首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、In a hotel. B、In the palace. C、In Pudding Lane. D、In Thames Street. C选项表明本题考查地点场所。短文中提到,The fire started on Sunday morning in
A、In a hotel. B、In the palace. C、In Pudding Lane. D、In Thames Street. C选项表明本题考查地点场所。短文中提到,The fire started on Sunday morning in
admin
2012-07-11
62
问题
The Great Fire of London started in the very early hours of 2 September 1666. In four days it destroyed more than three quarters of the old city, where most of the houses were wooden and close together. One hundred thousand people became homeless, but only a few lost their lives.
The fire started on Sunday morning in the house of the King’s baker in Pudding Lane. The baker, with his wife and family, was able to get out through a window in the roof. A strong wind blew the fire from the bakery into a small hotel next door. Then it spread quickly into Thames Street. That was the beginning.
By eight o’clock three hundred houses were on fire. On Monday nearly a kilometer of the city was burning along the River Thames. Tuesday was the worst day. The fire destroyed many well-known buildings, old St. Paul’s and the Guildhall among them.
Samuel Pepys, the famous writer, wrote about the fire. People threw their things into the river. Many poor people stayed in their houses until the last moment. Birds fell out of the air because of the heat.
The fire stopped only when the King finally ordered people to destroy hundreds of buildings in the path of the fire. With nothing left to burn, the fire became weak and finally died out.
After the fire, Christopher Wren, the architect, wanted a city with wider streets and fine new houses of stone. In fact, the streets are still narrow; but he did build more than fifty churches, among them a new St. Paul’s.
The fire caused great pain and loss, but after it London was a better place: a city for the future and not just of the past.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. Where did the fire begin?
34. Why is Samuel Pepys mentioned in the passage?
35. What was the reason for the fire’s ending?
选项
A、In a hotel.
B、In the palace.
C、In Pudding Lane.
D、In Thames Street.
答案
C
解析
选项表明本题考查地点场所。短文中提到,The fire started on Sunday morning in the house of the King’s baker in Pudding Lane,即当时大火首先是在Pudding Lane燃烧起来的,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WvE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Peoplecausetoomuchairpollution.B、Peopletreatanimalsinabadway.C、Vehiclesdischargetoxicemissions.D、Largeships
BalancingCollegeLifeandAcademics1.ControlYourSchedule;Don’tLetYourScheduleControlYouOrganizationandtime
Someyoungpeoplewouldrathertryhardthemselveswhentheyareintrouble______(而不求助于他们的父母).
Hesufferedacompletenervousbreakdown,_______________________(当他得知自己的公司已经破产时).
A、Abook.B、Awatch.C、Acaseforhiscoincollection.D、Nothing.B细节题。男士问女士圣诞节购物了吗?女士回答Igotawatchformyhusband(我给丈夫买了块手表),
Theaimistomakeeducationavailabletoeveryone,__________________(不论其经济状况如何).
A、MaryisgoingtoHawaii.B、Maryhastraveledallovertheworld.C、Marylikespostcards.D、Maryisgoingonvacation.C
Itisstrictly______thataccesstoconfidentialdocumentsisdeniedtoallbutafew.
A、Themanwilltaketheapartment.B、Themanwillnotsleepwell.C、Theapartmentisnotgood.D、Themanwillfindanapartment
A、Hestirstheicecream.B、Heletstheicecreamwarmup.C、Heexaminesthecoloroftheicecream.D、Hetastestheflavoroft
随机试题
患儿男,4岁。1岁前并未见明显异常,1岁后家长发现患儿不理人,目光不注视人,不会用言语表达要求,也不会用手指;1岁前本已会叫爸妈,现在也不叫了。不跟其他小朋友玩,也不会玩玩具,拿到任何玩具都喜欢闻。喜欢旋转的东西,常常一个人无目的地转圈,特别喜欢看天气预报
设图示两根圆截面梁的直径分别为d和2d,许可荷载分别为[P1]和[P2]。若两梁的材料相同,则[P2]/[P1]=
安庆长江公路大桥及接线工程采用双向四车道高速公路标准,路基与大桥同宽为26m.设计行车速度为100km/h,总投资估算为13.27亿元。大桥桥位区位于长江下游平原,江北为安庆市,江南为东至县大渡口镇,地势平坦开阔,属北亚热带湿润季风气候区,雨量充沛,梅雨显
下列关于影响项目组织结构因素的叙述中,正确的是()。
后张法预应力混凝土简支梁施工要点包括()。
微机主机箱内用来固定光盘驱动器的支架(由镀锌钢板制成)
基金托管年费率国际上通常为0.2%左右。目前,我国股票型封闭式基金按照()的比例计提基金托管费。
下列选项中,有关科技词汇与出处对应关系错误的是:
以下各项关于发展循环型经济的说法,正确的有()。
设f(x)=ax+b(a≠0),且f(10)=21,若f(2),f(7),f(22)成等比数列,则f(1004)=______.
最新回复
(
0
)