首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people
admin
2012-09-11
45
问题
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people now have seen the effects of a battle. And the result has been a general dislike of war, and perhaps more interest in helping those who suffer from all the terrible things that have been shown on the screen.
Television has also changed politics. The most distant areas can now follow state affairs, see and hear the politicians before an election. Better informed, people are more likely to vote, and so to make their opinion count.
Unfortunately, television’s influence has been extremely harmful to the young. Children do not have enough experience to realize that TV shows present an unreal world; that TV advertisements lie to sell products that are sometimes bad or useless. They believe that the violence they see is normal and acceptable. All educators agree that the "television generations" are more violent than their parents and grandparents.
Also, the young are less patient. Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn’t do funny things like the people on children’s programs. And they expect all problems to be solved happily in ten, fifteen, or thirty minutes. That’s the time it takes on the screen.
From the passage, we can conclude that
选项
A、children should keep away from TV
B、TV programs should be improved
C、children’s books should have pictures
D、TV has a deep influence on the young
答案
D
解析
本题考查考生对全文意思的整体把握。我们直接根据文中具体的段落或者句子可以推导出来的结论只有D项。A项“孩子们应该远离电视”文中没有提到。文章只讲到电视对年轻人有害。B项“电视节目应该提高”文章中也没有依据。C项也是无依据的。D项的依据是Unfortunately,television’s influence has been extremely harmful to the young.整个后两段讲的都是对年轻人的影响。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WIDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Indigitalelectronics,signalsarebrokendownintothousands,maybemillions,______,whichareencodedaszeroesandones.
It’sthepeopleandtheirhistoryofhabitation(习俗)______turnacityfromacollectionofstreetsandbuildingsintoacommunity
Hemademe______hisinstructionstomakesurethatIunderstoodwhatIwas______afterhehadgone.
"Don’tworry,we’renotlikelyto______anyofthemhere,"Isaid,grinning(露齿而笑)ather.
IfEnglishisnotourfirstlanguageyoucanoftenbepuzzledbywaysofexpressionthatthenativespeakersofEnglishdoesnot
Duringanearthquake,thegreatpartofdamageandlossoflifehasbeen______collapseofbuildingsandtheeffectofrockslide
Thechildwas______forgettinghisshoesandsockswet.
Thepoliceaccusedhimofsettingfiretothebuildingbuthedenied______intheareaonthenightofthefire.
Heisthekindofpersonwhostopsatnothinginorderto______hisownpurpose.
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases【
随机试题
姜季泽是哪一作品中的人物()
Wearekeepingyourletteronfileandwillwriteyoulaterabouthowwecouldarrangetohandlethisbusinessonacreditbasis
某套住宅总价为30万元,套内建筑面积为125m2,套内墙体面积为20m2,分摊的共有建筑面积为25m2。该套住宅每平方米建筑面积的价格为()元/m2。
中压不锈钢平焊,为保证焊口质量,需对焊口进行充()保护。
工程量清单的作用具体表现在()。
根据下面材料,回答问题。对于大众来说,科学无处不在,它完全可以成为社会流行文化的一部分,享受科学文化知识就像看书、读报、听音乐、看电影一样。近日,由中国科协主办的“典赞.2016科普中国”活动揭晓了2016年度十大“科学”流言终结榜,同
张老师喜欢搞突然袭击,经常在学生没有准备的情况下进行考试测验,根据桑代克的学习理论,张老师的做法违背了学习原则中的()。
幸存者偏差谬误是统计学中的一种谬误,它是指我们忽略了那些已经不可能向我们显示的数据,而仅仅根据能够向我们展现出的数据,从而得出某种错误结论的谬误。根据上述定义,下列不属于幸存者偏差谬误的是:
试述价值规律的作用,并用以阐明我国企业必须注重技术进步,改善经营管理。
TextNowadaysalmosteverycityhasanairport,【C1】______two,intheeaseofsomebigcities.Likearailwaystation,anairp
最新回复
(
0
)