首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To show how dependent men are on a particular food. B、To show how primitive the diet of some people is. C、To show what differe
A、To show how dependent men are on a particular food. B、To show how primitive the diet of some people is. C、To show what differe
admin
2012-10-21
46
问题
One of the reasons for our success as a species is our ability to eat and thrive on a large variety of foods. Many animal species have become extinct or are on the verge of extinction partly because they lack this adaptability. They need to feed on particular food: plant or a particular kind of animal or insect. If this source of food is removed for any reason, then the animal concerned is unable to change to a different diet. Gradually it becomes extinct. We know that many animal species have died out, but so have some human species such as the early form of man that is called Neanderthal man. Perhaps part of the reason for his failure to survive was his lack of adaptability in his diet. Modern human beings are almost entirely free from the limitation of any particular food requirements. We are able to survive on a wide variety of foods including both animals and vegetables. For example, the Eskimos are almost completely meat eaters: seal, bear, whale meat and fish form their whole diet; the Aborigines of Australia, living in arid desert regions, have learnt to survive by making use of forms of insect life as food to supplement their diet of wild fruits and roots. Men have learnt to survive in the deserts and dense rain forests, raise domesticated animals living at high altitudes so as to inhabit the mountainous regions like Tibet. In the Pacific islands, people have made the coconut as their chief food.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What can we learn about the ability to eat various foods?
34. Why did the speaker quote the examples of Eskimos and Aborigines?
35. What is coconut according to the passage?
选项
A、To show how dependent men are on a particular food.
B、To show how primitive the diet of some people is.
C、To show what different foods are eaten.
D、To show the adaptability of man as regards his diet.
答案
D
解析
选项以“To+原?形动词”开头表明,本题考查行为目的。短文中提到Eskimos和Aborigines两个例子,在举例子之前提到We are able to survive on a wide variety of foods including both animals and vegetables,由此可知,这两个例子是为说明人类在饮食上的适应性,答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Wtb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheBureauofLaborStatisticspredictssomejobsectorsstillwillbehotbetween2008and2018EXCEPT______.Thejobofaca
A、Thereformoftheretailingsystem.B、Theworshipofconsumerism.C、Thedominanceofselfishness.D、Anewgenerationofupper
Today’scompartmentsonthetrainare___________andwell-equipped,sothetravelshavebecomecomfortableandsafe.
Thousandsofworkersonstrike_________intothecentralsquare,demandinghigherwagesandbetterworkingconditions.
Thescientist’ssuccessisduetohishardworkandhisabilityto______ofplanswhichwillgetworkdoneefficiently.
Thereislittle______offoreignnewsinthenewspaper.ForeignersarenotSatisfiedwithit.
HehadstudiedSpanish,andhadgrownupinNewYorkCity--themostculturally_________placeinAmerica.
A、Midnineteenthcentury.B、Latenineteenthcentury.C、Mideighteenthcentury.D、Lateeighteenthcentury.A短文谈到,美国有很多中国餐馆,超市里也卖中
12ThingsI’veLearnedFromTravelingAroundtheWorldforThreeYearsOnMarch13,2007,Ihandedoverthekeystomyhouse
A、Shechosetoworkathome.B、Shechangedclothesoften.C、Shequitherjobinadvance.D、Sheaskedforsickleave.A事实细节题。短文中提
随机试题
企业生命周期理论将企业的发展分为哪几个阶段?
WWW是一个基于超文本的信息检索服务工具,超链接是其最重要的技术。
建设项目投入生产或者使用之前,其大气污染防治设施必须经过()验收。
对投资者来说,债券赎回条款的不利体现在()。
平衡时人类生理心理的习惯,包括( )等。
义和团运动的性质是农民反封建运动。()
督察警察,是对公安机关的人民警察是否完成上级公安机关下达的任务进行监督的人民警察。()
比较以及的大小关系.
在窗体上画一个组合框,一个命令按钮和一个文本框,其名称分别为Combo1,Command1和Text1,然后编写如下事件过程:PrivateSubForm_Load() Combo1.AddItem"AAAAA" Combo1.AddI
Apersonalizedbloodtestthatcanidentifytumor(肿瘤)DNAcouldbethefirststeptowardsalong-promisedrevolutioninthewayc
最新回复
(
0
)