首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Decoding the Happiness Formula Happiness is not only found but also created. This is the message of celebrated psychiatrist Jona
Decoding the Happiness Formula Happiness is not only found but also created. This is the message of celebrated psychiatrist Jona
admin
2018-11-19
60
问题
Decoding the Happiness Formula
Happiness is not only found but also created. This is the message of celebrated psychiatrist Jonathan Hammond in his new book, The Happiness Formula, which unravels the secrets of leading a happy and contented life.
According to Hammond, happy people are healthier, have better relationships with their families and friends, and are more productive at work. Although it is true that much of people’s happiness is influenced by their genes and other factors such as income and socioeconomic status, happiness is also heavily influenced by the activities people do in their everyday lives. Based on this, Hammond studied how people find joy in life. He found out that those who are active and positive experience lasting contentment, compared with people who live more passively and have a more negative outlook on life.
He said people can motivate themselves to be happy by engaging in sports and participating in activities that help them find meaning in life. Doing simple things, such as dancing, singing, smiling, or laughing out loud also stimulates positive energy. Hammond stressed that the key to long-lived happiness is making the decision to stay optimistic.
Hammond, who is also a respected professor at Southcane University, has authored different books about personality enhancement and developmental psychology. The Happiness Formula was launched two weeks ago by Leehorn Publishing House and is currently number one on the Fortnightly Informant’s best-seller list.
What does the article mention about happy people?
选项
A、They are more popular.
B、They have more money.
C、They are healthier.
D、They have more friends.
答案
C
解析
本题要将选项中与happy people有关的内容带回到原文中去查找并判断正误。(A)、(B)、(D)在原文中均未被提及。由原文中的“…happy people are healthier…”可知,快乐的人更健康,因此(C)与原文内容一致,故选(C)They are healthier.。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XK4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
SoaringoilpricesandashakymarketinthewakeofHurricaneKatrina_______thosehopes.
Thesupervisorwantstheinventory______bynextThursday.
Thiscompanyattemptstomakeitsemployees______likefamily.
From:ChristinavanDijkTo:HeinzNiebaumSubject:MeetingnextweekDearHeinz,IamcomingtoGerm
Do______anestimatebeforegettingitinwriting.
Ifyourpriceisreasonable,qualitysatisfactoryanddeliveryacceptable,we______youlargeorders.
ECIPrinting,Inc.Specializinginprintingforsmallbusinessesforover40yearsLetterheadsL
Yesterdaytheofficersvoted______toofferlargebonusestohigh-performingemployees.
______inthelate800’s,manyofthecoastline’slighthousesremainstandingtoday,havingwithstoodtheforcesofnatureforde
To:CiscoSystemsemployeesFrom:StellaJoyce,EventPlanningCommitteeDate:Friday,October18Subject:the7thAnnualSystem
随机试题
Excel2010中的“兼容性函数”实际上已经有新函数替换。
能增加机体对有害刺激抵抗力的主要激素是()
该患者的诊断为患者最佳的预防性治疗为
配备规划是针对()所做的规划。
构成教育活动的基本要素是【】
《论语》中有言:“诗可以兴,可以观,可以群,可以怨。”其中,“诗可以兴”的意思是()。
图中大松巴哇火山的成因为()。
社会主义发展史上的两次飞跃是
将2003年6月19日存入日期型变量X的正确方法是
Theindoorswimmingpoolseemstobeagreatdealmoreluxuriousthan______
最新回复
(
0
)