首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The word "sport" first meant something that people did in their (11) . Later it often meant hunting wild animals and birds. Ab
The word "sport" first meant something that people did in their (11) . Later it often meant hunting wild animals and birds. Ab
admin
2009-06-28
53
问题
The word "sport" first meant something that people did in their (11) . Later it often meant hunting wild animals and birds. About a hundred years ago, the word was first used for organized games. This is the (12) meaning of the word today. People spend a lot of their time playing basketball, football, tennis and many other sports. Such people play Sports because they (13) . A few people are paid for the sports they play. These people are called professional sportsmen. They may be sportsmen for only a few years, but during that time the best ones can (14) a large sum of money. For example, a professional footballer in England earns more than 30,000 dollars a year. The sports stars earn a lot more. (15) golf and tennis champions can make more than 500,000 dollars a year. Of course, only a few sportsmen can earn as much money as that.
The word "sport" first meant something that people did in their free time. Later it often meant hunting wild animals anti birds. About a hundred years ago, the word was first used for. organized games. This is the common meaning of the word today. People spend a lot of their time playing basketball, football, tennis and many other sports. Such people play sports because they want to. A few people are paid for the sports they play. These people are called professional sportsmen. They may be sportsmen for only a few years, but during that time the best ones can earn a large sum of money. For example, a professional footballer in England earns more than 30,000 dollars a year. The sports stars earn a lot more. International golf and tennis champions can make more than 500,000 dollars a year. Of course, only a few sportsmen can earn as much money as that.
选项
答案
want to
解析
该空格所在的从句是一个省略句。作为一个完整的句子,听懂其意思是不难的。但是,省略了从句的后半句之后,句子突然结束,反而不太容易听懂了。平时应该熟悉掌握英语句子常常省略与前面部分相同成分的特点,就容易确定选择了。记住: want一词后面是名词时,省略后面的宾语,使want成为句子的结尾,如果是动词不定式,省略时要保留 to。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WRuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Itcanbealotoffun.B、Itcanbeuncomfortable.C、Itcanbedisappointing.D、Itcanbedangerous.D短文一开始就说在异国购物很有趣,后面又说“要是你
Ourpurposeistomakethecomputer_____peoplebetter.
A、Aradioprogram.B、Apopularbook.C、ATVprogram.D、BigBrother.C短文中提到,另外一个真人秀节目叫做《幸存者》,这一节目的创意来源于1997年在瑞典创办的一个电视节目。
A、It’stoohigh.B、It’sjustso-so.C、Itcouldbelower.D、Itsreallylow.D男士说Owen刚刚买了台二手电视机,并问女士是否知道价格;女士说是50美元,并说她认为Owen捡了个大
Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeoplepickuptheirpace.Butanoldtale【T1】______thatapersonwhorun
Whencaughtinpouringrainwithoutanumbrella,mostpeoplepickuptheirpace.Butanoldtale【T1】______thatapersonwhorun
A、Withhismobilephone.B、Withapublicphone.C、Withthewoman’smobilephone.D、Withamobilephonethathassignals.B女士说他们迷
A、Afilm.B、Aballet.C、Aconcert.D、Amatch.B男士给了女士今晚的门票,女士表示感谢,并问男士是否知道关于跳舞者的信息。根据dancer可知女士将要去看的表演与舞蹈有关。结合四个选项可知答案为B)“芭蕾舞”。
说明:假设你是一名导游,请按照下面内容写一段导游词。内容:1.向游客问好,欢迎参加本次旅游;2.时间安排:这次旅游为期两天,旅游路线为从济南出发到泰安再返回济南;3.具体安排:下午到达泰安爬泰山;第二天早上观日出,然后坐索道下山;之后去腊山森林公园
(natural)______speaking,livingincityismoreexpensivethaninvillage.
随机试题
阿贝折射仪的基本原理是基于光线在不同介质中的传播速度的不同而造成其在介质分界面发生()。
商标局、商标评审委员会在认定驰名商标时,应当考虑哪些因素?
下列哪项属于行政处罚( )
关于青霉素G的描述正确的是
减压阀前不应装设的配件是()。
甲地的甲公司与乙地的乙公司签订财产租赁合同,甲租用乙的推土机一辆。合同签订地在丙地。约定合同履行地在丁地。但甲公司后来因业务改变,将推土机放在戊地使用。后来由于甲公司拒付租金,乙公司欲起诉,其应当向()起诉。
应收账款出质时,应收账款主要包括()权利。
马斯洛把人的需要分为七个层次,在这七个层次中,尊重的需要属于()。
一块种植花卉的矩形土地如图所示,AD边长是AB的2倍,E为CD边的中点,甲、乙、丙、丁、戊区域分别种植白花、红花、黄花、紫花、白花。问种植白花的面积占矩形土地面积的()。
DinosaursandParentalCareP1:"Parentalcare"referstothelevelofinvestmentprovidedbyamotherandfathertoinsurethe
最新回复
(
0
)