首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Farming activities. B、Revolution. C、The meaning of life. D、Morality. A短文说从诗人的视角,我们可以感受到农场的日常生活,还有一些背景场景,比如犁地、摘苹果或者补墙,故选A。D项是强干
A、Farming activities. B、Revolution. C、The meaning of life. D、Morality. A短文说从诗人的视角,我们可以感受到农场的日常生活,还有一些背景场景,比如犁地、摘苹果或者补墙,故选A。D项是强干
admin
2023-03-27
82
问题
Robert Frost was born in San Francisco in 1875 and was sent at the age of ten to live in New England, an area which inspired almost all of his poetry. He was educated at Dartmouth College, New England, and Harvard University. He became a schoolmaster for a short time, and then a farm laborer. During this period he wrote poetry but with little recognition. From 1912 to 1915, he lived in New England, where he became friendly with several poets, including Edward Thomas, and published A Boy’s Will in 1913 and North of Boston in 1914. In America his poetry was soon admired, and he was awarded the Pulitzer Prize on four occasions between 1924 and 1943. He went on writing throughout his life, publishing Steeple Bush at the age of seventy-two. He died in 1963. Frost’s poems are revolutionary because they lack the exaggeration of rhetoric. Many of his lines and sentences are plain and in themselves nothing. But they are bound together and made beautiful by a calm eagerness of emotion. fl51With his close observant eye and touch, we can feel the daily activities of farming and the landscape be it their background—mowing, apple-picking, or mending a wall. These poems reflect a humane quiet concern and satisfaction in their rhythms and their gentle lyricism. Often there is an explicit or near-explicit "moral", though sometimes this is hinted at rather than stated, and frequently there is an almost proverbial tone. We learn to trust Robert Frost The very lack of glamour or display in his poem gives them a stability and honesty.
13. What do we learn about Robert Frost from the passage?
14. What does the speaker say about Frost’s poems?
15. What is described in Frost’s poetry according to the passage?
选项
A、Farming activities.
B、Revolution.
C、The meaning of life.
D、Morality.
答案
A
解析
短文说从诗人的视角,我们可以感受到农场的日常生活,还有一些背景场景,比如犁地、摘苹果或者补墙,故选A。D项是强干扰项,“moral”是Frost诗歌中蕴涵的感情,并不是诗歌的主题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XqvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Withthenumerousopponentsofthecontroversialnewtaxationmeasureinsuchafury,anyonewhopubliclyadvocatedthemeasure
Individualsinterestedinlongevityhavesoughttofine-tunetheirbodieswithallkindsof________diets:onlyrawfoods,onlyp
Theconceptofincreasingcomplexityoforganismshas________historyamongevolutionarybiologists,andyetmanylaypeoplewould
AerialviewsofthegiganticstonehorseattributedtotheNativeAmericanQueehuanpeoplefailto________theconsiderableartis
Theauthorofthisbiographygivesanaccurateand(i)________accountofthesubject’slifestory,butallofthiscarefullyass
Municipalbansonsmokinginrestaurantsandbarsarehighlycontroversial,buthistoryshowstheycanalsobehighlyeffective.
Shewasdeterminedto______herreputationintheforeignservicebylearningtospeakChinese.
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it’smoney.Sincethetruthisthatitisenergytha
B细节辨认题。由句[6]可知,女士认为,光污染越来越严重,整体情况正在恶化。因此答案为B。
TheprotectionofChina’sintangibleculturalheritageisfacingagrimsituation,particularlyintermsofthosepasseddownby
随机试题
甲公司是一家复印机生产企业。该公司在制定好自动生产流水线的标准以后,工人在生产过程中便根据这个标准进行生产和检验产品。一旦生产出现问题,管理人员便用这个标准来检查和调整。根据横向分工结构的基本协调机制的分类。该公司属于()。
A.睾丸B.卵巢C.附睾D.腺垂体E.黄体能分泌雄激素的部位是
A.停用洋地黄制剂,加用钾盐B.停用洋地黄制剂,加用苯妥英钠C.停用洋地黄制剂,加用阿托品D.继续使用洋地黄治疗E.停用洋地黄制剂,观察病情心力衰竭,窦性心律,心率126次/分,用洋地黄治疗中,心率仍在120次/分以上,律整,且仍有痰中带血,应
下列账簿中,一般采用活页账形式的有()。
在一种网络游戏中,如果一位玩家在A地拥有一家旅馆,他就必须同时拥有A地和B地。如果他在C花园拥有一家旅馆,他就必须拥有C花园以及A地和B地两者之一。如果他拥有B地,他还拥有C花园。假如该玩家不拥有B地,可以推出下面哪一个结论?()
以下关于多重窗体程序的叙述中,错误的是
TomorrowJapanandSouthKoreawillcelebrateWhiteDay,anannualeventwhenmenareexpectedtobuyagiftfortheadoredwome
The______ofourtriptoLondonwasthevisittoBuckinghamPalace.
Theoriginoflanguageis______.Agreatwriterisonewho______.
Whatwashisthirdjob?Hegotajobas______.
最新回复
(
0
)