首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Most people believe that saving money is quite necessary. But nowadays, many young people like to spend money without thinking o
Most people believe that saving money is quite necessary. But nowadays, many young people like to spend money without thinking o
admin
2021-10-27
80
问题
Most people believe that saving money is quite necessary. But nowadays, many young people like to spend money without thinking of saving it for the future. In this section, you are asked to write an essay on the advantages of saving money. You can provide specific reasons and examples to support your idea. You should write at least 150 words.
选项
答案
We are comparatively better off than we were a decade ago. Kids who are brought up in this well-off environment tend not to save money. That is why we must explain the benefits of saving money to young people. As I see it, the advantages of saving money are twofold: developing budgeting skills and being frugal. First of all, saving up can sharpen our budgeting skills. By setting up a saving account, we can keep track of our expense and income. Bit by bit, we know how to balance our expenditure and salary. Secondly, saving money helps us to be economical. When you develop a habit of putting pennies in a saying box, you would not squander the money at will, because the expenditure is no longer about money, but also about the effort you put into it. You will buy things that are really worthy of your "trouble". In conclusion, saving is encouraged among young people. As the saying goes, "A penny saved is a penny earned".
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VjY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Nowmedicalresearchersarediscoveringatruism:"alcoholandtobaccodonotmix."Thesetwosubstances,bothdangeroustoheal
Theauthorthinksthatpullfactors______.Itisimpliedinthelastparagraphthat______.
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
Theauthorbelievesinthepassagethat______.AllofthefollowingarestepsinvolvedintruecloningEXCEPT______.
RuthSimmonsjoinedGoldmanSachs’sboardasanoutsidedirectorinJanuary2000:ayearlatershebecamepresidentofBrownUni
Scienceisanenterpriseconcernedwithgaininginformationaboutcausality,ortherelationshipbetweencauseandeffect.Asim
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Supposeyouhadbeenadmittedbyafamousuniversityforpostgraduateeducation.Yourfriend,Jack,wrotealettertocongratula
Menaregenerallybetterthanwomenontestsofspatialability,suchasmentallyrotatinganobjectthroughthreedimensionsor
随机试题
某编辑部收到了一篇科技论文的译文审校稿,并希望将其发表在内部刊物上。现需要根据专家意见进行文档修订与排版,具体要求如下:将文档中“关键词”段落之后的所有段落分为两栏,栏间距为2字符,并带有分隔线。
矫正时钢材的温度矫正可分为________和________两种。
关于脂肪的吸收,错误的是
近代实验研究显示,补气养血类中药具有促进入体代谢,升高红细胞、血色素等作用。此外,下列哪一药物还具有抗病毒和诱生干扰素作用
甲、乙、丙三人系同村农民,村里重新调整土地以后,三人均主张自己对某块土地有承包权。争议发生后,三人互不相让,发展到相互殴打以致毁坏对方的房屋和家具。乡人民政府得知此事后,派工作人员到该村进行调查。后乡政府作出了该块土地的承包权归甲所有的处理决定。乙、丙均对
下列关于支票的表述,正确的是()。
下列关于汇率的叙述,不正确的是()。
2017年,全球对清洁能源的投资为3335亿美元,同比增长3%,但仍低于2015年的历史峰值3485亿美元。中国的清洁能源投资占全球清洁能源总投资的40%,占亚太地区清洁能源投资的71%。从主要清洁能源类型看,2017年全球对风能的投资为1070亿美元,风
使用VC6打开考生文件夹下的源程序文件modi2.cpp。请完成函数fun(char*s),该函数完成以下功能:(1)把S中的大写字母转换成小写字母,把其中的小写字母转换成大写字母。并且在函数中调用写函数WriteFile0将结果输出到modi2
A、 B、 C、 B
最新回复
(
0
)