首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. (79) It is extremely hard som
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. (79) It is extremely hard som
admin
2012-08-03
58
问题
One of the qualities that most people admire in others is the willingness to admit one’s mistakes. (79)
It is extremely hard sometimes to say a simple thing like "I was wrong about that, " and it is even harder to say, "I was wrong, and you were right about that. "
I had an experience recently with someone admitting to me mat he had made a mistake fifteen years ago. He told me he had been the manager of a grocery store in the neighborhood where I grew up, and he asked me if I remembered the egg cartons. Then he related an incident and I began to remember vaguely the incident he was describing.
I was about eight years old at the time, and I had gone into the store with my mother to do the weekly grocery shopping. On that particular clue, I must have found my way to the dairy food department where the incident took place.
(80)
There must have been a special sale on eggs that day because there was an impressive display of eggs in dozen and half-dozen cartons.
The cartons were stacked three or four feet high. I must have stopped in front of a display to admire the stacks. Just then a woman came by pushing her grocery cart and knocked off the stacks of cartons. For some reason, I decided it was up to me to put the display back together; so I went to work.
The manager heard the noise and came rushing over to see what had happened. When he appeared, I was on my knees inspecting some of the cartons to see if any of the eggs were broken, but to him it looked as though I was the culprit (罪犯). He severely scolded me and wanted me to pay for any broken eggs. I protested my innocence and tried to explain, but it did no good. Even though I quickly forgot all about the incident, apparently the manager did not.
Who was to blame for knocking off the stacks of cartons?
选项
A、The author.
B、The manager.
C、A woman.
D、The author’s mother.
答案
C
解析
文中的问题问的是谁是弄碎鸡蛋的罪魁祸首。我们可以从第四段的这句话中得到答案:Just then a woman came by pushing her grocery cart and knocked off the stacks of cartons.就在那时,一个妇女推着购物车走了过来,她把那些堆着的箱子给撞倒了。这说明是一个妇女把箱子给撞倒的,作者不过是去帮忙,却在当时被经理误会了。所以答案应该是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WzDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Asyouknow,hewasslow______hisstudents,althoughhewasquicktocriticize.
AnunusualcharacteristicofAmericanuniversitylifeisitscompetitiveness.Institutionsofthesameclass【C1】______forfacul
Thereisanincorrectassumptionamongscientistsandmedicalpeoplethateveryoneagrees______whatconstitutesabenefittoan
Thefarmersweremoreanxiousforrainthanthepeopleinthecitybecausetheyhadmoreat______.
Ascientistdoesnotacceptstatementswhicharenotbasedonthemostcompleteevidenceavailable.Instead,healwayschecks,s
It’sthepeopleandtheirhistoryofhabitation(习俗)______turnacityfromacollectionofstreetsandbuildingsintoacommunity
Whatbeganwiththeinventionofthetelephonein1876hastodaybecomeaglobalnetofcables,satellites,transmitters,andre
Thereisnobasisforarguingthatprivateschoolsareboundtobebetterthanpublicschools.
Hewonthescholarship.He______hardtheseterms.
随机试题
Communicationcanbethemostcriticalaspectofwhetherachangestrategywillsucceedorfail.【T1】Thedegreetowhichinformat
意识清楚,记忆力差,生活自理能力下降,缺乏同情心,本能活动增多意识清楚,兴趣减退,思维迟缓、言语动作减少
色甘酸钠粉雾剂【处方】色甘酸钠20g乳糖20g制成1000粒该药中乳糖的作用是
下列不属于房源信息内部推广方式的是()。
考虑风荷载和地震作用对高耸结构的影响时,以下概念______项是错误的?
运用价值工程优化设计方案所得结果是:甲方案价值系数为1.36,单方造价1200元,重要系数0.3215;乙方案价值系数为1.28,单方造价1250元,重要系数0.2132;丙方案价值系数为1.15,单方造价1230元,重要系数0.2886;丁方案价值系数
下列商品所有权上的主要风险和报酬未转移给购买方的有()。
下列关于盈亏平衡点的说法,正确的有()。
下列句子中存在歧义的是()。
A、ShewasthefirstwomantoleadabigU.S.publishingcompany.B、ShegotherfirstjobasateacherattheUniversityofChica
最新回复
(
0
)