首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Change is inevitable. It is not something that we can bargain with. It is not something that happens only to other people; chang
Change is inevitable. It is not something that we can bargain with. It is not something that happens only to other people; chang
admin
2016-10-15
40
问题
Change is inevitable. It is not something that we can bargain with. It is not something that happens only to other people; change is reality. Accepting this truth is sometimes an excruciating process, and there are many who never achieve it; yet change still occurs. At some point a decision needs to be made that accepting change is the first step in releasing the need for control. As intelligent as the human species is, and yet, the word intelligence is subjective, we are not all-powerful.
How does accepting the inevitable reality of change produce a sense of freedom? Ironically, allowing truth to be truth, regardless of how we feel about it, can be liberating. When we realize that we cannot manipulate everything in our lives, it frees us to stop trying. Let me pause here for a moment and reflect on that statement. When I say "we stop trying," I am not insinuating that we do not work at bettering our lives, but that by accepting change, it frees us to dance with it, instead of fighting.
This concept has been studied and practiced for more years than I can count. It has roots in the ancient world but it holds as true today as it did then. This shows that life, as humans know it, has not swerved in thousands of years. The human condition has no statute of limitations. As long as our species exists,
so too, will the human condition
.
Sometimes, it helps to truly think about the way other life reacts to change. Animals and plants also are subject to its power, but adaptation has kept many species alive while others were extinguished, unable to live with the ever-changing world. If we apply this to our own lives, the analogy can be used as a map to show where and how we shift in order to move along with change. Perhaps understanding change and accepting it may be a life-long journey, but fighting it is a waste of precious time that will never return.
Learning to be mindful of the present and knowing that it is all we truly have is a gift. It teaches us to cherish each and every moment to the best of our ability and to pull from our inner strength, and those around or above us, to help during times of intense struggle. In the end, you will be wiser and strengthened by experiencing life as an ever-changing adventure. Remember the dance; release the struggle.
The author argues that accepting change ______.
选项
A、is a well-informed option for us to make
B、shows the limitation of our intelligence
C、keeps us from trying to resist it in vain
D、frees everyone to better his life at will
答案
C
解析
根据第二段中的“How does accepting the inevitable reality of change produce a sense offreedom?”和“…by accepting change,it frees us to dance with it,instead of fighting”可知,接受变化意味着正视现实,避免许多徒劳无益的尝试。所以,C应为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YmoZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Summerwas,forawhile,achild’stime,conferringaninviolaterighttolaziness.Itwasaformofeducationthathadnothing
Apartfromanewfootballstadiumandsomesmartuniversitybuildings,mostofMiddlesbroughlooksasthoughitcametoadeadh
Women’sfertilityisdeterminedinlargepartatbirth.Theyarebomwiththeirtotalnumberofreproductivecells,whichnormal
Women’sfertilityisdeterminedinlargepartatbirth.Theyarebomwiththeirtotalnumberofreproductivecells,whichnormal
IsitanywonderthatAmericaisalsoacountryofdangerouslyoverweightpeople?AccordingtoarecentstudybytheNationa
Thebattletopreventoratleastslowglobalwarminghasintensifiedinthepastyearasscientistshavelearnedmoreaboutthe
InGeorgeOrwell’sAnimalFarmthemightycart-horse,Boxer,inspirestheotheranimalswithhisheroiccryof"Iwillworkhard
Musicisamystery.Itisuniquetothehumanrace:nootherspeciesproduceselaboratesoundfornoparticularreason.Ithasb
OptimismamongtheUK’sbanksandbuildingsocietieshassoaredoverthepastthreemonthsasfirmsgrewprofitsandtookonmor
Oneofthehottestquestionsinthestudyofanimalbehavioris."Doanimalshaveemotions?"Thesimpleansweris."Ofcourseth
随机试题
简述新时期人民民主专政的历史任务。
下列选项中,不属于健康的影响因素的是
患儿,女,6个月。腹泻4天,每日10余次,稀水样,少许黏液,尿少,精神萎靡。查体:呼吸深长,皮肤花纹,弹性差。前囟、眼窝明显凹陷,肢冷。脉弱,心率160次/分,心音低钝。跟据其脱水程度,其失水量约为体重的
Jimdidnotlikeourplan;sohecountereditwithoneofhisown.
Methodsofstudyingvary;whatworks【C1】______forsomestudentsdoesn’tworkatallforothers.Theonlythingyoucandoisex
课题论证包括“为什么研究”和“怎样研究”两个方面。
在地面上相隔2000km的两地之间通过卫星信道传送4000比特长的数据包,如果数据速率为64kb/s,则从开始发送到接收完成需要的时间是______。(2010年上半年试题)
______hereallymeansis______hedisagreeswithus.
A.switchingB.equipmentC.ofD.largelyE.cookerF.fryersG.transformedH.mergedI.thatJ.thisK.tasteL.woksM.mass
A、One.B、Two.C、Three.D、Four.C细节题。这位女士问道:“Doesithavethreebedrooms?”由此可知,她想租三间一单元的房子。B)项是经理的否定回答。A)、D)项对话中没有提及。答案为C)。
最新回复
(
0
)