首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Researchers say people traveling in traffic are three times more likely to suffer a heart attack. They say the risk of a heart a
Researchers say people traveling in traffic are three times more likely to suffer a heart attack. They say the risk of a heart a
admin
2017-02-28
57
问题
Researchers say people traveling in traffic are three times more likely to suffer a heart attack. They say the risk of a heart attack is greatest within an hour of being in traffic.
The findings are based on a German study of almost seven hundred people who suffered heart attacks. The patients described their activities during the four days before their heart attack. Researchers found that those who had been in traffic were three times more likely to have a heart attack within one hour, compared to those who had not been in traffic. Most of those in the study had been traveling by car. But some had been on bicycles and others were on buses.
Research shows that people in cars and buses are exposed to ten times the amount of pollutants as people walking on the street. That is largely because they breathe in the particles and gases released from the vehicles in front of them. Over time, these small particles speed the buildup of a sticky substance in the blood. This can cause blockages to form in the arteries around the heart and lead to a heart attack.
Other studies have also linked heart trouble to stress, similar to the kind that people face while driving in heavy traffic. But the researchers of the latest study say they do not know whether the increased heart attack risk is the result of stress or pollution. They suggest it may be a combination of stress, noise and pollution. Experts say the research shows the need for cleaner vehicles and better city planning to lower the risk of the heart attack.
What is found about the participants in the German study?
选项
A、Most of them died of heart attacks soon.
B、They recovered from heart attacks soon.
C、They had a higher risk of heart attacks.
D、They had a lower risk of heart attacks.
答案
C
解析
文章第二段第一句指出,这些发现基于德国的一项针对七百名心脏病患者的研究,而“这些发现”应该在此前,即第一段提到。第一段首句提到了研究结果,乘坐交通工具的人突发心脏病的几率比不乘坐的人高三倍。C)中的a higher risk是对原文中are three times more likely to suffer…的概括总结。由此确定C)为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WIaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Howdoesapersonrisetothetopinacompany?Thewaytothetopliesthrough______positions.Howdothechildrengotos
Bumshadthefirsteditionofhispoemspublishedbecause______.KilmamockeditionofBurnsbroughtBums______.
He(work)______inthatcityforeightyearsbeforehemovedhere.
HerearetheanswerstosomeFrequentlyAskedQuestions(FAQ)abouttheCambridgeBusinessEnglishCertificates.1.WhatisCa
Itisclearthatsomepeoplewhoparticipateinexercisetrainingwilldevelopinjuriestotheirbones,muscles,andjoints(关节)
Thedictionaryhaswonsuchesteemfromstudentsandotherreadersthatithas(print)______ninetimes.
Excuseme,butit’stimetohaveyourtemperature(take)______.
You’realreadymissedtoomanyclassesthisterm.You(miss)______twoclassesjustlastweek.
Visitorsarerequestedtodeposittheirbagsbeforeenteringtheexhibitionhall.
Thetouristspassedabeautifulpark,in_______alotoflocalpeopleweredoingexercises.
随机试题
某有色溶液在某一波长下用2cm吸收池测得其吸光度为0.750,若改用0.5cm和3cm吸收池,则吸光度各为()。
A.无须进行评价B.职业病危害预评价、控制效果评价应在企业备案C.需进行职业病危害预评价、设计阶段的职业病防护设施设计、控制效果评价D.经安全生产监督管理部门验收合格后,方可投入使用E.经卫生行政部门验收合格后,方可投入使用医疗机构产生放射性职
急性肾小管坏死和急性间质性肾炎鉴别困难时,为了不贻误治疗应当
肝气郁滞或肝胃不和所致胸胁作痛兼有热象者可用
糖皮质激素的主要不良反应有
试论述公序良俗原则。
乙公司是一家同时在境内外三地资本市场上市的煤业集团,其所有的产品均在国内销售。乙公司成功收购了澳大利亚H公司,获得H公司的控股权。H公司在澳大利亚拥有的煤炭资源为15亿吨,并拥有澳大利亚最大的煤炭出口港,主要客户为欧洲、美洲及澳大利亚本土的钢铁制造商和发电
Parenthoodisn’tacareer-killer.Infact,economistswithtwoormorekidstendtoproducemoreresearch,notless,thantheir
A、Toprovewomen’sdiligence.B、Toseekgenderequalityoncampus.C、Toimprovetransportationandaccommodation.D、Toputpress
A、Becausehewantedtoavoidhisfather’spunishment.B、Becausehehatedtogotoschool.C、Becausehewantedtoescapefromthe
最新回复
(
0
)