首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
On Combatant Spirit 1.现在很多年轻人缺乏拼搏精神 2.导致这一现象的原因是什么 3.如何加强年轻人的拼搏精神
On Combatant Spirit 1.现在很多年轻人缺乏拼搏精神 2.导致这一现象的原因是什么 3.如何加强年轻人的拼搏精神
admin
2014-10-30
60
问题
On Combatant Spirit
1.现在很多年轻人缺乏拼搏精神
2.导致这一现象的原因是什么
3.如何加强年轻人的拼搏精神
选项
答案
Lacking combatant spirit, which happens to many young people, is becoming a severe problem in China currently. So long as one has no combatant spirit, he will always unsurprisingly fail eventually. Why are there so many young people lacking combatant spirit? First and foremost, most of the present young people are the only child in the family. They are dependent and live a life of ease. Second, they can hardly face frustration. Once they’re confronted with frustration, they tend to choose retreat. Last but not least, definite goals haven’t been set in their mind and they have no awareness of struggle. As a result, they have no initiative or ambition in life. Therefore, it is high time that young people summoned up all their courage and energy to fulfill their dreams. In my view, the key is to make their aims clear and practical. Once they have achieved something, they would collect their confidence and compete for higher goals.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YRm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
It’sgenerallyacceptedthatthereisacorrelationbetweenachild’seducationalattainmentandafamily’spovertylevel,butn
Therearebasicallythreetypesofrelationshipsbetweenhumanityandnature:masteryovernature(manisto【B1】______nature),h
Moreartificialreefs(礁石)arebeingloweredintotheoceannowthaneverbefore.Butasartificial-reefinitiativesgrowtoinclu
WhyWomenAreSuchBadNetworkersThechampagneisnotworking.Thepastryisjustanembarrassingstainwaitingtohappen.
InternetandPrivacy1.网络已经融人我们生活的方方面面2.分析由此带来的隐私问题3.这种现象可能产生的影响
Australia,officiallytheCommonwealthofAustralia,isacountryinthesouthernhemisphere.Itcomprisesthemainlandofthew
A、Negative.B、Positive.C、Neutral.D、Indifferent.B观点态度题。短文最后提到,教育董事会的主席说,他们正在就这一问题进行密切观察,如果有需要改正的地方会立刻进行整改。
A、Atthefoodfair.B、Inthehospital.C、Inthestudio.D、Atschool.A场景推断题。女士询问男士是否知道诺邓火腿在哪里;男士说在那边第二展区,那里还有一些其他的食物在展出。结合选项,该对话
Themobilephoneissettobecomeoneofthecentraltechnologiesofthe21stcentury.Withinafewyears,themobilephonewill
A、ItreflectstheculturaldifferencebetweenEnglandandAmerica.B、Itmakespeoplefeeldifficulttocommunicatewitheachoth
随机试题
6岁男孩,弛张高热10天,嗜睡,颈强直,右肺呼吸音低,可闻胸膜摩擦音及细湿啰音,肝右肋下2.5cm,脾肋下1.5cm。脑脊液:白细胞100×106/L,蛋白质800mg/L。曾用过多种抗生素及激素。下列疾病哪种可能性最小
关税同盟________
关于UDDS,下列说法错误的是
政府可以利用供求关系的市场规律,通过()来达到调节市场运作的目的。
某施工单位承包的机电安装单项工程办理了中间交接手续,进入联动试运行阶段。建设单位未按合同约定,要求施工单位组织并实施联动试运行,由设计单位编制试运行方案。施工单位按要求进行了准备,试运行前进行检查并确认:①已编制了试运行方案和操作规程。②建立了试运行须知,
2010年3月1日,李某去某商场购物时,将自己携带的两件物品存放在存包处。当天取物时却只取到一件。存包员否认李某存了两件物品,双方争议未果,李某拟起诉至法院,根据《民法通则》的规定,李某向法院提起民事诉讼的有效期间是()。
《合同法》规定的承担违约责任的方式主要有哪几种?
设函数f(x)在(一∞,+∞)上连续,则A=__________。
Educationalphilosophyhaschangedagreatdealinthe50yearssinceIwasinschool.Backthen,forexample,Ihadthehighe
A、Hedoesn’twantotherstotakeherplace.B、Hewantshersupportinthenextelection.C、Sheshouldn’trunforthepostanymo
最新回复
(
0
)