首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ideas about education are changing in the United States. Education today is not just a high school diploma (文凭) or a college deg
Ideas about education are changing in the United States. Education today is not just a high school diploma (文凭) or a college deg
admin
2011-01-10
53
问题
Ideas about education are changing in the United States. Education today is not just a high school diploma (文凭) or a college degree. Many adults are not interested in going to college. They are interested in other kinds of learning. For them, learning does not end with a diploma.
Continuing education gives these adults the opportunity to increase their knowledge about their own field or to learn about a new field. It also gives them a chance to improve their old skills or to learn new ones. Scientists, mechanics (技师) and barbers (理发师) can take classes to improve their work skills. . If they know more or learn more, they can get a better job or earn more money.
Continuing education classes give more adults the chance to learn new skills. There is usually a large variety of classes to choose from: typing, foreign cooking, photography, auto repair, furniture repair, or swimming. There are only some of the classes available.
Some adults take classes for fun or because the class will be useful for them. Other adults take continuing education classes to improve their own lives because they want to feel better about themselves.
Almost any community college or public school system has a continuing education program. There are classes in schools, community buildings or churches. Most classes are in the evenings, so working people can attend. The classes are usually small, and they are inexpensive.
The best title for the passage would be______ .
选项
A、Continuing Education Classes
B、The Importance of a College Degree
C、A Good Way to Earn More Money
D、Different Choices for Adults
答案
A
解析
主旨题。通观全文,我们可以得出A为正确答案,本题考查学生判断文章主题的能力。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VwfK777K
本试题收录于:
山东省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
山东省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Somescientiststhinkthatparentsmaketoobigfussabouthygiene,andthatdaily【M1】______contactwithbacteriaandviruses
Somescientiststhinkthatparentsmaketoobigfussabouthygiene,andthatdaily【M1】______contactwithbacteriaandviruses
InEnglandandWalesthesubjectstaughtinschoolsare______bytheNationalCurriculumwhichwasintroducedin1988.
Readthefollowingpoemandwriteanessayinwhichyoudiscussitsmoralandexpressyourpersonalviews.Youshouldwrite
BackgroundtoeconomicsuccessChina’seconomicgrowthhaslasted40yearsandrepresentsthemost【D1】______ofthe21stcent
Readingortheenjoymentofbookshasalwaysbeenregardedamongthecharmsofaculturedlifeandisrespectedandenviedbyth
TheRealWalkersCompanyoffersaselectionofsmallgroupwalkingholidayswhichexploresomedelightfulhiddencomersofEurop
斯蒂芬·霍金出生于1942年1月8日,在圣奥尔本斯长大,是家中4个孩子中的老大。【T1】他的父亲是一位研究生物学家,母亲是一所医学研究院的秘书,因此他对科学感兴趣二点也不令人惊奇。(itwasnotsurprisingthat)学生时期,他就被
MostpeoplebuyalotofgiftsjustbeforeChristmas.Butsomepeoplethinkbuytoomuch.Theyhavestartedaspecialdaycalled
InSpaininsummertherearemanyvillageswithalotoftourists.Thetouristsgotothevillageswiththeirfamilies,whereth
随机试题
A、肋间神经痛B、非化脓性肋软骨炎C、心包炎D、肺梗死E、心脏神经官能症胸痛位于第1、2肋软骨,患部隆起,疼痛剧烈,但皮肤不红,可见于()
在考虑国家及地方利益的前提下,把对人民负责和对国家负责统一起来,对项目的利益和当地人民的利益等同重视,尽力做到两者兼顾,并在涉及人民切身利益的问题上,把人民利益摆在首位,突出反映了社会评价的哪项原则和要求。()
根据股价移动的规律,我们可以把股价曲线的形态分成()两大类型。
信息收集的具体步骤包括()。
应收账款转让的优点有()。
个别教学系统,也称PSI系统,它可用于一门完整的课程,其开发者是()
20世纪30年代,我国幼教界有“南陈北张”之称,即指南京有陈鹤琴,北方有()
下列诗句中,出自杜甫笔下的是:
Nowadaysinmostoffamiliesa________amountofmoneyhasbeenspentonbooks.
ReapingtheRewardsofRisk-TakingA)SinceSteveJobsresignedaschiefexecutiveofApple,muchhasbeensaidabouthimasape
最新回复
(
0
)