首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were all brought up in the same
Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were all brought up in the same
admin
2014-09-19
41
问题
Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were all brought up in the same way, my brothers and sisters soon abandoned their pressed flowers and insects. Unlike them, I had no ear for music and languages. I was not an early reader and I could not do mental arithmetic.
Before World War I we spent our summer holidays in Hungary, I have only the dim memory of the house we lived in, of my room and my toys. Nor do I recall clearly the large family of grandparents, aunts, uncles and cousins who gathered next door. But I do have a crystal-clear memory of the dogs, the farm animals, the local birds and, above all, the insects.
I am a naturalist, not a scientist. I have a strong love of the natural world, and my enthusiasm has led me into varied investigations. I love discussing my favorite topics and enjoy burning the midnight oil while reading about other people’s observations and discoveries. Then something happens that brings these observations together in my conscious mind. Suddenly you fancy you see the answer to the riddle, because it all seems to fit together. This has resulted in my publishing 300 papers and books, which some might honor with the title of scientific research.
But curiosity, a keen eye, a good memory and enjoyment of the animal and plant world do not make a scientist; one of the outstanding and essential qualities required is self-discipline, a quality I lack. A scientist requires not only self-discipline but hard training, determination and a goal, A scientist, up to a point, can be made. A naturalist is born. If you can combine the two, you get the best of both worlds.
The author can’t remember his relatives clearly because______.
选项
A、he was fully occupied with observing nature
B、he was too young when he lived with them
C、he didn’t live very long with them .
D、the family was extremely large
答案
A
解析
本题是一道具体细节题。问作者记不起他的那些亲戚的原因是什么。利用查阅式阅读法,我们可以在文章第二段中找到相关的信息。这段指出,在第一次世界大战以前作者一家人在匈牙利度暑假。他只模糊地记得住过的房子、他自己住的房间和他的玩具等,也不大清楚住在隔壁的一大家子亲戚,像祖父母、姑婶叔伯及表姐妹、表兄弟等人。但他确实极清晰地记得那些狗、农场里的动物、当地的小鸟、特别是昆虫等。因此,本题的正确答案应是A“因为他忙于观察大自然了”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VhWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungpeoplearenot【C1】______theywere.Thesamecommentis【C2】______fromgenerationtog
Ourinterestsseemto______atthispoint.
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout,welookedforoperations.Weknowthatcorrelation
Withitscommoninterestinlawbreakingbutitsimmenserangeofsubject-matterandwidely-varyingmethodsoftreatment,thecri
Avarietyofproblemshavegreatly_________thecountry’snormaleducationaldevelopment.
Thecourtheldtheparentsaccountablefortheminorchild’sactsofviolence.
A、Itisimpossibletolockoneselfforaweekwithoutanythingtoeat.B、Themanshouldhavearestassoonaspossible.C、It’s
NewYork’sWCBSputsitinawaythatjustcan’tbebetterexpressed:"Itwasanaccidentwaitingtohappen."15-year-oldAl
Asmanypeoplehitmiddleage,theyoftenstarttonoticethattheirmemoryandmentalclarityarenotwhattheyusedtobe.We
Theparticipantsofthemeetingwereastonishedbythediscrepancybetweenthemayor’swordsandhisactions.
随机试题
对H2受体具有阻断作用的药物是()。
应急恢复内容不包括()。
女性,29岁。上呼吸道感染后l周出现浮肿、尿量减少、关节痛。化验血Hb9.8g/d1,尿蛋白(+++),RBC5~10个/HP,WBC5~8个/HP;血补体C3下降,血肌酐120mmol/L,ASO1:400,ANA(+)
低温条件下,各种维生素的需要量约比常温下
下列关于保险合同的表述中,正确的是()。
下列关于信贷审查的说法正确的有()。
编制多步式利润表的第一步和第三步分别是()。
一个计算机化的事务处理系统一般由三部分组成,即()。
ThepassagemainlydiscussesancientGreekpotteryanditsTheword“confine”inline17isclosestinmeaningto
Whyistheworld’slargestdrugcompanyembroiledinaglobalcontroversy?
最新回复
(
0
)