首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
One of the silver linings of the COVID-19 pandemic has been the normalization and expansion of virtual care. Per a December 2021
One of the silver linings of the COVID-19 pandemic has been the normalization and expansion of virtual care. Per a December 2021
admin
2022-12-09
96
问题
One of the
silver linings
of the COVID-19 pandemic has been the normalization and expansion of virtual care. Per a December 2021 report from the U.S. Department of Health and Human Services, amid the pandemic, virtual care visits increased to 52.7 million in 2020 from approximately 840,000 in 2019. Even after more than two years since the start of the pandemic, the COVID-19 Healthcare Coalition reports seven out of 10 people still expect to receive care virtually.
This trend has inspired UnitedHealthcare, the nation’s largest health insurer, to create new health plans that place virtual care at the center. "What is new in this space is health plans centered around virtual care, offered as a choice to employees in open enrollment," says Dr. Rhonda Randall, executive vice president and chief medical officer at UnitedHealthcare Employer & Individual. "It’s important that we recognize the key role virtual care plays in patients’ health care strategies."
As Randall explains, the scope of virtual care has expanded beyond an urgent-care alternative—it’s now a robust part of medical, behavioral, and even dental care. Workplace health plan offerings are changing accordingly: Per UnitedHealthcare, six in 10 employers currently offer plans that provide access to virtual care.
As a part of UnitedHealthcare’s new virtual-first plans, patients get live navigation support to help them determine which care option is best and to provide access to in-person care if needed. "We have invested in a true connectedness between virtual care and brick-and-mortar providers," Randall says, "so it’s a seamless experience for patients."
And there are benefits: According to Randall, doctors find that virtual appointments promote continuity of care, particularly for those managing chronic conditions. "A primary care provider might want to see patients in person once or twice a year—but they can have virtual check-ins in between," she says.
Virtual care has also helped conquer a major hurdle to behavioral health care: access. "There are 10 times more licensed mental health care professionals per 100,000 people in Massachusetts than in Mississippi," Randall cites. "If we increase that access from urban to rural areas," she says, "and bring that care to broader populations, that will really help."
With more and more people choosing virtual-first health plans, it’s becoming clear that virtual care is a crucial part of addressing evolving health care needs. "Virtual-first plans will become more common as employers realize they can help cut costs, doctors see their effectiveness, and patients enjoy their convenience," Randall says. "They are a revolutionary component of our health system, with an important role to play in the future of health care."
By saying "silver linings" the author suggests that virtual care________.
选项
A、is more likely to replace in-person care
B、is severely restricted due to the pandemic
C、needs to be further expanded and developed
D、plays a bigger role in healthcare delivery
答案
D
解析
细节题。根据题干可定位至第一段。第一句提到了silver linings,意思是“(不幸中的)一线希望”,在文章中指的是,在疫情这个不幸当中,虚拟医疗的正常运转和发展,给了人们一丝希望。其中has been…expansion暗示虚拟医疗得到了发展,从下文也可以得知,虚拟医疗在疫情期间得到了快速发展,在医疗服务中起到了更大的作用,故D项正确。A项属于过度推理,原文是说7/10的人仍希望接受虚拟医疗,由此可以推断出,虚拟医疗受到欢迎,但并不能因此推断出虚拟医疗会取代面对面医疗,故排除该选项。选项B属于是非混淆,根据第二句可知,虚拟医疗的就诊人数明显增加,并没有被疫情限制,故排除该选项。C项属于时态混淆,第一句用的是has been,表明虚拟医疗已经得到了发展,并没有信息支持它“需要”进一步发展,故排除。故本题答案为D项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VhMD777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Foratleastadecade,introvertactivistshavebeencallingforarevolution:remaketheextrovert-dominatedworkplace.Create
Writeanessaybasedonthechartbelow.Inyourwriting,youshould1)interpretthechart,and2)giveyourcomments.Youshou
AstudyinCyberpsychology,Behavior,andSocialNetworkingsuggeststhatartificialintelligenceholdsapromisingfutureinhe
WhatComesNextAftertheDeathofFreeMarket?WhentheCovid-19pandemicstruck,worldmarketscametoastandstill.Gover
Inourcontemporaryculture,theprospectofcommunicatingwith—orevenlookingat—astrangerisvirtuallyunbearable.Everyone
ThedeclineinAmericanmanufacturingisacommonrefrain,particularlyfromDonaldTrump."Wedon’tmakeanythinganymore,"he
Peoplehavespeculatedforcenturiesaboutafuturewithoutwork.Todayisnodifferent,withacademics,writers,andactivists
Writeanessaybasedonthechartbelow.Inyourwriting,youshould1)interpretthechart,and2)giveyourcomments.Youshou
Overtheyears,pregnantwomenhaveaskedDonaldRedelmeier,atToronto’sSunnybrookHospital,aboutthedangersofdiving,hot
InApril,BritishresearchersatUniversityCollegeLondonfoundthat,ratherthantherecommendedfive,sevendailyportionsof
随机试题
肺痈,咳吐脓血、胸痛,宜选用顽痰咳嗽、胸膈胀闷,宜选用
麻黄素单方制剂处方留存麻醉药品处方留存
甲市宜华姐妹影视制作中心(以下称“宜华”)摄制的作品《日宴》播出前,乙市芒果音像公司(以下称“芒果”)在丙市制作了内容相同的光盘,并大量销往丁市。宜华发现后即向人民法院提起诉讼,并在人民法院立案后,请求人民法院裁定芒果停止生产光盘。芒果在接到应诉通知书及停
在某涉外合同纠纷案件审判中,中国法院确定应当适用甲国法律。关于甲国法的查明和适用,下列哪一说法是正确的?(2011年试卷一第35题)
FIDIC施工合同条件规定的合同有效期的结束时间是以( )日为标志。
按照《全国统一建筑工程预算工程量计算规则》的规定,下列面层工程量按实铺面积计算的是()。
某大公司准备高薪雇佣一名小车司机,经过层层筛选,剩下3名技术最优良的竞争者。主考者问他们:“悬崖边有块金子,你们开着车去拿,觉得能距离悬崖多近而又不至于掉落呢?”第一位说:“二公尺”。第二位说:“半公尺”。第三位说:“我会尽量远离悬崖,越远越好”。结果这家
【B1】【B7】
在资本主义工商业改造中,企业的利润分配实行“四马分肥”的办法,除了国家所得税外,还包括()。
某信息系统集成公司根据对客户需求的理解,决定开发一种主要是应用于客户单位内部的即时通讯产品。根据公司内部销售人员的反馈,该公司的高层领导觉得该产品应该有很好的市场前景,不仅可以满足公司现有客户的需要,而且可以作为独立的产品在市场上出售。于是公司的总经理徐某
最新回复
(
0
)