首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When do people usually wear T-shirts?
When do people usually wear T-shirts?
admin
2015-08-14
40
问题
When do people usually wear T-shirts?
For many years, T-shirts were short sleeved undershirts only for men and boys. T-shirts used to be of one color—white. And since they were worn under shirts, they were generally not seen.
Today things have changed a lot. T-shirts has become colorful and fashionable. It can be seen almost everywhere and on everyone. Women and children wear T-shirts as well as teenagers, university students and men from all walks of life. T-shirts are worn on the playground, on the beach or in town. They can also be worn for work. Because the T-shirts are relatively inexpensive, smart, comfortable and convenient to wear, they have become one of the newest ideas in fashion over the world.
Although T-shirts are now available in a wide variety of bright materials and styles, the most popular kind is the traditional cotton T-shirts with a slogan or a picture printed on the front. A T-shirt may bear a single word, a popular phrase, pictures of sportsmen, or an advertisement. As T-shirts are becoming more and more popular, new designs are coming up all the time.
选项
A、New technology.
B、Advertisements.
C、New designs.
D、More artificial materials.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XOjd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintandwhichisnormallytaughtinschoolsandtonon-nat
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintandwhichisnormallytaughtinschoolsandtonon-nat
Whatisthetopicofthisconversation?
Readthetextsfromamagazinearticlestressmanagement.Forquestions61to65,matchthenameofeachpersontooneofthest
Whoarethetwospeakersintheconversation?
Readthetextsfromamagazinearticleinwhichfivepeoplearetalkingaboutmoderncommunication.Forquestions1to5,match
InEnglandrecentlythreeforeigngentlemenapproachedabusstop.Theystudiedtheinformationonthesignattachedtotheconc
InEnglandrecentlythreeforeigngentlemenapproachedabusstop.Theystudiedtheinformationonthesignattachedtotheconc
InEnglandrecentlythreeforeigngentlemenapproachedabusstop.Theystudiedtheinformationonthesignattachedtotheconc
Howmanycoursesdidthewomantakelastsemester?
随机试题
在市场经济条件下,利率水平的高低主要取决于()。
悬臂梁受载情况如图所示,在截面C上:
控制图的异常现象是指点子排列出现了( )等情况。
以下关于产业组织创新的说法不正确的是( )。
下列有关持续经营假设的说法中,不正确的有()。
阅读材料完成下列问题。《傅雷家书两则》原文1954年10月2日聪,亲爱的孩子。收到9月22日晚发的第六信,很高兴。我们并没为你前信感到什么烦恼或是不安。我在第八封信中还对你预告,这种精神消沉的情形,以后还是会有的。我是过来人,
最近一期的《瞭望新闻周刊》有文章称“消费就是爱国”,有关专家撰文加以嘲笑:我从来没有想到________的生活方式,居然会成为一种道德瑕疵。填入划横线部分最恰当的一项是()。
下列人员,享有选举权的是()。
物理安全技术包括机房安全和________。
Hewouldhavefinishedhiscollegeeducation,buthe______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
最新回复
(
0
)