[A]Americans’ ability to take the mortgage interest deduction ranks up there with the right to bear arms and watch football game

admin2019-08-01  5

问题 [A]Americans’ ability to take the mortgage interest deduction ranks up there with the right to bear arms and watch football games. Homeownership is part of the American dream, and the U. S. government has long done its part to encourage home buying among citizens of all economic strata. Economist Edmund Phelps, a 2006 Nobel laureate and Columbia University professor, has criticized the U. S. financial sector’s orientation toward financing residential construction and away from business investment and innovation.
[B]So, I grew up thinking that renting is perfectly normal. And then, strangely enough, I never did buy a house. I live in New York City and I’m still renting. My own personal narrative shows that it is possible to live a respectable life without ever having owned a home.
[C]Is the sacrifice of business investment and innovation the key negative to the financial sector’s focus on housing? That was my key negative, but I also had some animus against the idea that everybody ought to own his or her own home. I thought this was a bizarre social goal.
[D]Haven’t you noted in the past that homeownership can reduce the mobility of a workforce? That’s not true in New York or Los Angeles, where there are so many employers. But if you own your home in Peoria and you’re working for some specialized firm, and things don’t go so well there—at that point, you’d like to have the mobility of picking up stakes at no cost and looking for some similar kind of firm elsewhere. To be perfectly honest, that the other side of the coin is that mobility isn’t necessarily right up there with apple pie as something that’s good for us. Because when people are very mobile, they can be very difficult employees.
[E]There has been research that shows homeownership makes for better citizens. I can well imagine that some unemployed sociologist would look into that hypothesis. I’m not attacking the idea that people live in conglomerations of houses in proximity to one another, sharing the same water mains and the same newspaper delivery boy and so forth. I’m not objecting to that. That could happen with or without homeownership.
[F]Is it emotional, as in, part of the American dream? Or has it just been the best way for people to build wealth? We could argue whether or not it’s the best way. But what is surprising is this new ethos, this new enthusiasm for homeownership suggests that it should be—for people who aren’t rich anyway—the main way they hold their wealth and that there’s something almost un-American about holding your wealth in stocks and bonds. The celebration of homeownership seems to be part of a countermovement against popular owning of shares in corporations.
[G]Of course, I come from more of an urban culture. I grew up, until age 6, in Chicago. My parents rented their apartment and, at the end of the Depression, my parents wanted to replicate that situation. So, again, we lived in a somewhat suburban setting outside of New York City and, again, they rented.
[H]U. S. government’s improper real estate and financial policies for the crisis paved the way for the seeds. Home Ownership was the American dream. In the 1930s the Great Depression, the United States flagging domestic demand, Roosevelt’s New Deal of the decision-making is one of the establishment of Fannie Mae, to provide for the national housing finance to help people buy housing, to stimulate domestic demand.
[I]So, will the next economic expansion look very different? I think we very much need to reorient the financial sector away from housing. The level of housing construction was unsustainable. It had to come to a crashing end. But what we have to hope for is that the financial sector will be able to reinvent itself and start learning to serve the classical functions of allocating finance to competing investment projects and competing innovations and activities. I think somehow the banking industry has lost the expertise to be able to choose among rival investment projects and innovation projects. I don’t think the bankers know anything about alternative energy projects. They’re going to have to acquire that expertise if they’re going to be, as the New York Times put it, "useful" to the economy.
Order:


选项

答案D

解析 分析文章最后一段,发现最后一段是总结性语言,在批驳居者有其屋之际,还建议人们应该适应金融部门把投资从房屋上转移的改变。由于最后一段以so开头,就意味前后文是因果关系,所以这一段应该是分析人们认同居者有其屋的又一原因,同时作者还会加以反驳,只有[D]提到拥有住房可以减少劳动力的流动性,并在之后用That’s not true进行了明确的反驳,所以[D]正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W62Z777K
0

最新回复(0)