首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It broadens views. B、It builds on prior learning. C、It helps cure diseases. D、It makes people relaxed. B讲座中提到,阅读可以促进记忆,巩固之前所学,
A、It broadens views. B、It builds on prior learning. C、It helps cure diseases. D、It makes people relaxed. B讲座中提到,阅读可以促进记忆,巩固之前所学,
admin
2016-12-28
48
问题
All parts of our body age. And our brain does too. Now, however, neuroscience tells us that we can delay this process.(23)In some instances, we can reverse brain deterioration by engaging in some pretty specific activities, most of which we would consider hobbies. Here are some of them.
Whether you love old classic comic books or the New York Times, brain researchers tell us that reading actually increases brain function in several areas. It stimulates the growth of new neural pathways as we absorb new information. Reading flexes those parts of the brain that deal with problem-solving, seeing patterns, and interpreting what others are saying to us about their feelings.(24)It also improves memory, builds on prior learning and exercises parts of the brain that allow imagination. Some research also points to speed-reading as a method to increase synapses, since the brains must process sensory information quickly.
Indeed, for many students, speed-reading is a valuable skill.
For years, neuro-scientists have conducted research on the benefits of music instruction for children relative to improved cognitive functions—memory, problem-solving, sequential processing, and pattern recognition. Playing an instrument, increases gray matter volume and makes neural connections between the two hemispheres of the brain. For this reason, scientists believe that early musical training allows students to be better at both linear math work and mathematical problem-solving. Playing an instrument ensures both sides of the brain work together much better.
Now, researchers tell us that taking up a musical instrument as an adult—young, middle-aged, or older—can produce the same neurological effects as it does in children.
Here’s what the science tells us. Exercise produces a protein(BDNF)in the blood stream. As blood travels through the brain, cells absorb this protein, which is responsible for both increased memory and focus.(25)One of the most notable experiments was a photo memory test given to experimental and control groups. The experimental group exercised before the test, while the control group did not. The experimental group’s test results were overwhelmingly better. Members were able to focus on the photos and then recall them after a period of waiting.
That’s all about the tips. Maybe there are some more. I am sure you can find them out by yourselves. Hope you enjoy today’s lecture. Thank you!
23. How can we reverse brain deterioration?
24. Which is one of the advantages of reading mentioned by the speaker?
25. What can be concluded from the photo memory test?
选项
A、It broadens views.
B、It builds on prior learning.
C、It helps cure diseases.
D、It makes people relaxed.
答案
B
解析
讲座中提到,阅读可以促进记忆,巩固之前所学,并且锻炼大脑中有关想象力的部分。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VtF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WritingintheEdinburghReviewin1820,SidneySmithbemoaned:Theinevitableconsequencesofbeingtoofondofglory—TAXESupo
Self-Publishing[A]Toawriter,self-publishingisanincrediblypowerfulandalluringconcept.Onthesimplestlevel,it’sani
A、Itshouldbeeye-catching.B、Itshouldmatchthatoftheroom.C、Itshouldfitthewoman’staste.D、Itshouldbeascommonas
A、HeisnowthechiefcreativeofficeratBlizzardEntertainment.B、Hefavorstheideaofhavinge-sportsaddedtotheOlympicG
A、ExplaintheprinciplestoInternetproviders.B、MakethephonesaccesstheInternet.C、Makealltheprinciplesintorules.D、C
Anewreportsaysnearlyfour-billionpeoplehavemajortoothdecay,orcavities(龋洞).Healthofficialsarewarningthat【B1】_____
Childrenwhosemindswandermighthavesharperbrains,researchsuggests.Astudyhasfoundthatpeoplewhoappeartobeconstan
Rainforestsarecriticallyimportanttoourwell-being.Becausethey【B1】_____carbondioxide,agreenhousegas,andproduceoxyg
TheGoldenGateBridgeopenedtovehicletrafficonMay28,1937.Ithadthelongestsuspensionspanintheworld,atthetimei
A、Englishculture.B、Americanculture.C、Chineseculture.D、Allcultures.D事实细节题。本题问的是音乐、动作和情感的三方关系存在于哪种文化中。短文中间部分提到音乐、动作、情感之间的三
随机试题
关于溶血性贫血的定义,正确的是()
A.INH+RFP,疗程6个月B.强化阶段INH+RFP+PZA-SM,总疗程1年C.INH每日总量不超过0.3g,总疗程6个月D.INH+RFP+PZA,疗程3个月E.强化阶段INH+RFP加或不加PZA,总疗程6~9个月结核感染应采取的治疗
以下哪项不是生理性黄疸的特点
A.少商B.曲池C.阴陵泉D.曲池、阴陵泉E.以上都不是湿热阻窍型鼻渊在基本处方的基础上再配
设备预验收的必备条件考核的基本要求有以下( )等几点。
ASP.NET与ASP相比,主要有哪些进步?
一个已经具各运行条件,但由于没有获得CPU而不能运行的进程处于
VitaminAcanbefoundinmeat.VitaminBisessentialforhumanbody.
Simon:IworknotbecauseIlikeitbutthatIhaveto,soIoftencounttheminutesuntilstoppingworkorholidays.Howeve
FarewellSpeech1."Specialneeds"Commonlydefinedbywhatachildcan’tdoBymilestonesunmetBy【T1】______【T1】______Byexper
最新回复
(
0
)