极佳,组长小陈非常关心小李和小孔,而小李非常敬佩小孔,小孔非常敬佩小陈。年终时,小陈获得了四项发明专利,小李获得了五项发明专利。 根据以上信
某人的藏书中,文学类占,科技类占,已知其文学类和科技类图书共有960本,这个人的图书共有()本.
e6
最新回复
(
0
)