首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When most labor was agricultural, people generally toiled in the fields until they dropped. The idea of formal retirement did no
When most labor was agricultural, people generally toiled in the fields until they dropped. The idea of formal retirement did no
admin
2014-09-18
46
问题
When most labor was agricultural, people generally toiled in the fields until they dropped. The idea of formal retirement did not become feasible until work moved from farms to factories. In 1889 Otto von Bismarck famously introduced the world’s first pension scheme in Germany. In the 20th century, when universal suffrage became widespread, a period of retirement after work was seen as a mark of a civilized social democracy.
After the second world war pension provision increased markedly, but the number of elderly people was still quite small. In the 1970s and 1980s caring for them seemed easily affordable. Many countries even reduced their retirement ages.
The demographic picture looks different now that the baby-boomers are starting to retire. Europe and Japan are facing the biggest problems. The average dependency ratio in the European Union is already down to 3. 5, and is heading for 1.8 by 2050. Japan is on track for a startling 1.2. Since the average pensioner currently draws a total of about 60% of median earnings, from government and private sources, the system is likely to become unaffordable.
There are ways of reducing the burden. The current generation of workers could save more now. If they put more money into funded pension schemes, the extra saving might encourage more investment and thus boost economic growth. A wealthier society would find it easier to afford paying pensions. Countries with PAYG schemes could raise taxes now, reducing the deficit and thus the debt burden on the younger generations.
But more savings or higher taxation now would require those currently at work to defer consumption. They may not be willing to do so. And given the weakness of developed economies in the wake of the financial crisis, governments may not want to see consumption go down in the immediate future.
In the OECD public spending on pensions benefits has been growing faster than national output, rising from 6. 1% of GDP in 1990 to 7% in 2007. It is forecast to reach 11.4% of GDP by 2050. Those forecasts already take into account the planned rise in retirement ages and a likely drop in replacement ratios and thus assume that voters will approve of pension reform even as the baby-boomers become a potentially powerful voting block of retired people.
But that assumption may not be safe. Turnout in elections tends to be higher among the elderly than among the young. As Neil Howe and Richard Jackson of the Centre for Strategic and International Studies in Washington, DC, have written: " In the 2020s young people in developed countries will have the future on their side. Elders will have the votes on theirs.
The word "defer" (Paragraph Five) probably means
选项
A、set off.
B、set back.
C、hold back.
D、call off.
答案
B
解析
语义题。定位至第五段首句,从该句可以看出这里是说减少消费或者推迟消费以增加储蓄,set back意为“推迟”,符合此处语境,故B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YKTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoaspecializedfieldisreallyqui
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)______thet
Thecommitteehasanticipatedtheproblemsthat______intheroadconstructionproject.[2007]
Locusts,whichcanconsumetheirownweightinfoodeachday,havealargeneuroncalledthelocustgiantmovementdetector(LGMD
Almost60%offive-year-oldsinsomeofBritain’spoorestareasdonotreacha"goodlevel"ofbehaviourandunderstanding—doubl
WhichofthefollowingsentencesisaCOMMAND?
Thecustomerexpressedher______forthatbroadhat.(2001年考试真题)
Manydogownersregardtheirfurryfriendsastheirchildren,andtalktothem【C1】______Now,anewstudyreportsthatdogs,
Peoplecanbeaddictedtodifferentthings—e.g.,alcohol,drugs,certainfoods,oreventelevision.Peoplewhohavesuchanaddi
NobigdevelopedcountryhascomeoutoftheglobalrecessionlookingstrongerthanGermanyhas.Theeconomyminister,RainerBr
随机试题
借款人无法按期偿还本金和利息而给投资者带来的风险是指__________。
女性,45岁,发热l周,少尿3天,既往史不详。人院检查:Hb60g/L,BUN54.0mmol/L。Sct950μmol/L,Ca2+1.78mmoL/L,血磷3.20mmol/L。尿蛋白1g/L,尿红细胞3-5/HP。为延缓病情进展和提高生存率,
订购80m3木材的合同,在合同约定的时间交付了60m3木材。供货方组织货源再次发货前向采购方发出了继续发货通知,但在合同约定期限内采购方对此发货通知未给予任何答复,则对这20m3木材而言,()。
背景资料某工程包括三个结构形式与建造规模完全一样的单体建筑,共由五个施工过程I、Ⅱ、Ⅲ、Ⅳ、V组成。根据施工工艺要求,施工过程Ⅲ完毕后,需等待4周后才能进行Ⅳ过程。各施工过程流水节拍见下表。问题:按上述五个专业队组织流水施工属于何种形式的流水施工
所谓空头支票,是指支票的出票人所签发的支票金额超过其出票时在付款人处实有的存款金额。()
相同性质的国家。其政权组织形式也相同。
1995年辽宁城乡居民收入绝对差额为()2007年辽宁城镇居民人均可支配收入相比1999年上涨了()
下列对动机与行为关系的描述错误的是()
某种仪器由三个部件组装而成,假设各部件质量互不影响且它们的优质品率分别为0.8,0.7与0.9.已知如果三个部件都是优质品,则组装后的仪器一定合格;如果有一个部件不是优质品,则组装后的仪器不合格率为0.2;如果有两个部件不是优质品,则仪器的不合格率为0.6
Themenonboardtheshippulledinthedriver______theyfearedWasseriouslyinjured.
最新回复
(
0
)