首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A real book. B、A computer file. C、A handheld device. D、A piece of paper. B短文开头即对电子书下定义,指出它是以电脑文档的形式出现的,故B为答案。
A、A real book. B、A computer file. C、A handheld device. D、A piece of paper. B短文开头即对电子书下定义,指出它是以电脑文档的形式出现的,故B为答案。
admin
2017-12-07
45
问题
E-books are bringing about a profound revolution in the way books are read. In the future it’s likely we’ll get used to clicking instead of flipping to read the next page. [13]An e-book, short for "electronic book." is any published work-containing text and/or graphics-stored as a computer file. Users can read them by downloading the files onto a desktop computer, laptop or portable device such as a personal digital assistant (PDA). They can also use a handheld gadget designed specifically for reading digital books. Downloading books onto a desktop or handheld device is becoming more and more common. Books can be downloaded from the Internet at a much lower price than it would cost to buy paperbacks. Some websites even offer downloading free-of-charge as many writers and websites are happy just to gain some exposure. [14]But experts believe these services won’t remain free for long, as it is not the way to make profits.
Handheld e-book devices certainly have a long way to go before gaining widespread acceptance. Some book lovers say they are used to paperbacks and that the cold, clumsy machines are uncomfortable to the touch, not to mention the loss of the pleasure of holding a book in the soft, yellow glow of a bedside light. [15]E-book developers and producers are aiming at improving the technology to make e-books more like real books to attract more readers. They have been making great strides.
13. What is an e-book like?
14. Why did experts believe downloading free-of-charge would not last long?
15. How well have e-book developers and producers been doing to attract more readers?
选项
A、A real book.
B、A computer file.
C、A handheld device.
D、A piece of paper.
答案
B
解析
短文开头即对电子书下定义,指出它是以电脑文档的形式出现的,故B为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YiU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Peoplewantactiononnoise,arecentpublicmeetinginBrisbaneshowed.Somewanttechnicalimprovementssuchasquieterairco
Wesometimesthinkhumansareuniquelyvulnerabletoanxiety,butstressseemstoaffecttheimmunedefensesofloweranimalsto
Theideaofusingyourdishwashertocookamealhasbeenaroundsincethe’80s.It’sbeenusedtocook【C1】______mainlyfish.Th
A、Theweatherwillbefine.B、Rainwillprobablycome.C、Therewillbeafog.D、Fineweatherwillcontinue.B细节题。短文提到,当远处的物体变得清晰
A、Bycoach.B、Bybus.C、Bycar.D、Bytrain.C推断题。短文提到自行驾车前往是最好的选择,而且该购物中心提供12000个免费停车位,可推断C是最佳答案。短文提到专线车出发早,回来晚;巴士又很拥挤;火车站离购物中心太
A、Itneedsnegotiationforbetterconditions.B、Itrequiresatleastathree-yearsuspension.C、Itcanbecomesimilartohumant
A、Showtheadd/dropformtoProfessorSmith.B、GoonattendingProfessorSmith’sclass.C、Cometotheregistrationofficewitht
A、Cookmealsautomatically.B、Checkthestockautomatically.C、Goshoppinginsupermarket.D、Cleanroomautomatically.B本题问的是根据既
A、Thepeople.B、Theenvironment.C、Thetraffic.D、Theclimate.A本题问的是女士认为Cork这一城市最好的一方面是什么。对话最后,女士明确回答是人民和食物。
Lastyearatairportsacrosstheworld,18%offlightsweredelayed,leavingmillionsofpassengersstuckwithalotoftimeon
随机试题
证明:∫0πxasinxdx,其中a>0为常数.
设y=y(x)可导,y(0)=2,令△y=y(x+△x)-y(x),且△y=xy/(1+x2)△x+α,其中α是当△x→0时的无穷小量,则y(x)=________.
缺乏时会导致佝偻病的矿物是
笑话往往是在人们情绪极度放松的情况下讲述的,讲笑话需要有一个前提,即人们必须抛开各种社会伦理道德观念,把自己放在一个“纯自然”的情况下,然后才可以讲或听,因为很大一部分笑话之所以使人发笑,主要是因为它的内容是以______各种腐败现象,______各种不满
甲乙订立一份合同,约定乙租赁甲的房屋,乙按月付租金,若乙连续3月未交租金,甲有权解除合同,在合同履行过程中,乙连续3月未交租金,甲即于10月11日向乙发出《关于终止合同的通知》,乙于10月15日收到该通知,认为自己不交租金是由不可抗力所致,遂于10月25日
《城市居住区规划设计规范》(GB50180—1993)(2002年版)中明确规定,城市居住区的规划设计应符合城市总体规划的具体要求的内容是()
下列的哪项内容不适合使用定性评价?()
在下面关于行政执行含义的四种表述中,正确的表述是()
[A]boat[B]bridge[C]floor[D]street[E]window[F]door[G]gardenItletsinlightandairintotheroom.
Peopletendtostrugglewhenlearninganotherlanguage,especiallyiftheyareexposedonlyitwhileattendingclasses.【M1】_____
最新回复
(
0
)