首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The holidays are the most wasteful time of the year. The amount of waste produced increases by more than 25% from Thanksgiving t
The holidays are the most wasteful time of the year. The amount of waste produced increases by more than 25% from Thanksgiving t
admin
2018-07-04
64
问题
The holidays are the most wasteful time of the year. The amount of waste produced increases by more than 25% from Thanksgiving to New Year’s Day. Waste from shopping bags alone amounts to four million tons in the U. S. and 28 billion pounds of food is wasted annually. That’s about 100 pounds per person. Now for the good news. You can simplify the holidays, do something about the amount of waste. Most issues surrounding food safety and food waste involve leftovers(剩饭). Plan ahead for the number of people you will be feeding, including a day or two of leftovers, but don’t try to keep food too long. Preparing the right amount of food will keep everyone feeling well and eliminate the need to throw away extra food this time of year.
Plan thoughtfully when giving gifts. Waste-free gifts of time and talent are appreciated. Tickets to concerts, the zoo, movies or sporting events make fun gifts and don’t come with any waste.
Wrapping paper can be recycled as long as it isn’t the metal variety. Better yet, reduce waste by wrapping gifts in shopping bags or other reusable items, to save the wrapping part of the package.
What does the writer mean by saying "simplify the holidays"(Para. 1)?
选项
A、Spending the holidays in a simple way.
B、Preparing enough food for the holidays.
C、Making the holidays as comfortable as possible.
D、Saving as much money as possible for the holidays.
答案
A
解析
语义理解题。由题干中的“simplify the holidays”(Para.1)定位到文章第一段第六句。该段首先说明了人们在节假日的浪费巨大,进而提出策略以减少浪费。这一策略就是“simplify the holidays”,后文对这一策略做了解释,即准备食物之前根据人数做好计划,减少因食物过量引发的浪费。选项A)中的in a simple way是对原文中的simplify的同义转述。由此可以确定A)“用简单的方式过节”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XNaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
MajorsandDegreesNationalUniversityawardsassociatedegreesandbachelor’sdegreesinavarietyofmajors,includingacco
A、AttheWorldBank.B、AttheGermancompany.C、Atauniversity.D、InSpare.C
Runningyoursmallbusinessrequiresgoodstaff.Onceyoufindthem,youdon’twanttoletthemgoelsewhere.Duringanempl
FairwayKenwoodisaqualityPrivateHireCarServicecompany.Thecompanyhasalongandestablishedservicehistorywithover
A--InternationalLogisticsB--DistributionChannelsC--GlobalMarketing
Duringtheschoolholidaysthechildrenenjoyedtheir(free)______.
Hehurriedtotheairportonlytofindhisticketandpassport______athome.
Hewantedtoknowiftheresultofthenegotiation(announce)______.
Theprocessofrecyclingcangivethingsnotonlyanewlifebut,insomecases,adifferentone.Glassbottles,forexample,ca
随机试题
逮捕犯罪嫌疑人、被告人,只能由()执行。
患者张某,在加压输液过程中突然感到胸部异常不适,随后出现呼吸困难,严重发绀,下列可能出现的问题及首要处理正确的是
独立学校
患者男,35岁,大面积银汞合金充填,远中出现食物嵌塞,要求修复,问诊的时候要了解的问题,除了
男女儿童和中老年男性易发下列哪种乳房疾病
按照随机模型,确定现金存量的下限时应考虑的因素是()。
某写字楼有一些大龄未婚青年,社会工作者小满打算为他们举办交友联谊活动,在进行活动总体策划之前,小满应该()
以往城市的规模取决于周围地区所能生产的粮食数量,因而,人口最稠密的城市都分布于流域地区,如尼罗河流域、新月沃地等。随着工业革命的发展和工厂体系的建立,大批的人涌入新的工业中心。新城市大量人口因为能从世界各地获得粮食而得到供养。技术和医学上的进步能充分供应洁
科技史课程对理工科专业的学生有很大的好处。他们主修的课程极其专业化,这使他们失去____________的视野。科技史从本质上说是文科,它可以给予理工专业的学生一种历史感、一种哲学的视角;而这种哲学和历史学的____________不是从枯燥的传统哲学和史
TherearemanysuperstitionsinBritain,butoneofthemost【C1】______heldisthatitisunluckytowalkunderaladderevenif
最新回复
(
0
)