首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、At 8 a.m. today. B、At 5 p.m. today. C、Next Monday morning. D、Next Monday afternoon. D推理判断题。对话最后女士表示期待男士的加入并希望在下星期一下午见到他。由此可知,该
A、At 8 a.m. today. B、At 5 p.m. today. C、Next Monday morning. D、Next Monday afternoon. D推理判断题。对话最后女士表示期待男士的加入并希望在下星期一下午见到他。由此可知,该
admin
2012-08-05
58
问题
W: Art Department. This is Brown speaking.
M: Hello, Prof. Brown. My name is Frank Meloy. (22) I’m thinking of taking your course in Synthetic Fiber Painting, and I’m calling to find more about it.
W: Have you ever worked with synthetic fiber paints?
M: I’ve done very little painting. I’m a Chemistry major, but I enjoy drawing and the course description says that any student can sign up. I assume that means the experience in painting isn’t necessary.
W: Yes, that’s right. (23)We’ll be using synthetic fiber paints instead of oils because they dry more quickly. Also, beginning students can get a good feel for what they can do with textures by working with synthetic fiber paints.
M: My roommate is also a Chemistry major but he has painted quite a bit. If he signed up for the course, would he find it too easy?
W: No, (24) he could work on using techniques he already knows and applying them to principles of composition, colour and design. There’s something for everyone in this course.
M: One more question: Do we need to bring our own brushes and paints to class?
W: Yes, you can buy them at the bookstore. I’ll provide drawing board and any other supplies that are necessary. I hope you decide to join us.
M: It sounds interesting. I’ll definitely register. What are your work hours?
W: Fine. You can enroll in anytime from 8 a. m. to 5 p. m. (25)I am looking forward to your participation and I hope to see you next Monday afternoon.
22. Why did the man call the woman?
23. What is the advantage of synthetic fiber paints?
24. What might the man’s roommate do in this course?
25. When will the course begin?
选项
A、At 8 a.m. today.
B、At 5 p.m. today.
C、Next Monday morning.
D、Next Monday afternoon.
答案
D
解析
推理判断题。对话最后女士表示期待男士的加入并希望在下星期一下午见到他。由此可知,该课程开课时间应该是下星期一下午。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kbb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Walking.B、Driving.C、Readingabook.D、Rowingaboat.D推理判断题。该题问的是“说话人可能正在做什么?”说话人提到了两条河的名字,即Nile(尼罗河)和Mississippi(密西西比河),而且
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
A、It’scrowedwithtourists.B、Noflightgoesthere.C、Theweatheriswarm.D、Itcostsmuchtogothere.C女士最后给男士提供了2个地点,亚利桑那州和新
Talktoanyparentofastudentwhotookanadventurousgapyear(ayearbetweenschoolanduniversitywhensomestudentsearnm
A、Productwithlowerenergyconsumption.B、Productwithoutflaws.C、Productdrainingtheworld’senergyresources.D、Productsho
WhenCanadiansneedhealthcare,theygenerallycontactaprimaryhealthcareprofessional,whocouldbeafamilydoctor,nurse,
Duringhisabsence,Sophia______fromtheshowroomandjoinedhersisters.
Underlyingthishostilitywasa______beliefintheethicalandmoralsuperiority.
Itsskincolorfollowsaregulartwenty-fourhourscyclethatexactlymatchesthedaily______ofthesun.
InIndia,theymounteda__________campaignofresistancewithnoarmsagainsttheBritishcolonists.
随机试题
钢材按化学成分分为()两大类。
该患儿经补液治疗后脱水好转已有尿,治疗12小时后,出现四肢无力,呼吸浅,心率140次/分,心音低钝,肠鸣音减弱,13小时后出现四肢抽动,为明确诊断需要进行哪些辅助检查()
患者,男,38岁,症见往来寒热,心烦喜呕,不思饮食,口苦咽干,舌苔薄黄,脉弦。治宜选方剂
患者,女,24岁。产后大出血,继则冷汗淋漓,甚则晕厥。其病机是
属中医学防治特点的确切表述是
本题中所给资料中,涉及错误之处的有( )。2003年应缴纳企业所得税和地方所得税共计为( )万元。
小聪现在是一名初中生。小学时成绩优秀,并在小学的升学考试中以第一名的成绩考入重点中学。进入初中后,因学习不适应,渐渐地成绩下降到二十几名,考试给小聪的打击不小。从此,小聪来学校时总把衣服的拉链拉得很高,将头藏进衣服里,不愿见人。个人情绪属于()
习近平总书记指出,体育强国的基础在于(),要通过举办北京冬奥会、冬残奥会,把我国冰雪运动特别是雪上运动搞上去,在3亿人中更好推广冰雪运动。
A.Justmycameras,myclothesandsomebooksB.WouldyoumindopeningthebagformeC.Whatisthepurposeofyourvisittot
简论春秋时期公布成文法的历史意义。
最新回复
(
0
)