首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously aggressive. Some even
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously aggressive. Some even
admin
2015-01-31
55
问题
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously aggressive. Some even start queuing outside stores before dawn to be the first to lay their hands on heavily discounted merchandise. Despite the frenzy at many stores, however, the recession appears to have accelerated the pace at which shoppers are abandoning bricks and mortar(传统实体商场)in favor of online retailers—e-tailers. So this year Black Friday(so named because it is supposed to put shops into profit for the year)also marks the start of many conventional retailers’ attempts to regain the initiative.
E-commerce holds particular appeal in straitened times as it enables people to compare prices across retailers quickly and easily. Buyers can sometimes avoid local sales taxes online, and shipping is often free. No wonder, then, that online shopping continues to grow even as the offline sort shrinks.
The shift in spending to the Internet is good news for companies like P&G that lack retail outlets of their own. But it is a big concern for bricks-and-mortar retailers, whose prices are often higher than those of e-tailers, since they must bear the extra expense of running stores. Happily, however, conventional retailers are in a better position to fight back than last year, when overstocking forced them to resort to ruinous discounting.
The most obvious response to the growth of e-tailing is for conventional retailers to redouble their own efforts online. The online arms of big retailers are performing well, on the whole. Retailers are also trying to make shopping seem fun and exciting to counteract the economic gloom. One common tactic is to set up "pop-up" stores, which appear for a short time before vanishing again, to foster a sense of novelty and urgency. Following the lead of many bricks-and-mortar outfits, eBay recently launched a pop-up in New York where customers could inspect items before ordering them.
Stores are also trying to lure customers by offering services that are not available online. Best Buy, a consumer-electronics retailer, has started selling music lessons along with its musical instruments. Lululemon Athletica, which sells sports clothes, offers free yoga classes. The idea is to bring people back to its shops regularly, increasing the likelihood that they will develop the habit of shopping there.
Why does Best Buy sell music lessons with its instruments?
选项
A、It tries to offer particular services for customers.
B、It aims at luring more customers for its lesson.
C、It may promote the sales of its musical instruments.
D、It may attract more people to buy things there.
答案
C
解析
细节题。作者在短文最后指出The idea is to bring people back to its shopsregularly,increasing the likelihood that they will develop the habit of shopping there.即这种想法就是为了招揽回头客,最终目的还是增加乐器的销售。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Yrq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Alotofpeopleinstinctivelybelieve—withoutreallyknowing—thatpoorreadersarenotespeciallysmart.Anewstudybyres
Alotofpeopleinstinctivelybelieve—withoutreallyknowing—thatpoorreadersarenotespeciallysmart.Anewstudybyres
Peoplewhosejobsrequirethemtositforlongperiodsoftimesufferasmuchfrombackpainaspeoplewholiftalldaylong.
A、Peoplecaneasilyfightwitheachother.B、Conflictswithothersbecomeinevitable.C、Americansaretooconcernedabouttheir
A、TheytravelfasterneartheTVstation.B、Theycanworkbetterthaneverbefore.C、Theyusuallyfollowthecurveoftheearth.
ShoppersonBlackFriday,thetraditionalstartoftheholidayshoppingseasoninAmerica,arenotoriously(声名狼藉地)aggressive.Som
Theinnervoiceofpeoplewhoappearunconsciouscannowbeheard.Forthefirsttime,researchershavestruckupaconversation
ABriefHistoryofOnlineShoppingA)WhenAmazon.comopenedforbusiness15yearsago,itwasnothingmorethanafewpeoplepac
Americanshavelongpridedthemselvesasbeingpartofanoptimisticsociety.ButanewresearchdescribesAmericansaspessimis
Americanshavelongpridedthemselvesasbeingpartofanoptimisticsociety.ButanewresearchdescribesAmericansaspessimis
随机试题
对于变法,龚自珍主张()
患者,男性,70岁,慢性迁延性肝炎15余年,近半个月来感全身明显乏力,食欲缺乏,腹胀,腹泻入院。查体:面色晦暗,体型消瘦,皮肤巩膜中度黄染,腹部膨隆,叩诊有移动性浊音。该患者饮食上应限制摄入的电解质是
与其他组织结构形式相比,直线一参谋制组织结构的主要缺点有()。
(2010年)下列关于盈亏平衡点的说法中,错误的是()。
某高层建筑为梁板式基础,底板区格为矩形双向板,柱网尺寸为8.7m×8.7m,梁宽为450mm,荷载基本组合地基净反力设计值为540kPa,底板混凝土轴心抗拉强度设计值为1570kPa,按《建筑地基基础设计规范》(GB50007—2011),验算底板受冲切
下述属于道家的主张是()
评价教师提问技巧的时候,总体来说,提问要具有有效性,其表现不正确的是()。
()是通过摆事实、讲道理,使学生提高认识,形成正确观点的方法。
给定资料1.近年来,随着国家和地方政府对扶贫攻坚的政策扶持及资金投入力度越来越大,被曝光的涉及扶贫领域的腐败案例不断涌现,扶贫领域俨然已经成为腐败的“重灾区”。扶贫资金被人“惦记”,和其监管难有很大关系。从横向上看,扶贫资金来源过多,多头管
HastheUSPatentSystemGoneTooFar?WhenSamuelHopkinscameupwithamethodforimprovingtheproductionofpotash,ac
最新回复
(
0
)