首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
All R&D executives have two major responsibilities: (1) they must ensure that the company is supplied with technically successfu
All R&D executives have two major responsibilities: (1) they must ensure that the company is supplied with technically successfu
admin
2010-01-10
53
问题
All R&D executives have two major responsibilities: (1) they must ensure that the company is supplied with technically successful projects, and (2) they must select the most promising schemes and ideas for the expenditure of R&D resources. This work is complicated by numerous uncertainties, 【B1】______ .
If R&D management can provide a regular flow of new and updated products, the company will benefit in a number of ways. First of all, it will be able to make full use of expensive departmental resources, development engineering and available marketing capacity. In addition to that, a flow of new market winners will provide the business with steady growth income and profits. This can also be important psychologically, for 【B2】______ . The R&D department’s job is made more difficult because of the length of time required to complete its research. In the chemical and pharmaceutical industries, for example, 【B3】______ and a further six to eight years before it reaches full commercial potential.
To achieve results, 【B4】______ . For this reason, the R&D department must take an interest in all aspects of design, application, efficiency, and use of appropriate materials. There is a difference, however, between the development of new consumer products and the development of new industrial ones. In specific need, 【B5】______ . In many industrial markets, product development is the result of work done in the research laboratory. 【B6】______ , such as a new kind of medicine or higher operating speeds for machines. When the new industrial project has been developed, its performance can be analyzed in terms of customer needs.
A. R&D must define both the areas that should be investigated and the objectives that should be achieved in each area
B. this work is often aimed at a general need
C. and it is so important to do the market research
D. inasmuch as commercial research and development must be based on market forecasts
E. and development is tailored to meet it
F. people who work in R&D department should pay more attention to the market
G. it is often on this basis that those outside the company assess the quality of its management
H. it may take five to ten years before a product is a technical success
【B2】______
选项
答案
G
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YJKd777K
本试题收录于:
BEC高级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC高级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
WhatwilltheStonebarkCompanydoonMarch1?
Accordingtotheman,whatchangewillbemadetothecompany?
A、 B、 C、 B不可以仅凭提问方式就马上选择正确答案,或是因为答案里有题干中出现过的词就匆忙作出判断。(A)重复出现了问句中的demand,所以很容易将其选为正确答案,但是内容却与题干毫无关联。提到产品质量的(C)也
Respondingtotheotherperson回应对方
Howwouldyoudefineyourpersonalstyle?
•Youwillhearpartofatalktoagroupofbusinessstudentsabouttheroleoffreegiftsinproductpromotion.•Asyouliste
Youwillhearfivedifferentpeoplefromabusinessschooltalkingabouttherelocatingofitsbranchestoonesinglecentre.
Youwillhearfivedifferentpeoplefromabusinessschooltalkingabouttherelocatingofitsbranchestoonesinglecentre.
Youwillhearfivedifferentpeoplefromabusinessschooltalkingabouttherelocatingofitsbranchestoonesinglecentre.
随机试题
患者饮食难下,呕吐物如赤豆汁,胸膈疼痛,形体消瘦,舌质紫暗,脉细涩。治宜选用
(2014年第179题)骨关节结核的临床表现中,下列描述正确的有
患者,男性,45岁。胃溃疡病史8年,近3个月疼痛加重,失去节律,用多种药物治疗无效。查体:浅表淋巴结无肿大,腹平软,上腹部压痛,可扪及肿块。如果上述诊断成立,首选的处理方法是
根据《腐蚀性商品储存养护技术条件》(GB17915),下列对腐蚀性化学品存储的要求中,错误的是()。
施工单位B分别在某省会城市远郊和城区承接了两个标段的堤防工程施工项目,其中防渗墙采用钢板桩技术进行施工。施工安排均为夜间插打钢板桩,白天进行钢板桩防渗墙顶部的混凝土圈梁浇筑、铺土工膜、植草皮等施工。施工期间由多台重型运输车辆将施工材料及钢板桩运抵作业现场,
“备案号”栏:()。“起运国(地区)”栏:()。
社会工作者胡斌发现,很多生活在继父母家庭的孩子或多或少都存在一些社会或心理方面的问题,甚至出现一些行为问题。如果社会工作者要对这类孩子的问题进行干预,一个根本且富有成效的策略是()。
Oneofthemosteffectivewaystoreduce______istotalkaboutfeelingwithsomeoneyoutrust.
下列句子中,没有语病的一句是()。
Thereason______Ican’tcomeisthatIhavetoprepareforthecomingexam.
最新回复
(
0
)