首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He died on the very day of his 96th birthday. B、He closed his door and never went out in his nineties. C、He became a famous re
A、He died on the very day of his 96th birthday. B、He closed his door and never went out in his nineties. C、He became a famous re
admin
2019-09-18
40
问题
For me the most magical moment in this week’s news was the sight of a 106-year-old woman, Virginia McLaurin dancing with the President and the First Lady in the White House. There she was, glowing with excitement like a child: thrilled to be in the White House, thrilled in American Black History Month to be holding hands with a black President and First Lady after all that history of slavery and suffering. It was glorious. And other people thought so as well because 60 million have watched the video. How do you get to be that old and stay that young?
The best answer I know is at the end of the book of Deuteronomy. The Bible says about Moses that at the age of 120, "his eye was undimmed and his natural energy not weak." I used to think that these were just two descriptions, until I realized that the first was the explanation of the second. Why didn’t his energy decline? Because his eye was undimmed. Because he never lost the ideals of his youth, and his belief that his people could emerge from slavery and, inspired by God, write its own chapter in the history of the human spirit.
And despite all the setbacks, despite the fact that a journey that should have taken days took decades, he never lost hope, never stopped journeying toward the Promised Land.
A few months ago, Lord Weidenfeld died at the age of 96. He too stayed active almost to the very end with plans to bring peace to troubled parts of the world. On his 92nd birthday he was interviewed by a journalist who said, "In their nineties, most people think about slowing down. You seem to be speeding up. Why is that?" He replied, "When you get to be 92 you see the door beginning to close, and I have so much to do before it closes that the older I get, the harder I have to work." That’s how he stayed young.
It isn’t always possible: we get weak, the body ages, the mind fades. But while we can, let’s live the life of the spirit to the full. We are as young as our ideals. Never lose faith: never lose hope: never close your mind to wonder. And when the President asked Virginia McLaurin for the secret of being able to dance at 106, she didn’t reply: she danced. "Just keep moving," said the First Lady with a smile.
23 What was the most magical moment in this week’s news according to the speaker?
24 What was Moses’ secret to stay young according to the speaker?
25 What do we learn about Lord Weidenfeld?
选项
A、He died on the very day of his 96th birthday.
B、He closed his door and never went out in his nineties.
C、He became a famous reporter at the age of 92.
D、He worked harder as he was getting older.
答案
D
解析
录音提到记者采访Lord Weidenfeld时,问他别的老年人都会自觉放慢生活节奏,他为什么反而更活跃,他的回答是“当你92岁时,你看到生命的大门开始逐渐关闭,但是,在大门关闭前我还有很多事要做,所以越老我工作越努力。”D与此相符,故正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XkW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertytheycreateandown.Intellectualproperty【C1】______
A、Theyareeagertobecomefamous.B、Manylackprofessionaltraining.C、Fewwillbecomesuccessful.D、Theyliveaglamorouslife
GermanChancellor(首相)OttoVonBismarckmaybemostfamousforhismilitaryanddiplomatictalent,buthislegacy(遗产)includesman
A、Fabulousfortune.B、Faithinhimself.C、Largercircleoffriends.D、Abiggergoal.D①四个选项都是名词短语,因此听音时在选项旁做记录很重要。②短文提到,从政使施瓦辛格有
A、Twodimensional.B、Threedimensional.C、Colorful.D、Detailed.A①选项都是描述特点的形容词,注意与相关主体的匹配。②女士说:“为了加强画的二维性(平面性),GeorgiaO’keffe还去
A、Trouble.B、Youthfulfeeling.C、Companionship.D、Pressure.B短文提到,交换生使老年人感到年轻,所以给他们带来的是年轻的感受,故B为答案。
A、Playinggamesinthebranches.B、Stayinginthetreehouse.C、Playingwithtoysupthere.D、Thinkingwhileeatingapples.D四个选
随机试题
Derivationalaffixescanbefurtherdividedinto______andsuffixes.
A.EPOB.G-CSFC.TNFD.TPOE.IFN可以用于肾癌和恶性黑色素瘤治疗的细胞因子是
场外资金清算流程包括( )。
下列选项中,()属于个案辅导关系的充分必要条件。
甲向乙买了一幅名画,后来发现此画并非真迹,而是复制品。甲退回该画,并要求乙退还其支付的价款,乙拒绝,甲于是诉至法院。经查,乙在购买此画时也不知是复制品,故卖给甲时也以为是真迹,无隐瞒之情。问:此案应如何处理?
下列关于高等学历教育的说法错误的是()。
“庚款兴学”中设立的“游美学生监督处”设在()
已知B=,矩阵A相似于B,A*为A的伴随矩阵,则︱A*+3E︱=_________________________。
Tounderstandinterculturalcommunication,weseektounderstandtraditionandmodernization.
HostilitytoGypsieshasexistedalmostfromthetimetheyfirstappearedinEuropeinthe14thcentury.TheoriginsoftheGyps
最新回复
(
0
)