首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The difficulties facing British Steel have quickly become part of the Brexit debate. Business is naturally cautious about enteri
The difficulties facing British Steel have quickly become part of the Brexit debate. Business is naturally cautious about enteri
admin
2019-11-19
36
问题
The difficulties facing British Steel have quickly become part of the Brexit debate. Business is naturally cautious about entering into political debates, but it should not remain silent when it features so prominently in the public discourse. Industry has a responsibility to ensure its views are accurately represented.
There can be no doubt that the ongoing Brexit uncertainty has contributed significantly to British Steel’ s problems. Unable to decipher what the UK/EU trading relationship will be in just five months’ time, planning has become
fiendishly
complicated for both UK exporters and their EU customers. The timing is particularly bad, with the EU having recently imposed "safeguard" measures to prevent a surge in steel imports resulting from protectionist action elsewhere. Post-Brexit, UK steel exports to Europe will be restricted by these measures, with a disorderly no-deal Brexit affecting them particularly badly.
Then there is the longer-term question of whether a well-managed Brexit could provide any notable benefits to steel producers. There have been claims in recent days about the ability of the UK government to use state aid more extensively to support the steel industry once it is outside the EU. Most importantly, this disregards the fact that the UK steel sector has no interest in operating under the support of state subsidies, and ignores a number of other important technical points.
First, the UK’s ability to provide state aid support will remain restricted, although less so, by its WTO membership, which bans certain subsidies outright, and allows others to be counteracted by other WTO members with the imposition of "anti-subsidy duties"—effectively closing off important export markets. Second, the EU has systematically required alignment on state aid rules in all its FTAs (free trade agreements) since 2006, and a UK-EU FTA would be no different. The US and others would insist on similar provisions in their FTAs with the UK, meaning that if the UK want to take full advantage of their ability to make new trade agreements they will continue to be restricted in their use of state aid.
None of this is to say that the UK can’ t ultimately deliver similar trading conditions outside the EU, depending on the colour of Brexit eventually chosen, simply that a huge amount of effort will be required, and disruption caused, in order to replicate the status quo. In short, it must be honest in stating that Brexit will not improve the situation for the steel sector but it has the potential to cause a great deal of damage. The No. 1 priority to improve the outlook for steel, and the wider manufacturing sector, is to secure a withdrawal agreement as soon as possible, ending this uncertainty and avoiding the turmoil of a no-deal Brexit.
Looking beyond Brexit, many of the measures that could help the steel industry are already within the government’s gift. We have long called on the government to tackle the UK’s sky-high industrial electricity prices, now twice the price of those in France, placing an additional £85m a year cost on the sector, money that should instead be spent on much needed capital investment. Moreover, UK business rates are five to ten times higher than elsewhere in the EU, perversely increasing costs for those that modernise and upgrade. Government must act on these issues and others if they want to secure a sustainable future for steel in the UK.
These are of course challenging times, but the steel sector is an enduring one. Society will continue to require steel and the UK will continue to supply it, provided they are given the right foundations to do so competitively.
From the description from paragraph 4 to 6, what can we learn about the UK’s steel industry?
选项
A、The Brexit will be harmful and cause large numbers of problems to the UK’s steel industry.
B、The disorderly no-deal Brexit will bring positive effect to UK’s economy.
C、The prohibition of the state aid will be restrained by the WTO clause, so the UK need to make its own articles to support the steel industry.
D、By entering the WTO membership, the UK is not required to prohibit certain subsidies.
答案
A
解析
根据题干关键词定位到第四至六段。A项“脱欧给钢铁工业带来很多问题,造成许多麻烦”与原文的第五段意思表述一致。B项的positive与文意相反,文中提到的是turmoil,意为“焦虑”,故排除。C项的因果关系和文中相反,文中提到如果继续受到限制,英语需要提高自身制定条约的能力,而非选项中的逻辑关系,排除。D项和文意相反.文中提到英国被要求不能提供特定的国家补贴。故本题选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Vy2Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thelast-minutevictoryoftheTexasLonghornsinthisyear’sRoseBowl—America’scollegefootballchampionship—wasthekindof
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【B1】______thefruit-flyexperimentsdescribed
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【B1】______thefruit-flyexperimentsdescribed
Researchonanimalintelligencealwaysmakesmewonderjusthowsmarthumansare.【B1】______thefruit-flyexperimentsdescribed
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
ItissaidthatinEnglanddeathispressing,inCanadainevitableandinCaliforniaoptional.Smallwonder.Americans’lifeexp
PeoplelivingonpartsofthesouthcoastofEnglandfaceaseriousproblem.In1993,theownersofalargehotelandofseveral
Theylearntoreadatage2,playBachat4,breezethroughcalculusat6,andspeakforeignlanguagesfluentlyby8.Theirclas
Forasocietytoexist,itmusthaveasystemofleadership.Somepeoplewillhavetohavepoweroverothers.AsMaxWeberpoint
随机试题
首先诊断的疾病是关于本病治疗哪项是错误的
下列数字成像技术问世最早的是
划定基本农田保护区时,原耕地上土地承包者的承包经营权()。
在下列股利分配政策中,能保持股利与利润之间一定的比例关系,并体现风险投资与风险收益对等原则的是( )。
下列法律行为中,须经双方当事人意思表示一致才能成立的是()。
简述危险驾驶罪的构成条件。
下列英文名称或缩写中,哪些不是操作系统的名称?()
下列叙述中,正确的是()。
MrJohnhaspaidmuchattentiontohisweightreductionprograms.Justlastyear,forexample,whenhewasthemainspeakeratt
A、Changeanewjob.B、Buyacar.C、Movetoanewapartment.D、Findagoodlandlady.C女士说她不能像男士一样换工作,于是男士提到他的房东还有一间空房,女士说那太好了,也许她
最新回复
(
0
)