首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What we today call America folk art was, indeed, art of, by, and for ordinary, everyday "folks" who, with increasing prosperity
What we today call America folk art was, indeed, art of, by, and for ordinary, everyday "folks" who, with increasing prosperity
admin
2016-02-26
36
问题
What we today call America folk art was, indeed, art of, by, and for ordinary, everyday "folks" who, with increasing prosperity and leisure, created a market for art of all kinds, and especially for portraits. Citizens of prosperous, essentially middel-class republics—whether ancient Romans, seventeenth-century Dutch burghers, or nineteenth-century Americans—have always shown a marked taste for portraiture. Starting in the late eighteenth century, the United States contained increasing numbers of such people, and of the artists how could meet their demands.
The earliest American folk art portraits come, not surpisingly, form New England—especially Connecticut and Massachusetts—for this was a wealthy and populous region and the center of a strong craft tradition. Within a few decades after the singning of the Declaration of Independence in 1776, the population was pushing westward, and Missouri. Midway through its first century as a nation, the United States’ population had increased roughly five times, and eleven new states had been added to the original thirteen. During these years the demand for portraits grew and grew, eventually to be satisfied by the camera. In 1839 the daguerreotype was introduced to America, ushering in the age of photography, and within a generation the new invention put an end to the popularity of painted portraits. Once again an original portrait became a luxury, commissioned by the wealthy and executed by the professional.
But in the heyday of portrait painting-from the late eighteenth century until the 1850’s—anyone with a modicum of artistic ability could become a limner, as such a portaitist was called. Local craftspeople-sign, coach, and house painters—began to paint portraits as a profitable sideline; sometimes a talented man or woman who began by sketching family members gained a local reputation and was besieged with requests for portraits; artists found it worth their while to pack their paints, canvases, and brushes and to travel the countryside, often combining house decorating with portrait painting.
In lines 3-5 the author mentions seventeenth-century Dutch burghers as an example of a group that
选项
A、consisted mainly of self-taught artists
B、appreciated portraits
C、influenced American folk art
D、had little time for the arts
答案
B
解析
事实细节题。题干中提及seventeenth—century Dutch burghers,作者以此为例是为了说明文章首段首句提出的观点,即美国民间艺术是由普通百姓所拥有、创造并享受的艺术。随着财富和闲暇与日俱增,他们创造了各种艺术市场,特别是肖像绘画。由此可知,答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YXGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Marriagetherapiststeachaskillcalledactivelistening.Eachpartnertakesaturnlisteningtheninterpretswhathe/shehash
Thepotentialofcomputersforincreasingthecontroloforganizationsorsocietyovertheirmembersandforinvadingtheprivac
WheneverthepoliticallawsoftheUnitedStatesaretobediscussed,itiswiththedoctrineofthesovereigntyofthepeoplet
Howmanyreallysufferasaresultoflabormarketproblems?Thisisoneofthemostcriticalyetcontentioussocialpolicyques
Asateenager,Iwas______byablindpassionforaslimstarIwouldnevermeetinmylife.
PreviousresearchbyscientistsfromKeilUniversityinGermanymonitoredAdeliepenguinsandnotedthatthebirds’heartrates
TheSuntodayisayellowdwarfstar.Itisfueledbythermonuclearreactionsnearitscenterthatconverthydrogentohelium.T
Asforloveofchildren,thisloveis______expressedthroughsupplyingmaterialcomforts,amusements,andeducationalopportunit
Everynightshelistenedtoherfathergoingaroundthehouse,lockingthedoorsandwindows.Shelistened:thebackdoorclosed
"Theeffectofthismedicine______bymidnight,"thedoctortoldEmma,"Youhadbetternottrytoreadtonight."(北京大学2005年试题)
随机试题
女性,21岁,学生,爷爷去年去世,一年以来,不能接受这个事实,经常忽然想起爷爷的点滴,流泪,经常在梦中惊醒,情绪烦躁,注意力不集中,最近适逢爷爷去世一周年,近两个月情况愈加严重,每天处于消极状态,无心学习,不愿与人交往,与同学、男友关系冷淡。治疗该患者
按照《节约能源法》、《循环经济促进法》的规定,我国目前主要采取的节能激励措施包括()。
商业银行利益相父者包括()。
如图,在△ABC中,点D、E分别在AB、AC边上,DE∥BC,若AD=1,BD=2,则的值为()。
在党的十一届三中全会上,全面系统地阐述了社会主义初级阶段理论。()
爱的时候彻彻底底、_____________,重生后也会脱胎换骨,继续_____________,因为她有一颗热爱生活的心。填入画横线部分最恰当的一项是:
有人说,“对牛弹琴是来讽喻听者的”,你怎么看?
Aprettypotplantmightmakeanunemotionalworkspacefeelmorepersonal.Butnewresearchhasrevealedthatofficeplantsdo
Whatshouldemployeesdoifabadgeislost?
Thefactthattheworld’scitiesaregettingmoreandmorecrowdedisawell-documenteddemographicfact.CitiessuchasTokyo
最新回复
(
0
)