首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Northern Pike is a very bad fish. It is a big, hungry fish, and eats little fish. Many Northern Pike live in Lake Davis. The
The Northern Pike is a very bad fish. It is a big, hungry fish, and eats little fish. Many Northern Pike live in Lake Davis. The
admin
2018-05-03
48
问题
The Northern Pike is a very bad fish. It is a big, hungry fish, and eats little fish. Many Northern Pike live in Lake Davis. They are killing all the smaller fish in the lake. The Northern Pike area serious danger to the lake because they eat all the smaller fish. Soon, all other kinds of fish in the lake will be killed off. This is not healthy for the environment (环境).
Researchers are afraid that the Northern Pike will swim out of Lake Davis through many smaller rivers that feed into the lake. They could spread all over the country and damage many other water environments. If that happens, it would be too late to stop the Northern Pike.
For ten years, officials have been trying to remove the Northern Pike from Lake Davis. They have tried using nets and poisons (毒). However, the Northern Pike population is still doing well in Lake Davis. Many people do not like the idea of using poison to kill the fish. They worry that the poisons are bad for humans who use the water. However, people haven’t found any poisons at all in local (当地的) wells.
Scientists are going to try the poison again. This time, they will dry off the lake before putting the poison in. A public hearing will be held to talk about the problem.
A public hearing will be held because ______.
选项
A、local people object to the use of poisons
B、the Northern Pike have spread to other lakes
C、people are strongly against drying off the lake
D、the harm of the Northern Pike is seldom heard of
答案
A
解析
推理题。题干意为“将要召开向公众开放的听证会是因为什么?”由文章第三段可知,人们反对用毒药毒杀白斑狗鱼,因为害怕人们使用的井水受到污染。而第四段第一句话指出科学家打算再次尝试用毒药消灭白斑狗鱼,由此可以推出,召开听证会的原因是当地居民反对使用毒药,为此要征求大家的意见。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Yurd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
I’llsendyoumyaddress______Ifindsomewheretolive.
IcametoIndiaayearagotofindavillageinwhichIcouldliveandwrite,butitwasmanymonthsbeforeIsettleddown.I
MyfriendPaultoldmeaoldjokeaboutatravelingsalesmanthe76.______otherday.Theman’snamewasPhilandheusedto
Thereare(36)TVchannels(频道)intheUnitedStates.Americansgetalotofentertainment(娱乐)and(37)fromTV.Mostpeople
Ihavealways(36)goingtoschool.Ienjoylearningnewthingsand(37)newpeople.Itrytothinkofmyschoolwork(38
WASHINGTON—Nearly40millionchildrenindevelopingcountriesstandtoloseoneorbothparentsduetoAIDS(艾滋病)overthenext
Wemaybeverypleasedwiththerapidprogresswehavemadeineveryfieldofstudy.Butthewaytotestastudent’sknowledgea
Ididn’tmanagetoworkouttheproblem______theteacherhadexplainedhow.
AreYouonmeList?Onlinemailinglistsaresimilartomessageboards,butalittlebitmoreprivate.Likemessageboards,
Inmyopinion,someimportantproblemsneed______.
随机试题
对于Windows7操作系统,下列叙述中正确的是()
A.头晕目眩B.神昏痴呆C.肢体麻木D.痰核瘰疬痰停经络可以引起
患者,男,69岁。情绪激动后突感剧烈压榨性胸痛、呕吐伴窒息感2小时入院。心率110次/分,血压82/60mmHg,心电图示V1~V4导联ST段弓背抬高,心律不齐。患者经静脉滴注硝酸甘油、吸氧,胸痛已缓解,护士告诉患者如何避免心绞痛发作的诱因,其内容不包
小型犬,雄性,5岁,体温38.6℃,排粪困难。X线平片显示直肠前段有中高密度阴影,直肠指检骨盆腔入口处有球形物压迫直肠。根治该病的有效方法是
抢救左心衰急性肺水肿时,下列措施中错误的是
城里人能够看到什么月亮?即使偶尔看到远远的天空上一丸灰白,但_______于无数路灯之中,磨损于各种噪音之中,稍纵即逝在丛林般的水泥高楼之间,不过像死鱼眼睛一只,丢弃在_______的垃圾里。填入画横线部分最恰当的一项是:
青少年牙周炎患者牙齿移位通常是()。
关于宪法修改的表述正确的是
Youwillhearaninterview.Foreachquestion(23-30),markoneletter(A,BorC)forthecorrectanswer.Afteryouhavelistened
Theprofessorisquitedifficultpleased.
最新回复
(
0
)