首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Overhead bridges are found in many parts of Beijing, especially in places where traffic is very heavy and crossing the road is d
Overhead bridges are found in many parts of Beijing, especially in places where traffic is very heavy and crossing the road is d
admin
2015-09-05
65
问题
Overhead bridges are found in many parts of Beijing, especially in places where traffic is very heavy and crossing the road is dangerous.
The purpose of these bridges is to enable pedestrians to cross roads safely. Overhead bridges are used in very much the same way as zebra crossings. They are more efficient although less convenient because people have to climb up a long flight of steps. This is inconvenient especially to older people. When pedestrians use an overhead bridge, they do not hold up traffic. However, when they cross a busy road using
a zebra crossing
, traffic is held up. This is why the government has built many overhead bridges to help pedestrians and to keep traffic moving at the same time.
The government ofBeijing has spent a large amount of money on building these bridges. For their own safety, pedestrians should be encouraged to use them instead of risking their lives by dashing across the road. Old people, however, may find it a little difficult climbing up and down the steps, but it is still much safer than walking across the road with all the danger of moving traffic.
Overhead bridges serve a very useful purpose. Pedestrians, both old and young, should make it a habit to use them. This will prevent unnecessary accidents and loss of life.
What is the writer’ s attitude towards overhead bridges?
选项
A、It is inconvenientfor older people to walk across the road
B、To build overhead bridges is the business of the government
C、An overhead bridge is more beautiful than a zebra crossing
D、It is much safer for pedestrians though climbing up and down the steps may be a little difficult
答案
D
解析
从文章第四段”overhead bridgesserve a very useful purpose”得知作者对高架桥的作用是肯定的。由文章第三段“a littledifficult climbing up and down the steps…it isstill much safer…”可知D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YjTC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Nosooner______theplane______thanthewaitingcrowdrantowardit.
Formostpeople,shoppingisstillamatterofwanderingdownthestreetorloadingacartinashoppingmall.Soon,thatwillc
A:Whatareyougoingtodothisevening?B:Well,Ihavenoidea.【D1】______A:I’mgoingtoseeafilm.B:Goodidea.【D2】____
—I’mafraidIcan’tfinishtheworktoday.—______
Eachofthepeoplewho______comingtotheparty_____tobringapresent.
Asurveyhascomeupwithsomeinteresting【B1】______aboutthecostoflivinginourmajorcities.Tokyoisstillthe【B2】____
A、periodB、materialC、expectD、experienceC
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirstisthesortofbrainheisbornwith.Humanbrain
现在的家长们更难驱使他们的孩子。
我们应该充分利用每一个机会说英语。
随机试题
基金投资组合公告的披露事项主要包括( )。
作为一门课程,公共关系学首次在大学内被讲授是在【 】
导致泄泻发生的重要因素是:
A、液-液萃取法B、沉淀法C、硅胶色谱法D、聚酰胺色谱法E、离子交换色谱法根据物质溶解度不同进行分离的方法是
股份有限公司作出增加或者减少注册资本的决议,必须经出席会议的股东()以上通过。
上级领导用于对下级机关布置工作、阐明工作活动原则的指导性文件,称为()。
下列属于“丝绸之路”上保留至今的文明遗迹是()。
设
数学表达式写成c++语言的表达式为【】。
Readthee-mailsbelow.Completethebookingformontheoppositepage.Writeawordorphrase(inCAPITALLETTERS)oranumber
最新回复
(
0
)