首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Chronic Diseases: The World’s Leading Killer Chronic diseases are the leading cause of death in the world. Yet health experts
Chronic Diseases: The World’s Leading Killer Chronic diseases are the leading cause of death in the world. Yet health experts
admin
2009-01-21
28
问题
Chronic Diseases: The World’s Leading Killer
Chronic diseases are the leading cause of death in the world. Yet health experts say these conditions are often the most preventable. Chronic diseases include heart disease, stroke, cancer, diabetes(糖尿病) and lung disorders.
The World Health Organization says chronic diseases lead to about seventeen million early deaths each year. This United Nations agency expects more than three hundred eighty million people to die of chronic diseases by two thousand fifteen. It says about eighty percent of the deaths will happen in developing nations.
The WHO says chronic diseases now cause two-thirds of all deaths in the Asia-Pacific area. In ten years it could be almost three-fourths. People are getting sick in their most economically’ productive years. In fact, experts say chronic diseases are killing more middle-aged people in poorer countries than in wealthier ones.
The WHO estimates that chronic diseases will cost China alone more than five hundred thousand million dollars in the next ten years. That estimate represents the costs of medical treatment and lost productivity. Russia and India are also expected to face huge economic losses.
Kim Hak-Su is the head of the United Nations Economic and Social Commission for Asia and the Pacific. Last week in Bangkok he presented a WHO report on the problem. It says deaths from chronic diseases have increased largely as the result of economic gains in many countries.
The report details the latest findings from nine countries. They include Brazil, Britain, Canada, China, India and Nigeria. The others are Pakistan, Russia and Tanzania.
Mister Kim says infectious and parasitic (寄生的) diseases have until recently been the main killers in Asia and the Pacific. But he says they are no longer the major cause of death in most countries.
Health officials say as many as eighty percent of deaths from chronic diseases could be prevented. They say an important tool for governments is to restrict the marketing of alcohol and tobacco to young people. Also, more programs are needed to urge healthy eating and more physical activity.
UN officials aim through international action to reduce chronic-disease deaths by two percent each year through two thousand fifteen. They say meeting that target could save thirty-six million lives. That includes twenty-five million in Asia and the Pacific.
Which can NOT be learned from the passage?
选项
A、Many chronic-disease deaths are preventable.
B、Chronic diseases are the major cause of death in most countries.
C、Chronic diseases are killing more middle-aged people than elderly people.
D、Economic gains in many countries have contributed to chronic-disease deaths.
答案
C
解析
理解题。第三段中“experts say chronic diseases are killing more middle-aged people in poorer countries than in wealthier ones.”只是讲与富裕国家的中年人相比,贫困国家有更多的中年人会因慢性病死亡。并未对比中年人与老年人的情况,因此C的表述是错误的。另外选项A、B、D分别可以在第八、第七和第五段找到对应的表述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WNmd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
Lookatthetenstatementsforthispart.Youwillhearapassageabout"GreatTransformation".Youwilllistentoittwice
Lookatthetenstatementsforthispart.Youwillhearapassageabout"GreatTransformation".Youwilllistentoittwice
FRIENDSHIP0Ibelievethatnothingmattersasmuchashavingacoupleofreallygood00friends.Theyhelpyoufeell
Youaregoingtoreadamagazinearticleinwhichfivepeopletalkaboutrailwayjourneys.Forquestions22-35,choosefromthe
Davidenjoyswalkingbuthehasinjuredhiskneeandcannotclimbuphills.Hewouldliketospendacoupleofhoursonaquiet
AllpatientsinthestudyrefusetoreceiveanytreatmentbecauseofthepossibilitytoexposetheirHIVstatus.Medicalworker
Themakingofweathervanesdevicesfixedonthetopofbuildingstoshowdirectionsofthewindisanancientskill,goingback
CementwasseldomusedinbuildingtheMiddleAges.
Thesisterscan’ttolerateeachother.
随机试题
切断家兔双侧颈迷走神经后,呼吸运动的改变是
招投标过程中的答疑文件可以不予遵守。()
下列腧穴中,治疗急性吐泻有速效的是()
中气下陷,短气乏力,食少便溏,浮肿,小便不利者应首选的药物是
()是通过收集、评价候选人曾经做过的事情信息,从而预测其将来的行为的一种面谈方法。
RLC和GLC并联电路是最简单的二阶电路。()
"Whereistheuniversity(大学)?"ThisisaquestionthatmanyvisitorstoCambridge(剑桥)ask.Butnoonecangivethema【C1】______an
阅读下面短文,回答问题。现在,我们能见到的最早的灯具是在战国中晚期墓中出土的。在战国中晚期墓中出土的灯具,结构已经很完善了,制作也很精美。如出土的中山国古墓中银首人俑灯和十五连枝铜灯,已不是原始阶段的灯具了,可以说是中国灯具中的精品。在它们以前,
被誉为“短篇小说之王”的作家是()。
按下一个键后立即放开,产生IRQ1的个数是( )。
最新回复
(
0
)