首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To get a chocolate out of a box demands a considerable amount of unpacking: the box has to be taken out of its paper bag; the pl
To get a chocolate out of a box demands a considerable amount of unpacking: the box has to be taken out of its paper bag; the pl
admin
2010-01-15
37
问题
To get a chocolate out of a box demands a considerable amount of unpacking: the box has to be taken out of its paper bag; the plastic wrapper has to be torn off, the lid opened and the packing paper inside removed; the chocolate itself then has to be unwrapped from its own piece of paper. Similarly a pot of face cream comes surrounded by layers of paper, wedged inside a cardboard box, and the whole thing wrapped tightly in plastic.
It is not only luxuries which are wrapped in this way. With so many goods now produced centrally and sold in supermarkets it is becoming increasingly difficult to buy anything from nails to potatoes that is not already done up in plastic or paper.
The wrapper itself is of no interest to the shopper, who usually throws it away immediately. Useless wrapping accounts for much of the 31 pounds in weight of rubbish put out by the average London household each week. So why is it done? Some of it, like the wrapping on meat, is necessary, but most of the rest is simply competitive selling. This is stupid. Packaging is using up scarce energy and raw materials and ruining all the time. One big firm reports that its glass, cans and paper have all gone up by 30 per cent in the last couple of months, while plastic has increased by 50 per cent and all these prices are still rising. This seems as yet to have had surprisingly little effect on the packaging practice of manufacturers.
Little research is being carried out on the costs in energy and materials of other possible types of packaging. Just how practical is it, for instance, for local authorities to save waste paper and re-manufacture it as egg-boxes? Would it be cheaper to plant another forest to produce new paper?
One reason for the unorganized behavior of everyone concerned is probably the varied nature of the packaging industry. So many people, with so many different interests of their own, are affected that it is extremely hard to reach any agreement on what should be done. Also, packagers say that preserving forests and preventing waste is not their concern.
According to the author, the packaging industry is______
选项
A、full of capable people
B、rather disorganized
C、very worried about waste
D、full of people with different opinions
答案
D
解析
本题询问的是作者对包装工业的评价。A是说包装工业人才济济,此项文中未提及;B是说包装工业无组织性,该项偷换了主题,文中是讲有关人士的行为无组织性;C是说包装工业为浪费现象忧心忡忡,此项与文意相反;D是说包装工业中各人有各人的想法,与此相对应的原文是“So many people,with so many different interests of their own...hard to reach any agreement”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XWnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
SinceearlyNovember,casesofH1N1havecontinuedtodeclinenationwide,andscientistskeepingtrackofthenumberssaythata
A、Becausepeoplegeteasilyaddictedtothem.B、Becausepeoplegetthesamepleasurefromthem.C、Becausethesameareasofbrai
(1)Whichwouldyouprefertobe:amedievalmonarchoramodernoffice-worker?Thekinghasarmiesofservants.Hewearsthe
PeoplewhogrewupinAmericaandWesternEuropehavebecomeusedtotheideathattheWestdominatestheworldeconomy.Inf
(1)Thepolicemanonthebeatmoveduptheavenueimpressively.Theimpressivenesswashabitualandnotforshow,forspectat
Aspeopleage,thebrainchangesinbothgoodwaysandbad. Ifyouareover20,yourcognitiveperformanceisprobablyalrea
A、Becausetheyarethemainincomeofthefamily.B、Becausetheyhavetoworklongerhours.C、Becausetheyhavetospendmoreti
Youradvicewouldbe______valuabletohim,whoisnowatalossastowhattodofirst.
VisitorstoSt.PaulCathedralaresometimesastonishedastheywalkroundthespaceunderthearchtocomeupastatuewhichwo
VisitorstoSt.PaulCathedralaresometimesastonishedastheywalkroundthespaceunderthearchtocomeupastatuewhichwo
随机试题
不改变色温而减少照明的光量,并能使曝光时间延长的滤色镜是
护坡、挡土墙是山地型城市居住区需要考虑的建设内容,其费用一般占到土石方费用的()。
三级安全教育不包括()这个层次的安全教育。
下列关于银行结算账户的分类方式中,表述正确的有()。
看涨期权在到期之前的时间价值等于()
2015年6月,某企业发生以下交易或事项:支付诉讼费用10万元,固定资产处置净损失8万元,对外公益性捐赠支出5万元,支付税收滞纳金1万元。该企业2015年6月利润表“营业外支出”项目的本期金额为()万元。
演唱会必须如期举行,除非明天下雨或者是演唱会门票卖得很少。只有演唱会取消,才会退还已经买票的观众全部的购票现金。结果有购买了门票的观众顺利退票,并得到了全部的购票现金。如果以上论述是正确的,那么下列哪个也一定是正确的?
下列关于牵连犯的判断,不正确的是()。
在SQLServer系统中,对用户的认证有两种方式,一种是SQLServer本身对用户的验证,另外一种是【】。
Archaeologistshavelongthoughtthatstoneshipsservedasgravesforoneorseveralindividuals,andhaveevenbeenviewedas
最新回复
(
0
)