首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It has fields and trees nearby. B、Everything is convenient. C、It has an ornamental fish pond. D、It’s east of uptown. B谈到位于Colc
A、It has fields and trees nearby. B、Everything is convenient. C、It has an ornamental fish pond. D、It’s east of uptown. B谈到位于Colc
admin
2017-03-07
59
问题
M: All right... all right. You’ve made your point. But after all these years in London I would have preferred a bit of fresh air and greenery and... you know... the occasional toddle round the nine-hole golf course they mention. It is nine-hole, isn’t it? Yes... Anyway... It’s goodbye to that... to the "pleasant and neat gardens front and rear, apple tree and ornamental fish Pond, patio and..."
W: Stop talking through your hat. You’ve never been a lover of fresh air... your overcoat’s on as soon as the first gentle touch of the first spring breeze. And as for golf... well... we both know you love a beer at the clubhouse rather than any outdoor sports. Why is it that you’re always insisting that you like the country life, you love getting up early, you adore a good brisk walk, and so on and so on, when in fact...
M: But I do like the country... I would love getting up early... I’d often be out there having a good brisk walk... if only...
W: If only what?
M: If only... well... if only we lived somewhere that would make it all possible and worthwhile. Never mind. Colchester is good enough I suppose. There’ll be fields and trees nearby.
W: Exactly. Now just look at this, the description of this house. I think we ought to go and see it. It’s east of the town center, so you won’t be too boxed in as you say, and shops, schools and everything else are in easy reach. We’d have the best of both worlds, you with your golf and beer... me with my fenceless neighbors.
M: And there’s another consideration. It costs... what...? 2300 less. With that we’ll be saving for quite a nice sailing-boat.
W: Oh no!
M: You know Julia... I’ve always wanted to have a little sailing-boat... out there in the front garden. Then on Saturdays or Sundays or Bank Holidays we can hitch the trailer to the car and go to the nearest bit of river or sea. It’d do the children a world of good. I’d like them to have what I’ve never had... while they’re still young...
6. What triggers Roger to decide to buy the Layer-de-la-Haye house?
7. According to the conversation, what can we learn about Roger?
8. What do we learn about the house Julia mentioned in Colchester?
9. According to the conversation, which place will the speakers possibly choose to live?
10. According to Roger, what is an advantage of buying a sailing-boat?
选项
A、It has fields and trees nearby.
B、Everything is convenient.
C、It has an ornamental fish pond.
D、It’s east of uptown.
答案
B
解析
谈到位于Colchester的房子时,女士说它在市中心的东部,不会太拥挤,商店、学校等设备一应俱全。可见Colchester的房子一切都很便利,故选B项。D项中的uptown指的是非中心区,而Colchester的房子在市中心。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XQzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
EnglishforSpecificPurposesESP:EnglishforSpecificPurposesESL:EnglishasaSecondLanguageI.DifferencesbetweenESPa
Therearemanywaysinwhichthephenomenaoflanguageandcultureareintimatelyrelated.Allphenomenaareuniquetohumansan
ItusedtobesaidthatEnglishpeopletaketheirpleasuresadly.Nodoubtthiswouldstillbetrueiftheyhadanypleasureto
WhichofthefollowinglanguagesdoesNOTbelongtotheSino-Tibetanfamily?
EndtheUniversityasWeKnowIt1.ProblemsconfrontingAmericanuniversitiesA.impracticalgraduate【B1】______【B1】______B.
Nowadays,somecompanieshavework-from-homeorremoteworkingpolicies,whichmeansthattheiremployeesdonothavetocommute
QuestioningTechniques—AskingQuestionsEffectivelyI.Successfulcommunications:askingtherigh
Theloveofbeautyisanessentialpartofallhealthyhumannature.Itisamoralquality.Theabsenceofitisnotanassured
笼里养着两只母鸡,一只爱唱,另一只喜静。主人根据母鸡下蛋之后报唱的现象,以为所有的蛋都是那只唱鸡产的,因此很偏爱它,捉的蟑螂也专喂给它吃。但日子一久,秘密揭穿了,原来那只唱鸡下蛋很少,而不叫的那只却一天一个,且蛋刚落地就一声不响地离开鸡窝,由那只唱鸡站在蛋
A、Losingweight.B、Preparingherselfmentally.C、Goingonline.D、Acceptingtherejection.A本题设题点在对话问答处。根据句(4)可知,Pepper离婚后做的第一件事情
随机试题
男,50岁,肝炎病史20年,肝区持续性疼痛3个月,伴乏力,消瘦、食欲减退,恶心,低热,黄疸,查体肋下腋前线可及肿大之肝脏,质硬。最可能的诊断是
根据《民法通则》的规定,全民所有制企业法人以()承担民事责任。
甲、乙、丙、丁四人共同投资设立A普通合伙企业。合伙协议的部分内容如下:由甲、乙执行合伙企业事务,丙、丁不得过问企业事务;利润和损失由甲、乙、丙、丁平均分配和分担。在执行合伙企业事务过程中,为提高管理水平,甲自行决定聘请王某担任合伙企业经营管理人员。因合伙企
1/2,5/7,11/16,()。
在现代社会,人们多认为儿童本性是天真无邪的,课程内容的选择应更多考虑儿童的兴趣和需要。制定课程目标、选编课程内容是课程组织的基础,人们对儿童身心发展规律的认识是课程组织的()。
设函数f(x)在[0,1]上有连续的导数,f(0)=1,且={(x,y)|0≤y≤t一x,0≤x≤t}(0<t≤1),求f(x)的表达式.
上图所示的V模型中,与开发阶段中概要设计对应测试阶段称为(1)。在系统或配置项测试阶段处应采用(2)方法。请将(1)和(2)处的内容填入相应位置。请完成下面叙述,在(3)、(4)处填入恰当的内容,将解答填写在对应栏中。从上图中水平对应关系看,左
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaoflandbeenraisedalivesea-levelthanitbecomess
Ifourbrainswerecomputers,we’dsimplyaddachiptoupgradeourmemory.Thehumanbrain,therefore,ismore【M1】______comple
Itiseasytobecynicalaboutgovernment—andrarelydoessuchcynicismgounrewarded.Take,forinstance,policytowardswomen.
最新回复
(
0
)