首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This c
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This c
admin
2014-08-25
52
问题
Though it is mere 1 to 3 percent of the population, the upper class possesses at least 25 percent of the nation’s wealth. This class has two segments; upper-upper and lower-upper. Basically, the upper-upper class is the "old rich"—families that have been wealthy for several generations—an aristocracy(贵族)of birth and wealth. Their names are in the Social Register, a listing of acceptable members of high society. A few are known across the nation, such as the Rockefellers, Roosevelts, and Vanderbilts. Most are not visible to the general public. They live in grand seclusion(深居简出), drawing their income from the investment of their inherited wealth. In contrast, the lower-upper class is the "new rich". Although they may be wealthier than some of the old rich; the new rich have hustled(竭力地获得)to make their money like everybody else beneath their class. Thus their prestige is generally lower than that of the old rich, who have not found it necessary to lift a finger to make their money, and who tend to look down upon the new rich.
However its wealth is acquired, the upper class is very, very rich. They have enough money and leisure time to cultivate an interest in the arts and to collect rare books, painting, and sculpture. They generally live in exclusive areas, belong to exclusive social clubs, communicate with each other, and marry their own kind—all of which keeps them so distant from the masses that they have been called the out-of-sight class. More than any other class, they tend to be conscious of being members of a class. They also command an enormous amount of power and influence here and abroad, as they hold many top government positions, run the Council on foreign Relations, and control multinational corporations. The actions affect tne lives of millions.
All the following statements are true EXCEPT that______.
选项
A、the upper-upper class is of aristocratic origin
B、the "old rich" enjoy higher prestige than the "new rich"
C、the "old rich" isolate themselves and lead a lonely life
D、the upper class owns at least a quarter of the country’ s wealth
答案
C
解析
从第二段可知,虽然“旧富”深居简出,但他们并不寂寞。他们有足够的金钱和时间培养艺术爱好和收集稀有书籍、画作和雕塑。他们进出专门的俱乐部并互相交流。选项A,B,D都在第一段被提及。A.上等阶层是贵族出身。B.“旧富”比“新贵”享有更高的声望。D.上等阶层至少拥有全国财富的1/4。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XfxO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
“他们决定不去了,是吗?”“是的,他们不去了。”
(Agreatmanyteachers)(firmly)believeEnglishisoneofthe(poorest—taught)subjectsinhighschools(atpresent).
You’dbetter______thedoctorearlier.
Formorethanthirtyyearsscientistshavebeensearchingforsignsoflifeonotherplanets.Mostofthesesearcheshavebeend
Smalltalkisagoodwaytokilltime,makefriendsand______somethingwithothers.
Doctorssayangercanbeanextremelydamagingemotionunlessyoulearnhowtodealwithit.Theywarnthatangryfeelingscan【
ThismorningIheard(ontheradio)(which)thesteelindustryhasdecided(togive)itsemployeesa(10%raise)inpay.
Whatdowemeanbyasatisfactorystandardofliving?Obviously,itmustincludethebasicnecessitiesoflifesuchasfood,clo
Itwasvery(considerable)(of)you(tosend)metheinformationso(promptly).
Itis(abouttime)thatwe(gotosupper),(for)westillhaveameeting(toattend)thisevening.
随机试题
慢性阻塞性肺疾病采用长期家庭氧疗,一般每日吸氧时间≥15小时,氧流量控制在_______L/min。
女性,38岁,活动后心悸,气促,呼吸困难,乏力3个月入院。查体:血压100/85mmHg。半坐卧位,心界不大,心尖搏动不明显,心率110次/分,可闻心包叩击音,双肺呼吸音粗,无干湿性哕音,颈静脉怒张,肝肋下3cm,肝颈静脉回流征阳性,腹水征(+++),双下
女患,46岁,以“双手、颜面皮肤肿胀、变硬8个月”来诊。查体:手指及面部皮肤增厚,嘴唇变薄,张口受限。手指、手背肿胀,指尖发凉,关节活动受限。化验:血清RF轻度增高,ANA阳性,血、尿常规正常。初步诊断考虑
关于颈椎前后位标准影像显示,不正确的是
A.心经B.心包经C.胆经D.脾经E.胃经
32岁女性,第2胎产后8个月,哺乳。月经尚无复潮,厌食1周,尿妊免试验阳性。妇科检查子宫软,如妊娠40多天大小。人工流产术中,探针探宫腔12cm,仍无宫底感觉,暂停手术操作。患者无明显腹痛,无阴道流血。应该考虑以下哪项诊断
根据《城市绿化条例》的规定,下列关于城市绿化的建设要求表述中不符合规定的是()。
通过摆事实、讲道理使学生提高认识、形成正确观点的方法是()。
下列影视剧情景设计符合历史常识的是:
A、Theyareeffectiveaslongaspeopletakecare.B、Theyarenotarecommendedwaytorelax.C、Theyareallrightforsomepeopl
最新回复
(
0
)