首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A trembling soul. B、Emphasis on masculinity. C、A mask of anxiety. D、The American Dream. A根据句(7)可知,有时人们认为海明威的小说表达了一种美国男性对他们的阳刚之
A、A trembling soul. B、Emphasis on masculinity. C、A mask of anxiety. D、The American Dream. A根据句(7)可知,有时人们认为海明威的小说表达了一种美国男性对他们的阳刚之
admin
2018-04-10
71
问题
W: Are these characters real?
M: Yes, and both of them tried to write about their experiences with Hemingway, but their memoirs went unpublished and unknown until I came along.
W: I get it. So what did Pilar actually mean to Hemingway?
M: (6) For Hemingway, Pilar was also the scene of time spent with wives and children, but these reflections do not sweeten Hemingway’s reputation. His youngest son, Gregory, once called him "a gin-soaked monster".
W: What a pity! I guess the relationship between them went rather lousy.
M: Yes. But contrary to other accounts, including Gregory’s own memoir, which depicts them as totally estranged for the last decade of Ernest’s life, their contacts continued, by letter and phone, until a few months before Hemingway killed himself in 1961.
W: Well, that’s really unexpected. Does it have anything to do with Hemingway’s fiction?
M: Yes, (7) Hemingway’s fiction is sometimes said to express the anxiety of American men about their masculinity. But in my opinion, behind the mask of hyper-masculinity lies a trembling soul, which is why Hemingway’s writing survives.
W: So it seems that the hard man we are so familiar with actually wears a mask or something.
M: Yes. "Tenderness", I would like to call it. By the mid-1930s Hemingway found it easier to catch huge marlin than to write. (8) In 1954, he won the Nobel Prize mainly for The Old Man and the Sea. His friend, John O’Hara, declared extravagantly that he was the most outstanding author since Shakespeare. But what Hemingway heard loudest in those years was criticism. While sailing on Pilar he read a good deal of it, and he found it intolerable.
W: So that is what you are trying to evoke in your book, the humanized Hemingway image not as a bullying old booby, but as a person who knows when to laugh and when to cry?
M: Exactly. (9-1) I intended to offer readers a valuable new tool of seeing Hemingway, the great artist, the hero, and the fool, as the same person.
W: (9-2) How did you do that?
M: (9-3) I did that by documenting a fourth persona; Hemingway as a medical basket case. Indeed, Four times between 1928 and 1954 Hemingway suffered major brain concussions in plane crashes and other accidents, often in combination with spinal and intestinal injuries. Then there was his mid-life mania for boxing against much younger men and, in one case, a knockout inflicted by a boxing professional.
W: I see. (10-1) So what happened to Pilar in the end?
M: (10-2) Pilar is now a museum piece like some old and gasping browned-out whale in the garden of Hemingway’s house outside Havana. That image contributes to the strong feeling of melancholy that pervades my book. I sometimes feel we have lost all sense of who Hemingway really was.
W: Then by evoking and interpreting Hemingway’s smaller moments, you have found an ingenious way of showing how this unhappy and vulnerable man was generally nicer outside his family than in it.
M: You can say that again!
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. According to the man, what did Pilar mean to Hemingway?
7. What does the man see from Hemingway’s fiction?
8. What did Hemingway hear loudest in those years around 1954?
9. How did the man manage to offer a new tool of seeing a different Hemingway?
10. What happened to Pilar in the end?
选项
A、A trembling soul.
B、Emphasis on masculinity.
C、A mask of anxiety.
D、The American Dream.
答案
A
解析
根据句(7)可知,有时人们认为海明威的小说表达了一种美国男性对他们的阳刚之气的焦虑,但男士认为,在这个过于阳刚的面具下,存在着一个战栗的灵魂。因此答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XBoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Ifirstmethiminasmalllumbertown.Iwassittinginfrontofthehotelwatchingpeoplepassby.Itwasawarmday.Nowandt
A、It’llbeengineer-oriented.B、It’llbecustomer-oriented.C、It’llbetechnology-oriented.D、It’llbeservice-oriented.B根据原文An
SitcomsasaToolforELTEnglishteachershavebeenusingvideosintheclassroomfordecadesandnowsitcomsemergeinclassr
A、Oneminute.B、Halfaminute.C、20seconds.D、10seconds.D访谈中女士提到,招聘者在每份简历上只会花10秒左右的时间,因此本题选D。
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】___
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】______【T1】___
Working-classfamiliesintheUnitedStatesareusuallynuclear,andmanystudiesindicatethatworking-classcouplesmarryfor
A、Becausehehimselfsufferedmuchwhenheenteredtheuniversity.B、Becausehehasenoughexperienceinorganizingsuchaproje
A、Havingchildrenandafamily.B、Goingthroughsometragedies.C、Beingchallengedtoopenupminds.D、Experiencingtoomuch.A麦
PassageThreeWhatkindofemotiondoestheauthorexpresswhencommentingonErnestHemingway?
随机试题
不是何首乌功效的是
试析《戈丹》中何利的形象。
在经济基础和上层建筑这对矛盾中_______。
女性,48岁,粪便带血3个月,排便有下坠感,里急后重,直肠镜检查距肛门12cm处有一3cm×3cm肿块,菜花状,质脆,易出血,病理诊断为直肠腺癌。若选择手术,最佳术式为
某市某区公安分局将一起盗窃案件立案侦查后,以刘某有重大嫌疑为由拘留,后提请区人民检察院批准逮捕,区人民检察院予以批准。区人民检察院批捕后向区人民法院提起公诉。区人民法院审理此案后,判处刘某有期徒刑5年。刘某不服,依法提起上诉,市中级法院维持原判。刘某在服刑
(2009年)用传感器对某管道中流动的液体流量x(t)进行测量,测量结果为u(t),用采样器对u(t)采样后得到信号u*(t),那么:
监事会由()选举产生。
资本在运动中增殖的,资本周而复始、不断反复的循环,就叫资本的周转。影响资本周转快慢的关键因素有()
(25)是操作系统中可以并行工作的基本单位,也是核心调度及资源分配的最小单位,它由(26)组成,它与程序的重要区别之一是:(27)。
在IPv4中,(26)地址被用做组播地址。
最新回复
(
0
)