首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Fire can help people in many ways. But it can also be very dangerous. Fire can heat(加热)water, warm houses, give light and cook f
Fire can help people in many ways. But it can also be very dangerous. Fire can heat(加热)water, warm houses, give light and cook f
admin
2014-02-25
48
问题
Fire can help people in many ways. But it can also be very dangerous. Fire can heat(加热)water, warm houses, give light and cook food. But fire can burn things, too. It can burn trees, houses, animals, or people. Sometimes big fires can burn forests.
Nobody knows for sure how people began to use fire. But there are many interesting old stories about the first time a man or a woman started a fire. One story from Australia tells about a man very, very longtime ago. He went up to the sun by a rope and brought fire down.
Today people know how to make a fire with matches(火柴). Children sometimes like to play with them. But matches can be very dangerous. One match can burn a piece of paper, and then it might burn a house. A small fire can become a big fire very fast. Fires kill many people every year. So you must be careful with matches. You should also learn to put out fires. Fires need oxygen(氧气). Without oxygen they will die. There is oxygen in the fire. Cover a fire with water, sand, or sometimes with your coat. This keeps the air a-way from a fire and kills it. Be careful with fire, and it will help you. Be careless with fire, and it will burn you.
We must be careful with fire, or it______.
选项
A、will die
B、will warm our houses
C、might burn us
D、will help us
答案
C
解析
事实细节题。见文章最后一句“Be careless with fire,and it will burn you.”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YjFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Anyacademicbreakthrough,brilliantasitmaybe,doesnotautomaticallyensurethatitcanbeappliedtopractice.
Earthquakebeltsare______.Whatisthemostappropriatetitleforthepassage?
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeople【71】onepersonagreestodosomethingbyaspecifieddateinreturnfors
Itwasnotuntilhehadarrivedhome______herememberedhisappointmentwiththelawyer.
Thescientistwassoabsorbedinhisworkthathewasnot______ofthefirethatwasspreadingtohisroom.
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
Hewantedtobecomeacleaner,buthisfatherdidn’tthinkitwasa______profession.
Margaretspentalltheeveningtalkingaboutherlatestbook______noneofushadeverheard.
Banksarenotordinarilypreparedtopayoutallaccounts:theyrelyondepositors(储户)nottodemandpaymentallatthesametime
A、poisonousB、troubleC、enoughD、doubleA
随机试题
PASSAGETWOWhatdoes"viciouscycle"refertoinPara.4?
麻醉前为了抑制腺体分泌,保持呼吸道通畅,可选用
患者,男,20岁。咳嗽伴低热,盗汗,乏力1个月。X线检查显示右肺尖云雾状阴影。应首先考虑的是()
(2007年)在一个涉外民事案件中,我国某法院根据我国的冲突规则确定应适用外方当事人的本国法处理该争议,但该外国的不同地区实施着不同的法律。在此情况下,下列哪一选项是正确的?()
下列描述通风空调系统管段的沿程阻力的说法中,错误的是()。
下列预算中,可用于编制产品成本预算的有()。
结合材料一至五,概述网络媒体在我国民意表达和民主建设中发挥的作用。要求概述简洁全面。300字。“人肉搜索”的两面性导致人们对其存在不同的看法。结合材料,分析“人肉搜索”存在的弊端,并对如何克服其弊端,发挥其正面作用提出建议。要求切实可行,具体有效。40
事物发展过程中的部分质变是指
(46)Technologyhasmadeiteasytocrossnationalfrontiersphysically,buttherehasbeennoinventionofnewmentalhabitsto
为保证信息系统开发成功,正确的【】和正确的开发策略方法是不可少的。
最新回复
(
0
)