首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He spent all the time on making it. B、He made it at night and sold it at day. C、He put the objects inside the box. D、He collec
A、He spent all the time on making it. B、He made it at night and sold it at day. C、He put the objects inside the box. D、He collec
admin
2013-10-28
20
问题
You could say that Joseph Cornell became an artist because of his love of collecting. Cornell used to spend his free time exploring the street life of New York City in the 1920s. He soon started collecting old books, prints, postcards and even three-dimensional objects that he found in stores that sold used books.
Cornell also attended many museum shows, gallery openings and dance performances. He was influenced by a group of artists called the Surrealists who combined images in unusual and often strange ways.
Joseph Cornell started making his own works by cutting out different pictures and putting them together in creative and magical combinations. Soon, he started making boxes inside of which were carefully arranged pictures and objects. He worked on his art at night after finishing his day job. Later, when his boxes and images started selling and receiving public recognition, he worked on his art full time.
Joseph Cornell died in 1972. The Smithsonian exhibit showed almost two hundred works made during his forty-year career. One work is called "Soap Bubble Set". A box with a glass window shows a map of the moon, several pictures of sea creatures, two glass cups and two white pipes for smoking. In another box, Cornell combines an image of a cockatoo bird with a music box and watch faces.
Joseph Cornell once said his art was based on everyday experiences. He said that with his art he showed "the beauty of the commonplace". Visitors who came to this special exhibit found magic in regular objects—and even saw beauty in a box.
32. What did Cornell do before making his work of art?
33. How did Cornell work on his art at the beginning?
34. How many works of Joseph Cornell were shown in the Smithsonian exhibit?
35. What can we see in his work, "Soap Bubble Set"?
选项
A、He spent all the time on making it.
B、He made it at night and sold it at day.
C、He put the objects inside the box.
D、He collected and rearranged pictures.
答案
D
解析
根据原文,Cornell的创作特点是把不同的照片剪下来,然后以创新和富有想象力的方式把它们放在一起,故答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YM27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
SomeNotesonGender-NeutralLanguageGeneralThepracticeofassigningmasculinegendertoneutraltermscomesfromthefac
A、Becauseofthestressfactors.B、Becauseoftheleisureactivities.C、BecauseoftheTVwatching.D、BecauseofthegeneralAme
A、Collectashtreeseedsforexperiment.B、Preservethehealthyashtreeseeds.C、Setupanewseedbankforresearch.D、Develop
A、Farmingactivities.B、Themeaningoflife.C、Revolution.D、Morality.A短文说从诗人的视角,我们可以感受到农场的日常生活,还有一些背景场景,比如犁地、摘苹果或者补墙,故选A。D项是强干
A、Irresponsible.B、Changeable.C、Miserable.D、Uncomfortable.A细节题。浏览选项可知此题考查细节。女士认为她的丈夫没有责任感,文中还提到他经常更换工作、经常搬家等一系列问题,故答案选A。
A、0.13B、0.16C、0.14D、0.15D细节题。原文关于科威特石油储备量的句子是:ithasapproximatelyfifteenpercentoftheworld’sknownpetroleumreserves.(
Almosteveryonewithorwithoutacomputerisawareofthelatesttechnologicalrevolutiondestinedtochangeforeverthewayin
A、Amancarefulwithmoney.B、Abook-lover.C、Anoisyreader.D、Atrouble-maker.A选项表明,本题考查人物性格或爱好等。由对话中男士提到的BeforeIpaymymon
A、Hewillbechargedwithaminordrivingviolation.B、Hewillbeputinprisonforfifteendays.C、Hewillbefinedalargeamo
随机试题
患者,女,24岁,已婚。产后1周,小腹隐隐作痛,喜按,恶露量少、色淡,头晕耳鸣,舌淡红苔薄白,脉虚细。其证候是
根据《麻醉药品和精神药品管理条例》,麻醉药品的承运人在运输过程中应当携带
中国证监会及其派出机构依法对期货市场客户开户进行监督检查。()
我们要在全社会加强宪法宣传教育,提高全体人民特别是各级领导干部和国家机关工作人员的宪法意识和法制观念,弘扬社会主义法治精神,努力______社会主义法治文化,让宪法家喻户晓,在全社会形成学法尊法守法用法的良好______。填入画横线部分最恰当的一项是:
已知n是偶数,m是奇数,x,y为整数且满足方程组的解,那么().
Whenyouaskyoungpersontotellthenamesofsomefamousmoviesandthechancesarethatmanyofthosementionedwillbepopul
为表单建立了快捷菜单mymenu,调用快捷菜单的命令代码Domymenu.mprWITHTHIS应该放在表单的哪个事件中?
为了使标签Labell透明且不具有边框,以下正确的属性设置是
下图是使用查询设计器完成的查询,与该查询等价的SQL语句是()。
【S1】【S6】
最新回复
(
0
)